آببندان دو منظوره کشاورزی- آبزیپروریتحلیل ساختار تولید در آببندانهای دومنظوره کشاورزی- آبزیپروری در استان گلستان در سال 1389 [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 13-24]
آبزیانتعیین سمیت کشندهی آفتکش کلرپیریفوس در ماهی کاراس طلایی (Carassius auratus) و مقایسهی میزان سمیت آن با سایر سموم ارگانوفسفره [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 1-12]
آلودگیتعیین سمیت کشندهی آفتکش کلرپیریفوس در ماهی کاراس طلایی (Carassius auratus) و مقایسهی میزان سمیت آن با سایر سموم ارگانوفسفره [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 1-12]
آهک پاشیتاثیر مقادیر مختلف آهک پاشی صبحگاهی بر خصوصیات کیفی آب استخرهای پرورشی کپورماهیان [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 111-119]
ا
اسانس گل میخکمقایسه تاثیر داورهای بیهوشی ام- اس 222 ، اسانس گل میخک و 2- فنوکسی اتانول بر فاکتورهای خونی و آنزیمهای سرم کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 105-120]
استان خوزستانمقایسه سمیت آفت کش ارگانوفسفره دیازینون در چهار گونهی ماهی بومی استان خوزستان: بنی، شیربت، گطان و برزم [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 79-93]
استان گیلانبررسی وضعیت استحصال خاویار در صیدگاههای جنوب غربی دریای خزر (استان گیلان) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 121-130]
استان گلستانتحلیل ساختار تولید در آببندانهای دومنظوره کشاورزی- آبزیپروری در استان گلستان در سال 1389 [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 13-24]
استان گلستانفراوانی و تنوع زیستی جوامع زئوپلانکتونی استخرهای پرورش توام بچه ماهی و ماهیان پرواری شرق استان گلستان (شهر گنبدکاووس) [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 77-90]
استحصال خاویاربررسی وضعیت استحصال خاویار در صیدگاههای جنوب غربی دریای خزر (استان گیلان) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 121-130]
استخر پرورش توام ماهیفراوانی و تنوع زیستی جوامع زئوپلانکتونی استخرهای پرورش توام بچه ماهی و ماهیان پرواری شرق استان گلستان (شهر گنبدکاووس) [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 77-90]
اسید چرباثر ویتامین C جیره غذایی بررشد و ترکیب اسیدهای چرب بچهماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 1-14]
اکسیداسیون چربیتولید کنسرو قلیه میگو از میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) و ارزیابی تاثیر روش های مختلف پخت اولیه بر کیفیت آن [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 37-50]
ام اس 222مقایسه تاثیر داورهای بیهوشی ام- اس 222 ، اسانس گل میخک و 2- فنوکسی اتانول بر فاکتورهای خونی و آنزیمهای سرم کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 105-120]
اندازه بدن و تخمتاثیر غلظت های مختلف جلبک خشک (کلرلا پودری) و جلبک تازه (نانو کلروپسیس اوکولاتا) بر اندازه بدن و تخم روتیفر آب شور Brachionus plicatilis [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 65-76]
اندازه ماهیتاثیر تغییرات عمق بر میزان صید ضمنی و اندازه ماهیان صید شده در تورهای ترال میگو در صیدگاههای سواحل استان هرمزگان [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 95-104]
ب
بازماندگیتأثیر افزودن پروبیوتیک "پروتکسین" در جیره غذایی بر عملکرد رشد و بازماندگی ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 65-78]
بافت رودهتاثیر شوری به عنوان عامل محیطی بر رشد و بافت روده ماهی سفید دریای خزر (Cyprinidae:Rutilus frisii kutum) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 99-110]
باکتریهای اسیدلاکتیکبررسی مقایسه ای اثرات سطوح مختلف فروکتوالیگوساکارید و پربیوتیک مخمری برترکیب میکروبیوتای رودهای بچه فیلماهی (Huso huso) [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 67-78]
بچه ماهی نورساثر ویتامین C جیره غذایی بررشد و ترکیب اسیدهای چرب بچهماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 1-14]
بی مهرگان کفزیاستفاده از ترکیب جمعیت و الگوی پراکنش بی مهرگان کفزی، به منظور ارزیابی زیستی و پایش کیفیت آب رودخانه شاهرود (استان قزوین) [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 91-108]
بوشهرمطالعه مقایسه ای تنوع ژنتیکی در میگوی Litopenaeus vannamei با استفاده از جایگشت های SSR (مطالعه موردی: بوشهر و گمیشان) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 47-64]
پ
پخت اولیهتولید کنسرو قلیه میگو از میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) و ارزیابی تاثیر روش های مختلف پخت اولیه بر کیفیت آن [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 37-50]
پربیوتیک مخمریبررسی مقایسه ای اثرات سطوح مختلف فروکتوالیگوساکارید و پربیوتیک مخمری برترکیب میکروبیوتای رودهای بچه فیلماهی (Huso huso) [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 67-78]
پروبیوتیکتأثیر جیرههای غذایی حاوی باسیلوسهای زیستیار تجاری و بومی بر عملکرد تغذیه و ترکیبات لاشه پست لارو میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 79-98]
پروتکسینتأثیر افزودن پروبیوتیک "پروتکسین" در جیره غذایی بر عملکرد رشد و بازماندگی ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 65-78]
پروتئینتاثیر سطوح مختلف پروتئین و نسبتهای مختلف کربوهیدرات به چربی بر رشد بچه فیلماهی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 15-32]
ت
ترال میگوتاثیر تغییرات عمق بر میزان صید ضمنی و اندازه ماهیان صید شده در تورهای ترال میگو در صیدگاههای سواحل استان هرمزگان [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 95-104]
تریپسینمقایسه کینتیک آنزیم تریپسین تخلیص شده از ضمائم پیلوریک ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با استفاده از سوبسترای سنتتیک آمیدی و استری [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 25-36]
ترکیبات فنلیبررسی تاثیر عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر کیفیت میکروبی و شیمیایی سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در زمان نگهداری در یخچال (دمای 1±4 درجه سانتیگراد) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 55-66]
ترکیب جمعیتاستفاده از ترکیب جمعیت و الگوی پراکنش بی مهرگان کفزی، به منظور ارزیابی زیستی و پایش کیفیت آب رودخانه شاهرود (استان قزوین) [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 91-108]
ترکیب لاشهتأثیر جیرههای غذایی حاوی باسیلوسهای زیستیار تجاری و بومی بر عملکرد تغذیه و ترکیبات لاشه پست لارو میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 79-98]
تنش pHاثرات عصاره سیر بر شاخص های رشد و مقاومت پست لارو میگوی وانامی(Litopenaeus vannamei) و تحمل در برابر استرس های شوری و pH [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 1-16]
تنش شوریاثرات عصاره سیر بر شاخص های رشد و مقاومت پست لارو میگوی وانامی(Litopenaeus vannamei) و تحمل در برابر استرس های شوری و pH [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 1-16]
تنوع زیستیفراوانی و تنوع زیستی جوامع زئوپلانکتونی استخرهای پرورش توام بچه ماهی و ماهیان پرواری شرق استان گلستان (شهر گنبدکاووس) [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 77-90]
تنوع ژنتیکیمطالعه مقایسه ای تنوع ژنتیکی در میگوی Litopenaeus vannamei با استفاده از جایگشت های SSR (مطالعه موردی: بوشهر و گمیشان) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 47-64]
تولیدمقایسه میزان تولید و محاسبه هزینه– فایده میگوی پا سفید(litopenaeus vannamei) پرورشی به روش نیمه متراکم و متراکم در سایت گمیشان- استان گلستان [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 109-123]
ج
جایگشتمطالعه مقایسه ای تنوع ژنتیکی در میگوی Litopenaeus vannamei با استفاده از جایگشت های SSR (مطالعه موردی: بوشهر و گمیشان) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 47-64]
جزیره هنگامبررسی خصوصیات ریخت شناسی و فراوانی مراحل لاروی دو گونه ی خرچنگ گرد از خانواده Xanthidae (Crustacea: Brachyura) در سواحل جزیره هنگام (شمال شرق خلیج فارس) [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 51-64]
جلبک خشک کلرلاتاثیر غلظت های مختلف جلبک خشک (کلرلا پودری) و جلبک تازه (نانو کلروپسیس اوکولاتا) بر اندازه بدن و تخم روتیفر آب شور Brachionus plicatilis [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 65-76]
جلبک دریایی پادینا "اثرات غنی سازی آرتمیا با عصاره جلبک دریایی پادینا (Padina sp. ) بر بقاء و رشد پست لارو میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 33-46]
خ
خلیج فارسبررسی و تعیین غلظت عنصر کادمیوم در بافت کبد ماهی زمین کن دم نواری Platycephalus indicus طی فصول زمستان و تابستان در مناطق میناب، قشم و بندر خمیر (خلیج فارس) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 67-78]
خلیج فارسالگوی رشد، شاخص وضعیت و طول اولین بلوغ جنسی ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus در خلیج فارس [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 1-14]
خلیج فارسبررسی خصوصیات ریخت شناسی و فراوانی مراحل لاروی دو گونه ی خرچنگ گرد از خانواده Xanthidae (Crustacea: Brachyura) در سواحل جزیره هنگام (شمال شرق خلیج فارس) [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 51-64]
د
داروهای بیهوشیمقایسه تاثیر داورهای بیهوشی ام- اس 222 ، اسانس گل میخک و 2- فنوکسی اتانول بر فاکتورهای خونی و آنزیمهای سرم کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 105-120]
دیازینونمقایسه سمیت آفت کش ارگانوفسفره دیازینون در چهار گونهی ماهی بومی استان خوزستان: بنی، شیربت، گطان و برزم [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 79-93]
دیازینونتعیین درجه سمیت دیازینون و بررسی اثر آن بر روی برخی شاخص های آنزیمی در فیل ماهی (Huso huso) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 17-34]
دریای خزربررسی وضعیت استحصال خاویار در صیدگاههای جنوب غربی دریای خزر (استان گیلان) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 121-130]
درجه سمیتتعیین درجه سمیت دیازینون و بررسی اثر آن بر روی برخی شاخص های آنزیمی در فیل ماهی (Huso huso) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 17-34]
ر
رشدتأثیر افزودن پروبیوتیک "پروتکسین" در جیره غذایی بر عملکرد رشد و بازماندگی ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 65-78]
رشدتاثیر شوری به عنوان عامل محیطی بر رشد و بافت روده ماهی سفید دریای خزر (Cyprinidae:Rutilus frisii kutum) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 99-110]
رشداثر ویتامین C جیره غذایی بررشد و ترکیب اسیدهای چرب بچهماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 1-14]
رشد همگونالگوی رشد، شاخص وضعیت و طول اولین بلوغ جنسی ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus در خلیج فارس [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 1-14]
روتیفر Brachionus plicatilisتاثیر غلظت های مختلف جلبک خشک (کلرلا پودری) و جلبک تازه (نانو کلروپسیس اوکولاتا) بر اندازه بدن و تخم روتیفر آب شور Brachionus plicatilis [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 65-76]
رودخانه شاهروداستفاده از ترکیب جمعیت و الگوی پراکنش بی مهرگان کفزی، به منظور ارزیابی زیستی و پایش کیفیت آب رودخانه شاهرود (استان قزوین) [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 91-108]
ز
زوآبررسی خصوصیات ریخت شناسی و فراوانی مراحل لاروی دو گونه ی خرچنگ گرد از خانواده Xanthidae (Crustacea: Brachyura) در سواحل جزیره هنگام (شمال شرق خلیج فارس) [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 51-64]
زئوپلانکتونبررسی خصوصیات ریخت شناسی و فراوانی مراحل لاروی دو گونه ی خرچنگ گرد از خانواده Xanthidae (Crustacea: Brachyura) در سواحل جزیره هنگام (شمال شرق خلیج فارس) [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 51-64]
زئوپلانکتونفراوانی و تنوع زیستی جوامع زئوپلانکتونی استخرهای پرورش توام بچه ماهی و ماهیان پرواری شرق استان گلستان (شهر گنبدکاووس) [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 77-90]
س
سمیت حادمقایسه سمیت آفت کش ارگانوفسفره دیازینون در چهار گونهی ماهی بومی استان خوزستان: بنی، شیربت، گطان و برزم [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 79-93]
سموم کشاورزیتعیین سمیت کشندهی آفتکش کلرپیریفوس در ماهی کاراس طلایی (Carassius auratus) و مقایسهی میزان سمیت آن با سایر سموم ارگانوفسفره [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 1-12]
سوبسترامقایسه کینتیک آنزیم تریپسین تخلیص شده از ضمائم پیلوریک ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با استفاده از سوبسترای سنتتیک آمیدی و استری [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 25-36]
سوریمیبررسی تاثیر عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر کیفیت میکروبی و شیمیایی سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در زمان نگهداری در یخچال (دمای 1±4 درجه سانتیگراد) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 55-66]
ش
شاخص رشداثرات عصاره سیر بر شاخص های رشد و مقاومت پست لارو میگوی وانامی(Litopenaeus vannamei) و تحمل در برابر استرس های شوری و pH [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 1-16]
شاخصهای ایمنیتاثیر سطوح مختلف پربیوتیک گروبیوتیک(GroBiotic®-A) ، بر فعالیت ضد باکتریایی و برخی از شاخصهای ایمنی موکوس فیل ماهیان (Linnaeus, 1754) Huso huso جوان پرورشی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 99-111]
شاخص های آنزیمیتعیین درجه سمیت دیازینون و بررسی اثر آن بر روی برخی شاخص های آنزیمی در فیل ماهی (Huso huso) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 17-34]
شاخصهای رشد و ترکیب بیوشیمیایی بدنتاثیر سطوح مختلف پروتئین و نسبتهای مختلف کربوهیدرات به چربی بر رشد بچه فیلماهی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 15-32]
شاخص های زیستی- جمعیتیاستفاده از ترکیب جمعیت و الگوی پراکنش بی مهرگان کفزی، به منظور ارزیابی زیستی و پایش کیفیت آب رودخانه شاهرود (استان قزوین) [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 91-108]
شاخص وضعیتالگوی رشد، شاخص وضعیت و طول اولین بلوغ جنسی ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus در خلیج فارس [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 1-14]
شانک زرد بالهالگوی رشد، شاخص وضعیت و طول اولین بلوغ جنسی ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus در خلیج فارس [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 1-14]
شیلاتتوسعه و مدیریت ماهیگیری اجاره ای [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 37-52]
شوریتاثیر شوری به عنوان عامل محیطی بر رشد و بافت روده ماهی سفید دریای خزر (Cyprinidae:Rutilus frisii kutum) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 99-110]
ص
صبیتیتأثیر افزودن پروبیوتیک "پروتکسین" در جیره غذایی بر عملکرد رشد و بازماندگی ماهی صبیتی (Sparidentex hasta) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 65-78]
صید ضمنیتاثیر تغییرات عمق بر میزان صید ضمنی و اندازه ماهیان صید شده در تورهای ترال میگو در صیدگاههای سواحل استان هرمزگان [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 95-104]
صید ورزشیتوسعه و مدیریت ماهیگیری اجاره ای [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 37-52]
ط
طبقه عمقیتاثیر تغییرات عمق بر میزان صید ضمنی و اندازه ماهیان صید شده در تورهای ترال میگو در صیدگاههای سواحل استان هرمزگان [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 95-104]
طول اولین بلوغ جنسیالگوی رشد، شاخص وضعیت و طول اولین بلوغ جنسی ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus در خلیج فارس [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 1-14]
ع
عصاره خیار دریاییبررسی اثر عصاره خیاردریایی گونه Holothuria leucospilota بر کیفیت شیمیایی فیله قزلآلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال (1±4 درجه سانتیگراد) [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 27-36]
عصاره سیراثرات عصاره سیر بر شاخص های رشد و مقاومت پست لارو میگوی وانامی(Litopenaeus vannamei) و تحمل در برابر استرس های شوری و pH [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 1-16]
عصاره گل ختمیارزیابی تاثیر عصاره گیاه ختمی (Althaea officinalis) بر توان فیزیولوژیکی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio L.) در مواجهه با فلزات سنگین [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 53-66]
ف
فاکتورهای بیوشیمیایی خونارزیابی تاثیر عصاره گیاه ختمی (Althaea officinalis) بر توان فیزیولوژیکی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio L.) در مواجهه با فلزات سنگین [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 53-66]
فراوانیفراوانی و تنوع زیستی جوامع زئوپلانکتونی استخرهای پرورش توام بچه ماهی و ماهیان پرواری شرق استان گلستان (شهر گنبدکاووس) [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 77-90]
فروکتوالیگوساکاریدبررسی مقایسه ای اثرات سطوح مختلف فروکتوالیگوساکارید و پربیوتیک مخمری برترکیب میکروبیوتای رودهای بچه فیلماهی (Huso huso) [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 67-78]
فعالیت ضد باکتریتاثیر سطوح مختلف پربیوتیک گروبیوتیک(GroBiotic®-A) ، بر فعالیت ضد باکتریایی و برخی از شاخصهای ایمنی موکوس فیل ماهیان (Linnaeus, 1754) Huso huso جوان پرورشی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 99-111]
فلزات سنگینارزیابی تاثیر عصاره گیاه ختمی (Althaea officinalis) بر توان فیزیولوژیکی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio L.) در مواجهه با فلزات سنگین [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 53-66]
فیلماهیتاثیر سطوح مختلف پروتئین و نسبتهای مختلف کربوهیدرات به چربی بر رشد بچه فیلماهی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 15-32]
فیل ماهیتعیین درجه سمیت دیازینون و بررسی اثر آن بر روی برخی شاخص های آنزیمی در فیل ماهی (Huso huso) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 17-34]
فیل ماهیبررسی مقایسه ای اثرات سطوح مختلف فروکتوالیگوساکارید و پربیوتیک مخمری برترکیب میکروبیوتای رودهای بچه فیلماهی (Huso huso) [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 67-78]
فیل ماهیتاثیر سطوح مختلف پربیوتیک گروبیوتیک(GroBiotic®-A) ، بر فعالیت ضد باکتریایی و برخی از شاخصهای ایمنی موکوس فیل ماهیان (Linnaeus, 1754) Huso huso جوان پرورشی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 99-111]
فنوکسی اتانولمقایسه تاثیر داورهای بیهوشی ام- اس 222 ، اسانس گل میخک و 2- فنوکسی اتانول بر فاکتورهای خونی و آنزیمهای سرم کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 105-120]
ک
کادمیومبررسی و تعیین غلظت عنصر کادمیوم در بافت کبد ماهی زمین کن دم نواری Platycephalus indicus طی فصول زمستان و تابستان در مناطق میناب، قشم و بندر خمیر (خلیج فارس) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 67-78]
کارآیی تغذیهتأثیر جیرههای غذایی حاوی باسیلوسهای زیستیار تجاری و بومی بر عملکرد تغذیه و ترکیبات لاشه پست لارو میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 79-98]
کبدبررسی و تعیین غلظت عنصر کادمیوم در بافت کبد ماهی زمین کن دم نواری Platycephalus indicus طی فصول زمستان و تابستان در مناطق میناب، قشم و بندر خمیر (خلیج فارس) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 67-78]
کپورماهیانتاثیر مقادیر مختلف آهک پاشی صبحگاهی بر خصوصیات کیفی آب استخرهای پرورشی کپورماهیان [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 111-119]
کپور معمولیمقایسه تاثیر داورهای بیهوشی ام- اس 222 ، اسانس گل میخک و 2- فنوکسی اتانول بر فاکتورهای خونی و آنزیمهای سرم کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 105-120]
کپور معمولیارزیابی تاثیر عصاره گیاه ختمی (Althaea officinalis) بر توان فیزیولوژیکی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio L.) در مواجهه با فلزات سنگین [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 53-66]
کیفیتبررسی اثر عصاره خیاردریایی گونه Holothuria leucospilota بر کیفیت شیمیایی فیله قزلآلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال (1±4 درجه سانتیگراد) [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 27-36]
کیفیت آبتاثیر مقادیر مختلف آهک پاشی صبحگاهی بر خصوصیات کیفی آب استخرهای پرورشی کپورماهیان [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 111-119]
کیفیت آباستفاده از ترکیب جمعیت و الگوی پراکنش بی مهرگان کفزی، به منظور ارزیابی زیستی و پایش کیفیت آب رودخانه شاهرود (استان قزوین) [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 91-108]
کیفیت میکروبیبررسی تاثیر عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر کیفیت میکروبی و شیمیایی سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در زمان نگهداری در یخچال (دمای 1±4 درجه سانتیگراد) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 55-66]
کیلکای معمولیمقایسه کینتیک آنزیم تریپسین تخلیص شده از ضمائم پیلوریک ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با استفاده از سوبسترای سنتتیک آمیدی و استری [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 25-36]
کلمات کلیدی: ارزیابی اقتصادیتحلیل ساختار تولید در آببندانهای دومنظوره کشاورزی- آبزیپروری در استان گلستان در سال 1389 [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 13-24]
کمیتبررسی وضعیت استحصال خاویار در صیدگاههای جنوب غربی دریای خزر (استان گیلان) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 121-130]
کینتیکمقایسه کینتیک آنزیم تریپسین تخلیص شده از ضمائم پیلوریک ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با استفاده از سوبسترای سنتتیک آمیدی و استری [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 25-36]
کنسرو قلیه میگوتولید کنسرو قلیه میگو از میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) و ارزیابی تاثیر روش های مختلف پخت اولیه بر کیفیت آن [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 37-50]
گ
گروبیوتیکتاثیر سطوح مختلف پربیوتیک گروبیوتیک(GroBiotic®-A) ، بر فعالیت ضد باکتریایی و برخی از شاخصهای ایمنی موکوس فیل ماهیان (Linnaeus, 1754) Huso huso جوان پرورشی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 99-111]
گلستانمقایسه میزان تولید و محاسبه هزینه– فایده میگوی پا سفید(litopenaeus vannamei) پرورشی به روش نیمه متراکم و متراکم در سایت گمیشان- استان گلستان [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 109-123]
گمیشانمطالعه مقایسه ای تنوع ژنتیکی در میگوی Litopenaeus vannamei با استفاده از جایگشت های SSR (مطالعه موردی: بوشهر و گمیشان) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 47-64]
گمیشانمقایسه میزان تولید و محاسبه هزینه– فایده میگوی پا سفید(litopenaeus vannamei) پرورشی به روش نیمه متراکم و متراکم در سایت گمیشان- استان گلستان [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 109-123]
ل
لارو خرچنگ های گردبررسی خصوصیات ریخت شناسی و فراوانی مراحل لاروی دو گونه ی خرچنگ گرد از خانواده Xanthidae (Crustacea: Brachyura) در سواحل جزیره هنگام (شمال شرق خلیج فارس) [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 51-64]
م
ماهیبررسی تاثیر عصاره آویشن (Zataria multiflora) بر کیفیت میکروبی و شیمیایی سوریمی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در زمان نگهداری در یخچال (دمای 1±4 درجه سانتیگراد) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 55-66]
ماهیآزاد دریای خزراثر ویتامین C جیره غذایی بررشد و ترکیب اسیدهای چرب بچهماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 1-14]
ماهیان خاویاریبررسی وضعیت استحصال خاویار در صیدگاههای جنوب غربی دریای خزر (استان گیلان) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 121-130]
ماهی زمین کن دم نواریبررسی و تعیین غلظت عنصر کادمیوم در بافت کبد ماهی زمین کن دم نواری Platycephalus indicus طی فصول زمستان و تابستان در مناطق میناب، قشم و بندر خمیر (خلیج فارس) [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 67-78]
ماهی سفیدتاثیر شوری به عنوان عامل محیطی بر رشد و بافت روده ماهی سفید دریای خزر (Cyprinidae:Rutilus frisii kutum) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 99-110]
ماهیگیری اجاره ایتوسعه و مدیریت ماهیگیری اجاره ای [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 37-52]
ماهی های بومیمقایسه سمیت آفت کش ارگانوفسفره دیازینون در چهار گونهی ماهی بومی استان خوزستان: بنی، شیربت، گطان و برزم [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 79-93]
مدت ماندگاریبررسی اثر عصاره خیاردریایی گونه Holothuria leucospilota بر کیفیت شیمیایی فیله قزلآلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال (1±4 درجه سانتیگراد) [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 27-36]
مدیریت ماهیگیریتوسعه و مدیریت ماهیگیری اجاره ای [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 37-52]
مرگ و میرتعیین سمیت کشندهی آفتکش کلرپیریفوس در ماهی کاراس طلایی (Carassius auratus) و مقایسهی میزان سمیت آن با سایر سموم ارگانوفسفره [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 1-12]
میکروبیوتای رودهایبررسی مقایسه ای اثرات سطوح مختلف فروکتوالیگوساکارید و پربیوتیک مخمری برترکیب میکروبیوتای رودهای بچه فیلماهی (Huso huso) [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 67-78]
مکمل سازیتأثیر جیرههای غذایی حاوی باسیلوسهای زیستیار تجاری و بومی بر عملکرد تغذیه و ترکیبات لاشه پست لارو میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 79-98]
میگوی پا سفید غربیتأثیر جیرههای غذایی حاوی باسیلوسهای زیستیار تجاری و بومی بر عملکرد تغذیه و ترکیبات لاشه پست لارو میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 79-98]
میگوی سفید غربیاثرات غنی سازی آرتمیا با عصاره جلبک دریایی پادینا (Padina sp. ) بر بقاء و رشد پست لارو میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 33-46]
میگوی وانامیاثرات عصاره سیر بر شاخص های رشد و مقاومت پست لارو میگوی وانامی(Litopenaeus vannamei) و تحمل در برابر استرس های شوری و pH [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 1-16]
میگوی وانامیمقایسه میزان تولید و محاسبه هزینه– فایده میگوی پا سفید(litopenaeus vannamei) پرورشی به روش نیمه متراکم و متراکم در سایت گمیشان- استان گلستان [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 109-123]
منابع آبیتوسعه و مدیریت ماهیگیری اجاره ای [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 37-52]
موکوستاثیر سطوح مختلف پربیوتیک گروبیوتیک(GroBiotic®-A) ، بر فعالیت ضد باکتریایی و برخی از شاخصهای ایمنی موکوس فیل ماهیان (Linnaeus, 1754) Huso huso جوان پرورشی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 99-111]
ن
ناپلی آرتمیا "اثرات غنی سازی آرتمیا با عصاره جلبک دریایی پادینا (Padina sp. ) بر بقاء و رشد پست لارو میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 33-46]
نانوکلروپسیستاثیر غلظت های مختلف جلبک خشک (کلرلا پودری) و جلبک تازه (نانو کلروپسیس اوکولاتا) بر اندازه بدن و تخم روتیفر آب شور Brachionus plicatilis [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 65-76]
نسبت کربوهیدرات به چربیتاثیر سطوح مختلف پروتئین و نسبتهای مختلف کربوهیدرات به چربی بر رشد بچه فیلماهی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 15-32]
و
ویتامین Cاثر ویتامین C جیره غذایی بررشد و ترکیب اسیدهای چرب بچهماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 1-14]
ه
هرمزگانتاثیر تغییرات عمق بر میزان صید ضمنی و اندازه ماهیان صید شده در تورهای ترال میگو در صیدگاههای سواحل استان هرمزگان [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 95-104]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد