نویسندگان
1 دانشکده‌ی علوم دریایی، دانشگاه تربیت مدرس
2 استادیار گروه شیمی ؛ دانشکده علوم پایه؛ دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد
3 دانشیار گروه شیلات ،دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
4 دانشجوی دکتری دانشگاه تربیت مدرس
5 دانش¬آموخته کارشناسی¬ارشد، فرآوری محصولات شیلاتی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
چکیده
کلیدواژهها
موضوعات
عنوان مقاله [English]
Because of being much perishable product as well as having low per capita consumption, much study on shrimp and its different supplying methods such as canned shrimp is needed to improve per capita consumption of seafood especially in case of shrimp. In this study, the effect of different pre-cooking methods on quality of canned Penaeus semisulcatus was studied. Although frying and baking methods had lower level (p
کلیدواژهها [English]