آ
-
آقابابایی امیر، زینب
ارزیابی تاثیر عصاره گیاه ختمی (Althaea officinalis) بر توان فیزیولوژیکی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio L.) در مواجهه با فلزات سنگین [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 53-66]
ا
-
احمدی، احمد
تاثیر غلظت های مختلف جلبک خشک (کلرلا پودری) و جلبک تازه (نانو کلروپسیس اوکولاتا) بر اندازه بدن و تخم روتیفر آب شور Brachionus plicatilis [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 65-76]
-
احمدی، احمد رضا
تاثیر مقادیر مختلف آهک پاشی صبحگاهی بر خصوصیات کیفی آب استخرهای پرورشی کپورماهیان [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 111-119]
-
احمدی فرد، نصراله
تاثیر غلظت های مختلف جلبک خشک (کلرلا پودری) و جلبک تازه (نانو کلروپسیس اوکولاتا) بر اندازه بدن و تخم روتیفر آب شور Brachionus plicatilis [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 65-76]
-
احمدوند، شیدا
تعیین غلظت کشنده (LC50 96h) کلریدجیوه (Hgcl2)، کلریدسرب (pbcl2) و کلریدروی (Zncl2) روی بازماندگی بچه ماهیان قرمز (Carassius auratus) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 111-120]
-
احمدوند، شراره
تاثیر سطوح مختلف پربیوتیک گروبیوتیک(GroBiotic®-A) ، بر فعالیت ضد باکتریایی و برخی از شاخصهای ایمنی موکوس فیل ماهیان (Linnaeus, 1754) Huso huso جوان پرورشی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 99-111]
-
افشارنادری، اعظم
تأثیر تیمارهای مختلف حرارتی طی فرآیند کنسروسازی بر میزان برخی عناصر معدنی(آهن، روی، مس، کلسیم و سدیم) ماهی کپور نقره ای(Hypopthalmichthys molitrix) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 35-54]
-
ایقانی، مرتضی
تاثیر تغییرات عمق بر میزان صید ضمنی و اندازه ماهیان صید شده در تورهای ترال میگو در صیدگاههای سواحل استان هرمزگان [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 95-104]
-
اکبری، نسیم
مقایسه تاثیر داورهای بیهوشی ام- اس 222 ، اسانس گل میخک و 2- فنوکسی اتانول بر فاکتورهای خونی و آنزیمهای سرم کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 105-120]
-
ایمانپور، محمد رضا
تعیین سمیت کشندهی آفتکش کلرپیریفوس در ماهی کاراس طلایی (Carassius auratus) و مقایسهی میزان سمیت آن با سایر سموم ارگانوفسفره [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 1-12]
-
ایمان پور، محمد رضا
تاثیر مقادیر مختلف آهک پاشی صبحگاهی بر خصوصیات کیفی آب استخرهای پرورشی کپورماهیان [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 111-119]
-
ایمانپورنمین، جاوید
استفاده از ترکیب جمعیت و الگوی پراکنش بی مهرگان کفزی، به منظور ارزیابی زیستی و پایش کیفیت آب رودخانه شاهرود (استان قزوین) [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 91-108]
ب
-
بنایی، مهدی
ارزیابی تاثیر عصاره گیاه ختمی (Althaea officinalis) بر توان فیزیولوژیکی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio L.) در مواجهه با فلزات سنگین [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 53-66]
پ
-
پیغمبری، سید یوسف
تاثیر تغییرات عمق بر میزان صید ضمنی و اندازه ماهیان صید شده در تورهای ترال میگو در صیدگاههای سواحل استان هرمزگان [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 95-104]
-
پیغمبری، سید یوسف
بررسی وضعیت استحصال خاویار در صیدگاههای جنوب غربی دریای خزر (استان گیلان) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 121-130]
-
پنجوینی، فراز
مطالعه مقایسه ای تنوع ژنتیکی در میگوی Litopenaeus vannamei با استفاده از جایگشت های SSR (مطالعه موردی: بوشهر و گمیشان) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 47-64]
ت
-
تازیکه میاندره، اسماعیل
مقایسه میزان تولید و محاسبه هزینه– فایده میگوی پا سفید(litopenaeus vannamei) پرورشی به روش نیمه متراکم و متراکم در سایت گمیشان- استان گلستان [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 109-123]
ج
-
جعفریان، حجت الله
تأثیر جیرههای غذایی حاوی باسیلوسهای زیستیار تجاری و بومی بر عملکرد تغذیه و ترکیبات لاشه پست لارو میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 79-98]
-
جهانبخشی، عبدالرضا
تعیین غلظت کشنده (LC50 96h) کلریدجیوه (Hgcl2)، کلریدسرب (pbcl2) و کلریدروی (Zncl2) روی بازماندگی بچه ماهیان قرمز (Carassius auratus) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 111-120]
ح
-
حاجی مرادلو، عبدالمجید
تاثیر شوری به عنوان عامل محیطی بر رشد و بافت روده ماهی سفید دریای خزر (Cyprinidae:Rutilus frisii kutum) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 99-110]
-
حسینی، سید عباس
اثرات عصاره سیر بر شاخص های رشد و مقاومت پست لارو میگوی وانامی(Litopenaeus vannamei) و تحمل در برابر استرس های شوری و pH [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 1-16]
-
حسینی، سید ولی
بررسی تاثیر عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر کیفیت میکروبی و شیمیایی سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در زمان نگهداری در یخچال (دمای 1±4 درجه سانتیگراد) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 55-66]
-
حسینی، سید ولی
بررسی اثر عصاره خیاردریایی گونه Holothuria leucospilota بر کیفیت شیمیایی فیله قزلآلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال (1±4 درجه سانتیگراد) [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 27-36]
-
حسن آبادی، نرگس
بررسی موانع پرورش ماهیان گرم آبی از دیدگاه آبزی پروران استان گلستان [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 121-130]
-
حسینی فر، سید حسین
بررسی مقایسه ای اثرات سطوح مختلف فروکتوالیگوساکارید و پربیوتیک مخمری برترکیب میکروبیوتای رودهای بچه فیلماهی (Huso huso) [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 67-78]
-
حسین نیا، زینب
بررسی مقایسه ای اثرات سطوح مختلف فروکتوالیگوساکارید و پربیوتیک مخمری برترکیب میکروبیوتای رودهای بچه فیلماهی (Huso huso) [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 67-78]
-
حسن نتاج نیازی، الهه
تعیین سمیت کشندهی آفتکش کلرپیریفوس در ماهی کاراس طلایی (Carassius auratus) و مقایسهی میزان سمیت آن با سایر سموم ارگانوفسفره [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 1-12]
خ
-
خادمی، فرشته
تأثیر افزودن پروبیوتیک "پروتکسین" در جیره غذایی بر عملکرد رشد و بازماندگی ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 65-78]
-
خضری، محمد
تولید کنسرو قلیه میگو از میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) و ارزیابی تاثیر روش های مختلف پخت اولیه بر کیفیت آن [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 37-50]
-
خواجوی، مریم
اثر ویتامین C جیره غذایی بررشد و ترکیب اسیدهای چرب بچهماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 1-14]
-
خورشیدیان، درنا
اثرات غنی سازی آرتمیا با عصاره جلبک دریایی پادینا (Padina sp. ) بر بقاء و رشد پست لارو میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 33-46]
-
خورشیدیان، کامبوزیا
اثرات غنی سازی آرتمیا با عصاره جلبک دریایی پادینا (Padina sp. ) بر بقاء و رشد پست لارو میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 33-46]
-
خوشباور رستمی، حسینعلی
بررسی آلودگی های انگلی کپور ماهیان پرورشی استان گلستان [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 15-26]
-
خوشنودی فر، خدیجه
تعیین درجه سمیت دیازینون و بررسی اثر آن بر روی برخی شاخص های آنزیمی در فیل ماهی (Huso huso) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 17-34]
د
-
دریایی، عبدالرسول
تأثیر افزودن پروبیوتیک "پروتکسین" در جیره غذایی بر عملکرد رشد و بازماندگی ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 65-78]
-
دشتیان، عقیل
اثرات غنی سازی آرتمیا با عصاره جلبک دریایی پادینا (Padina sp. ) بر بقاء و رشد پست لارو میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 33-46]
-
دوست شناس، بابک
بررسی خصوصیات ریخت شناسی و فراوانی مراحل لاروی دو گونه ی خرچنگ گرد از خانواده Xanthidae (Crustacea: Brachyura) در سواحل جزیره هنگام (شمال شرق خلیج فارس) [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 51-64]
ر
-
راضی جلالی، محمد
مقایسه تاثیر داورهای بیهوشی ام- اس 222 ، اسانس گل میخک و 2- فنوکسی اتانول بر فاکتورهای خونی و آنزیمهای سرم کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 105-120]
-
رحمانی، عبدالواحد
بررسی و تعیین غلظت عنصر کادمیوم در بافت کبد ماهی زمین کن دم نواری Platycephalus indicus طی فصول زمستان و تابستان در مناطق میناب، قشم و بندر خمیر (خلیج فارس) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 67-78]
-
رضایی، سیوان
مطالعه مقایسه ای تنوع ژنتیکی در میگوی Litopenaeus vannamei با استفاده از جایگشت های SSR (مطالعه موردی: بوشهر و گمیشان) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 47-64]
-
رضایی، مسعود
تأثیر تیمارهای مختلف حرارتی طی فرآیند کنسروسازی بر میزان برخی عناصر معدنی(آهن، روی، مس، کلسیم و سدیم) ماهی کپور نقره ای(Hypopthalmichthys molitrix) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 35-54]
-
رضایی، مسعود
تغییرات چربی و ترکیب شیمیایی در شرایط متفاوت سترون سازی کنسرو ماهی کپور نقره ای(Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 79-98]
-
رضائی، مسعود
مقایسه کینتیک آنزیم تریپسین تخلیص شده از ضمائم پیلوریک ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با استفاده از سوبسترای سنتتیک آمیدی و استری [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 25-36]
-
رضائیان، حنانه
بررسی اثر عصاره خیاردریایی گونه Holothuria leucospilota بر کیفیت شیمیایی فیله قزلآلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال (1±4 درجه سانتیگراد) [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 27-36]
-
رفیعی، غلامرضا
تعیین درجه سمیت دیازینون و بررسی اثر آن بر روی برخی شاخص های آنزیمی در فیل ماهی (Huso huso) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 17-34]
-
رئوفی، پریا
تاثیر تغییرات عمق بر میزان صید ضمنی و اندازه ماهیان صید شده در تورهای ترال میگو در صیدگاههای سواحل استان هرمزگان [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 95-104]
ز
-
زارع، حامد
اثرات عصاره سیر بر شاخص های رشد و مقاومت پست لارو میگوی وانامی(Litopenaeus vannamei) و تحمل در برابر استرس های شوری و pH [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 1-16]
-
زمانی، عباس
مقایسه کینتیک آنزیم تریپسین تخلیص شده از ضمائم پیلوریک ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با استفاده از سوبسترای سنتتیک آمیدی و استری [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 25-36]
-
زنده بودی، عباس
اثرات عصاره سیر بر شاخص های رشد و مقاومت پست لارو میگوی وانامی(Litopenaeus vannamei) و تحمل در برابر استرس های شوری و pH [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 1-16]
س
-
سالار زاده، علیرضا
اثرات غنی سازی آرتمیا با عصاره جلبک دریایی پادینا (Padina sp. ) بر بقاء و رشد پست لارو میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 33-46]
-
سجادی، میرمسعود
تأثیر افزودن پروبیوتیک "پروتکسین" در جیره غذایی بر عملکرد رشد و بازماندگی ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 65-78]
-
سجادی، میر مسعود
بررسی و تعیین غلظت عنصر کادمیوم در بافت کبد ماهی زمین کن دم نواری Platycephalus indicus طی فصول زمستان و تابستان در مناطق میناب، قشم و بندر خمیر (خلیج فارس) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 67-78]
-
سخایی، نسرین
بررسی خصوصیات ریخت شناسی و فراوانی مراحل لاروی دو گونه ی خرچنگ گرد از خانواده Xanthidae (Crustacea: Brachyura) در سواحل جزیره هنگام (شمال شرق خلیج فارس) [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 51-64]
-
سراجی، فرشته
بررسی خصوصیات ریخت شناسی و فراوانی مراحل لاروی دو گونه ی خرچنگ گرد از خانواده Xanthidae (Crustacea: Brachyura) در سواحل جزیره هنگام (شمال شرق خلیج فارس) [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 51-64]
-
سلطانی، مهدی
تأثیر جیرههای غذایی حاوی باسیلوسهای زیستیار تجاری و بومی بر عملکرد تغذیه و ترکیبات لاشه پست لارو میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 79-98]
-
سواری، احمد
بررسی خصوصیات ریخت شناسی و فراوانی مراحل لاروی دو گونه ی خرچنگ گرد از خانواده Xanthidae (Crustacea: Brachyura) در سواحل جزیره هنگام (شمال شرق خلیج فارس) [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 51-64]
-
سوداگر، محمد
اثرات عصاره سیر بر شاخص های رشد و مقاومت پست لارو میگوی وانامی(Litopenaeus vannamei) و تحمل در برابر استرس های شوری و pH [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 1-16]
-
سوری نژاد، ایمان
الگوی رشد، شاخص وضعیت و طول اولین بلوغ جنسی ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus در خلیج فارس [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 1-14]
-
سوری نژاد، ایمان
تأثیر افزودن پروبیوتیک "پروتکسین" در جیره غذایی بر عملکرد رشد و بازماندگی ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 65-78]
ش
-
شیری، نیما
تعیین درجه سمیت دیازینون و بررسی اثر آن بر روی برخی شاخص های آنزیمی در فیل ماهی (Huso huso) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 17-34]
-
شریف پور، عیسی
بررسی آلودگی های انگلی کپور ماهیان پرورشی استان گلستان [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 15-26]
-
شریفی نیا، مسلم
استفاده از ترکیب جمعیت و الگوی پراکنش بی مهرگان کفزی، به منظور ارزیابی زیستی و پایش کیفیت آب رودخانه شاهرود (استان قزوین) [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 91-108]
-
شیروانی فیل آبادی، صادق
تولید کنسرو قلیه میگو از میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) و ارزیابی تاثیر روش های مختلف پخت اولیه بر کیفیت آن [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 37-50]
-
شعبانپور، بهاره
تولید کنسرو قلیه میگو از میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) و ارزیابی تاثیر روش های مختلف پخت اولیه بر کیفیت آن [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 37-50]
-
شهبازی، شمشاد
بررسی خصوصیات ریخت شناسی و فراوانی مراحل لاروی دو گونه ی خرچنگ گرد از خانواده Xanthidae (Crustacea: Brachyura) در سواحل جزیره هنگام (شمال شرق خلیج فارس) [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 51-64]
-
شوکت، پروانه
ارزیابی تاثیر عصاره گیاه ختمی (Althaea officinalis) بر توان فیزیولوژیکی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio L.) در مواجهه با فلزات سنگین [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 53-66]
ص
-
صفری، رضا
تاثیر سطوح مختلف پربیوتیک گروبیوتیک(GroBiotic®-A) ، بر فعالیت ضد باکتریایی و برخی از شاخصهای ایمنی موکوس فیل ماهیان (Linnaeus, 1754) Huso huso جوان پرورشی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 99-111]
-
صمصام پور، صادق
بررسی و تعیین غلظت عنصر کادمیوم در بافت کبد ماهی زمین کن دم نواری Platycephalus indicus طی فصول زمستان و تابستان در مناطق میناب، قشم و بندر خمیر (خلیج فارس) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 67-78]
ط
-
طاهری کندر، ام البنین
تأثیر افزودن پروبیوتیک "پروتکسین" در جیره غذایی بر عملکرد رشد و بازماندگی ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 65-78]
ع
-
عابدیان کناری، عبدالمحمد
اثر ویتامین C جیره غذایی بررشد و ترکیب اسیدهای چرب بچهماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 1-14]
-
عادل، میلاد
تاثیر سطوح مختلف پربیوتیک گروبیوتیک(GroBiotic®-A) ، بر فعالیت ضد باکتریایی و برخی از شاخصهای ایمنی موکوس فیل ماهیان (Linnaeus, 1754) Huso huso جوان پرورشی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 99-111]
-
عادلی، افشین
توسعه و مدیریت ماهیگیری اجاره ای [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 37-52]
-
عبدی، اسماعیل
مقایسه سمیت آفت کش ارگانوفسفره دیازینون در چهار گونهی ماهی بومی استان خوزستان: بنی، شیربت، گطان و برزم [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 79-93]
-
عبداللهی، داریوش
تأثیر جیرههای غذایی حاوی باسیلوسهای زیستیار تجاری و بومی بر عملکرد تغذیه و ترکیبات لاشه پست لارو میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 79-98]
-
عقیلی، سید محمود
تحلیل ساختار تولید در آببندانهای دومنظوره کشاورزی- آبزیپروری در استان گلستان در سال 1389 [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 13-24]
-
علاف نویریان، حمید
استفاده از ترکیب جمعیت و الگوی پراکنش بی مهرگان کفزی، به منظور ارزیابی زیستی و پایش کیفیت آب رودخانه شاهرود (استان قزوین) [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 91-108]
-
علیشاهی، مجتبی
مقایسه سمیت آفت کش ارگانوفسفره دیازینون در چهار گونهی ماهی بومی استان خوزستان: بنی، شیربت، گطان و برزم [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 79-93]
-
علیشاهی، مجتبی
مقایسه تاثیر داورهای بیهوشی ام- اس 222 ، اسانس گل میخک و 2- فنوکسی اتانول بر فاکتورهای خونی و آنزیمهای سرم کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 105-120]
غ
-
غلامی دشتکی، کامیاب
استفاده از ترکیب جمعیت و الگوی پراکنش بی مهرگان کفزی، به منظور ارزیابی زیستی و پایش کیفیت آب رودخانه شاهرود (استان قزوین) [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 91-108]
ف
-
فاضل، عظیم
تحلیل ساختار تولید در آببندانهای دومنظوره کشاورزی- آبزیپروری در استان گلستان در سال 1389 [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 13-24]
-
فرجامی، بهنام
بررسی تاثیر عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر کیفیت میکروبی و شیمیایی سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در زمان نگهداری در یخچال (دمای 1±4 درجه سانتیگراد) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 55-66]
-
فرحمند، حمید
مطالعه مقایسه ای تنوع ژنتیکی در میگوی Litopenaeus vannamei با استفاده از جایگشت های SSR (مطالعه موردی: بوشهر و گمیشان) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 47-64]
ق
-
قدرتی شجاعی، مهدی
الگوی رشد، شاخص وضعیت و طول اولین بلوغ جنسی ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus در خلیج فارس [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 1-14]
-
قربانی، رسول
تاثیر شوری به عنوان عامل محیطی بر رشد و بافت روده ماهی سفید دریای خزر (Cyprinidae:Rutilus frisii kutum) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 99-110]
-
قربانی، رسول
تحلیل ساختار تولید در آببندانهای دومنظوره کشاورزی- آبزیپروری در استان گلستان در سال 1389 [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 13-24]
-
قیسوندی، ناهید
تاثیر شوری به عنوان عامل محیطی بر رشد و بافت روده ماهی سفید دریای خزر (Cyprinidae:Rutilus frisii kutum) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 99-110]
-
قلیپور کنعانی، حسنی
تأثیر جیرههای غذایی حاوی باسیلوسهای زیستیار تجاری و بومی بر عملکرد تغذیه و ترکیبات لاشه پست لارو میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 79-98]
-
قلیچی، افشین
فراوانی و تنوع زیستی جوامع زئوپلانکتونی استخرهای پرورش توام بچه ماهی و ماهیان پرواری شرق استان گلستان (شهر گنبدکاووس) [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 77-90]
ک
-
کاظمی، علی
تولید کنسرو قلیه میگو از میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) و ارزیابی تاثیر روش های مختلف پخت اولیه بر کیفیت آن [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 37-50]
-
کامرانی، احسان
الگوی رشد، شاخص وضعیت و طول اولین بلوغ جنسی ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus در خلیج فارس [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 1-14]
-
کامرانی، احسان
اثرات غنی سازی آرتمیا با عصاره جلبک دریایی پادینا (Padina sp. ) بر بقاء و رشد پست لارو میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 33-46]
-
کامرانی، احسان کامرانی
بررسی و تعیین غلظت عنصر کادمیوم در بافت کبد ماهی زمین کن دم نواری Platycephalus indicus طی فصول زمستان و تابستان در مناطق میناب، قشم و بندر خمیر (خلیج فارس) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 67-78]
-
کمالی سنزیقی، مهرداد
فراوانی و تنوع زیستی جوامع زئوپلانکتونی استخرهای پرورش توام بچه ماهی و ماهیان پرواری شرق استان گلستان (شهر گنبدکاووس) [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 77-90]
گ
-
گرمسیری، الهام
تولید کنسرو قلیه میگو از میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) و ارزیابی تاثیر روش های مختلف پخت اولیه بر کیفیت آن [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 37-50]
-
گلمرادی زاده، اسما
بررسی و تعیین غلظت عنصر کادمیوم در بافت کبد ماهی زمین کن دم نواری Platycephalus indicus طی فصول زمستان و تابستان در مناطق میناب، قشم و بندر خمیر (خلیج فارس) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 67-78]
م
-
مازندرانی، محمد
بررسی آلودگی های انگلی کپور ماهیان پرورشی استان گلستان [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 15-26]
-
محبوبی، محمد رضا
بررسی موانع پرورش ماهیان گرم آبی از دیدگاه آبزی پروران استان گلستان [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 121-130]
-
محسنی، محمود
تاثیر سطوح مختلف پروتئین و نسبتهای مختلف کربوهیدرات به چربی بر رشد بچه فیلماهی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 15-32]
-
محیسنی، محمد
ارزیابی تاثیر عصاره گیاه ختمی (Althaea officinalis) بر توان فیزیولوژیکی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio L.) در مواجهه با فلزات سنگین [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 53-66]
-
محمودی فرد، عباس
استفاده از ترکیب جمعیت و الگوی پراکنش بی مهرگان کفزی، به منظور ارزیابی زیستی و پایش کیفیت آب رودخانه شاهرود (استان قزوین) [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 91-108]
-
مدنی، رسول
مقایسه کینتیک آنزیم تریپسین تخلیص شده از ضمائم پیلوریک ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با استفاده از سوبسترای سنتتیک آمیدی و استری [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 25-36]
-
مرادی، یزدان
تأثیر تیمارهای مختلف حرارتی طی فرآیند کنسروسازی بر میزان برخی عناصر معدنی(آهن، روی، مس، کلسیم و سدیم) ماهی کپور نقره ای(Hypopthalmichthys molitrix) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 35-54]
-
مرادی نسب، غضنفر
بررسی وضعیت استحصال خاویار در صیدگاههای جنوب غربی دریای خزر (استان گیلان) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 121-130]
-
میررسولی، الهام
بررسی وضعیت استحصال خاویار در صیدگاههای جنوب غربی دریای خزر (استان گیلان) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 121-130]
-
میرواقفی، علیرضا
تعیین درجه سمیت دیازینون و بررسی اثر آن بر روی برخی شاخص های آنزیمی در فیل ماهی (Huso huso) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 17-34]
-
میرواقفی، علیرضا
بررسی اثر عصاره خیاردریایی گونه Holothuria leucospilota بر کیفیت شیمیایی فیله قزلآلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال (1±4 درجه سانتیگراد) [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 27-36]
-
مطلبی مغانجوقی، عباسعلی
بررسی اثر عصاره خیاردریایی گونه Holothuria leucospilota بر کیفیت شیمیایی فیله قزلآلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال (1±4 درجه سانتیگراد) [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 27-36]
-
معماری، ارغوان
توسعه و مدیریت ماهیگیری اجاره ای [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 37-52]
-
مهدی نژاد، نوشین
تاثیر مقادیر مختلف آهک پاشی صبحگاهی بر خصوصیات کیفی آب استخرهای پرورشی کپورماهیان [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 111-119]
-
موحد، علی
اثرات غنی سازی آرتمیا با عصاره جلبک دریایی پادینا (Padina sp. ) بر بقاء و رشد پست لارو میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 33-46]
-
موسوی ندوشن، رضوان
فراوانی و تنوع زیستی جوامع زئوپلانکتونی استخرهای پرورش توام بچه ماهی و ماهیان پرواری شرق استان گلستان (شهر گنبدکاووس) [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 77-90]
ن
-
ناصری، محمود
تأثیر تیمارهای مختلف حرارتی طی فرآیند کنسروسازی بر میزان برخی عناصر معدنی(آهن، روی، مس، کلسیم و سدیم) ماهی کپور نقره ای(Hypopthalmichthys molitrix) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 35-54]
-
ناصری، محمود
تغییرات چربی و ترکیب شیمیایی در شرایط متفاوت سترون سازی کنسرو ماهی کپور نقره ای(Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 79-98]
-
نجد گرامی، ابراهیم حسین
تاثیر غلظت های مختلف جلبک خشک (کلرلا پودری) و جلبک تازه (نانو کلروپسیس اوکولاتا) بر اندازه بدن و تخم روتیفر آب شور Brachionus plicatilis [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 65-76]
-
نداف، هادی
مقایسه تاثیر داورهای بیهوشی ام- اس 222 ، اسانس گل میخک و 2- فنوکسی اتانول بر فاکتورهای خونی و آنزیمهای سرم کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 105-120]
-
نعمت اللهی، محمد علی
مطالعه مقایسه ای تنوع ژنتیکی در میگوی Litopenaeus vannamei با استفاده از جایگشت های SSR (مطالعه موردی: بوشهر و گمیشان) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 47-64]
-
نعمت الهی، امین
تاثیر سطوح مختلف پربیوتیک گروبیوتیک(GroBiotic®-A) ، بر فعالیت ضد باکتریایی و برخی از شاخصهای ایمنی موکوس فیل ماهیان (Linnaeus, 1754) Huso huso جوان پرورشی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 99-111]
-
نعمت دوست حق، بهزاد
ارزیابی تاثیر عصاره گیاه ختمی (Althaea officinalis) بر توان فیزیولوژیکی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio L.) در مواجهه با فلزات سنگین [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 53-66]
-
نفیسی بهابادی، محمود
اثرات غنی سازی آرتمیا با عصاره جلبک دریایی پادینا (Padina sp. ) بر بقاء و رشد پست لارو میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 33-46]
-
نیکخواه خواجه عطایی، شهلا
الگوی رشد، شاخص وضعیت و طول اولین بلوغ جنسی ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus در خلیج فارس [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 1-14]
و
-
وزیرزاده، آریا
تغییرات چربی و ترکیب شیمیایی در شرایط متفاوت سترون سازی کنسرو ماهی کپور نقره ای(Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 79-98]
ه
-
هدایتی، سید علی اکبر
تعیین غلظت کشنده (LC50 96h) کلریدجیوه (Hgcl2)، کلریدسرب (pbcl2) و کلریدروی (Zncl2) روی بازماندگی بچه ماهیان قرمز (Carassius auratus) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 111-120]
-
هدایتی، سید علی اکبر
تعیین سمیت کشندهی آفتکش کلرپیریفوس در ماهی کاراس طلایی (Carassius auratus) و مقایسهی میزان سمیت آن با سایر سموم ارگانوفسفره [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 1-12]
ی
-
یگانه، سکینه
تاثیر سطوح مختلف پربیوتیک گروبیوتیک(GroBiotic®-A) ، بر فعالیت ضد باکتریایی و برخی از شاخصهای ایمنی موکوس فیل ماهیان (Linnaeus, 1754) Huso huso جوان پرورشی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 99-111]
-
یلقی، سعید
تحلیل ساختار تولید در آببندانهای دومنظوره کشاورزی- آبزیپروری در استان گلستان در سال 1389 [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 13-24]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد