آ
-
آبزیپروری
مدیریت جوامع میکروبی در سیستم آبزیپروری تولید توده زیستی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 93-107]
-
آبزیپروری
چرخه گوگرد و تولید سولفید هیدروژن دراکوسسیتمهای آبی با تاکید بر آبزیپروری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 105-115]
-
آرایشی-بهداشتی
مروری بر نقش ترکیبات زیست فعال جلبک ها در صنایع آرایشی-بهداشتی. [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 57-79]
-
آلاگل و آجیگل
امکانسنجی اجرای معیشت جایگزین در تالاب های آلماگل، آجی گل و آلاگل [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 89-103]
-
آنتیاکسیدان
بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی با روش امواج فراصوت از گیاه آزولا Azolla filiculoides [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 1-13]
ا
-
اردک ماهی
بررسی غلظت فلزات سنگین مس و کبالت در بافت خوراکی عضله اردک ماهی(Esox lucius) تالاب بین المللی بندرانزلی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 13-20]
-
ارزیابی حسی
اثر مواد پرکننده مختلف بر برخی شاخصهای فیزیکوشیمیایی و حسی کنسرو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 45-62]
-
اسانس
اثر اسانس فلفل دلمه سبز (Capsicum annuum) بر ویژگیهای کیفی سوسیس کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 19-34]
-
استاندارد زیست محیطی
بررسی کیفیت ضایعات حاصل از کارخانه فراوری ماهی و مقایسه آن با استاندارهای ارائه شده جهت تولید کمپوست (مطالعه موردی ماهی هوور و ماهی زرده شهرک صنعتی میرود بابلسر) [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 15-23]
-
استخراج حلالی
بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی با روش امواج فراصوت از گیاه آزولا Azolla filiculoides [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 1-13]
-
استرس شوری
اثرات تغذیهای عصارهی هیدروالکلی آویشن (Thymus vulgaris) بر مقاومت و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون در بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در مواجهه با تنش شوری [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 35-44]
-
اسید آلی
اثرات استفاده مجزا و تلفیقی اسید فرمیک و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسید لاکتیکی (Pediococcus acidilactici ) بر شاخصهای رشد و مقاومت به شوری در بچه ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 83-91]
-
اسیدهای چرب
اثر مواد پرکننده مختلف بر برخی شاخصهای فیزیکوشیمیایی و حسی کنسرو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 45-62]
-
اکسیداسیون چربی
ارزیابی عملکرد نانوحسگر رنگی گرافن اکسید آمین دار – برموفنول بلو بر پایه کاغذی صافی در تعیین کیفیت اکسیداسیونی غذای ماهی نگهداری شده در شرایط سرد [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 1-17]
-
اکوسیستمهای آبی
چرخه گوگرد و تولید سولفید هیدروژن دراکوسسیتمهای آبی با تاکید بر آبزیپروری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 105-115]
ب
-
بازسازی ذخایر
تحلیل روند میزان صید و بازسازی گونه های کپور و کلمه در آبهای ایرانی دریای خزر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 45-56]
-
بازماندگی
ارزیابی لزوم احداث سازه ماهی رو در طراحی تاسیسات سد و قفل کشتیرانی مارد (آبادان) در مسیر مهاجرت تولیدمثلی ماهی صبور (Tenualosa ilisha) [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 63-76]
-
بافت خوراکی
بررسی غلظت فلزات سنگین مس و کبالت در بافت خوراکی عضله اردک ماهی(Esox lucius) تالاب بین المللی بندرانزلی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 13-20]
-
باکتری احیاکننده سولفات
چرخه گوگرد و تولید سولفید هیدروژن دراکوسسیتمهای آبی با تاکید بر آبزیپروری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 105-115]
-
باکتریهای آزادکننده فسفر
مروری بر معرفی باکتریهای آزادکننده فسفر موثر بر ترکیبات فسفر آلی رسوبات استخرهای پرورش ماهیان گرمابی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 43-53]
-
بهسازی بوم شناسى
اثرات تخریب زیستگاه بر اساس سیلاب های فصلی و مدیریت آن در حوضه رودخانه: مطالعه موردی رودخانه زرینگل [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 33-44]
-
بهگزینی
بررسی تنوع لوکوس های صفات کمی (QTLs) مرتبط با صفت رشد در بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان پرورشی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 95-104]
پ
-
پرسنل آجا
ارزیابی موانع مصرف و خرید ماهی در میان گروههای مختلف مصرفکننده (موردی: پرسنل آجا) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 55-71]
-
پروبیوتیک
اثرات استفاده مجزا و تلفیقی اسید فرمیک و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسید لاکتیکی (Pediococcus acidilactici ) بر شاخصهای رشد و مقاومت به شوری در بچه ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 83-91]
-
پروتئین
کشت میکسوتروف Spirulina platensis: پتانسیل تولید زیست توده، متابولیت ها و رنگدانه ها [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 53-67]
-
پروتئین میکروبی
مدیریت جوامع میکروبی در سیستم آبزیپروری تولید توده زیستی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 93-107]
-
پرورش اقتصادی
معرفی ماهی کوبیا (Rachycentron canadum) به عنوان گونه بومی مستعد پرورش به منظور افزایش تنوع گونه های آبزیان پرورشی در کشور [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 73-82]
-
پسماند ماهی
بررسی کیفیت ضایعات حاصل از کارخانه فراوری ماهی و مقایسه آن با استاندارهای ارائه شده جهت تولید کمپوست (مطالعه موردی ماهی هوور و ماهی زرده شهرک صنعتی میرود بابلسر) [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 15-23]
-
پیشههای جایگزین
امکانسنجی اجرای معیشت جایگزین در تالاب های آلماگل، آجی گل و آلاگل [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 89-103]
ت
-
تالاب انزلی
بررسی غلظت فلزات سنگین مس و کبالت در بافت خوراکی عضله اردک ماهی(Esox lucius) تالاب بین المللی بندرانزلی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 13-20]
-
تالابهای آلماگل
امکانسنجی اجرای معیشت جایگزین در تالاب های آلماگل، آجی گل و آلاگل [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 89-103]
-
تخریب زیستگاه
اثرات تخریب زیستگاه بر اساس سیلاب های فصلی و مدیریت آن در حوضه رودخانه: مطالعه موردی رودخانه زرینگل [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 33-44]
-
ترکیبات زیست فعال
مروری بر نقش ترکیبات زیست فعال جلبک ها در صنایع آرایشی-بهداشتی. [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 57-79]
-
ترکیبات فسفر آلی نامحلول
مروری بر معرفی باکتریهای آزادکننده فسفر موثر بر ترکیبات فسفر آلی رسوبات استخرهای پرورش ماهیان گرمابی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 43-53]
-
ترکیب تقریبی
اثر کیتوزان بر شاخصهای ترکیب تقریبی و pH در فیله فیل ماهی (Huso huso) نگهداری شده در فریزر [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 81-88]
-
تعیین کیفیت
ارزیابی عملکرد نانوحسگر رنگی گرافن اکسید آمین دار – برموفنول بلو بر پایه کاغذی صافی در تعیین کیفیت اکسیداسیونی غذای ماهی نگهداری شده در شرایط سرد [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 1-17]
-
تکثیر و پرورش
معرفی ماهی کوبیا (Rachycentron canadum) به عنوان گونه بومی مستعد پرورش به منظور افزایش تنوع گونه های آبزیان پرورشی در کشور [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 73-82]
-
تنش شوری
اثرات استفاده مجزا و تلفیقی اسید فرمیک و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسید لاکتیکی (Pediococcus acidilactici ) بر شاخصهای رشد و مقاومت به شوری در بچه ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 83-91]
-
تنوع ژنتیکی
بررسی تنوع لوکوس های صفات کمی (QTLs) مرتبط با صفت رشد در بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان پرورشی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 95-104]
-
تنوع گونه ای
معرفی ماهی کوبیا (Rachycentron canadum) به عنوان گونه بومی مستعد پرورش به منظور افزایش تنوع گونه های آبزیان پرورشی در کشور [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 73-82]
-
توده زیستی
مدیریت جوامع میکروبی در سیستم آبزیپروری تولید توده زیستی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 93-107]
-
تولیدمثل
جایگزینی پودر ماهی با پودر سویا در جیره غذایی تاثیر تداخلی در تولیدمثل آبزیان دارد [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 25-40]
ج
-
جاذب زیستی
حذف یون فسفات از محلول های آبی با استفاده از جلبک قهوه ای ilicifolium Sargassum به عنوان جاذب زیستی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 1-11]
-
جایگیزینی
جایگزینی پودر ماهی با پودر سویا در جیره غذایی تاثیر تداخلی در تولیدمثل آبزیان دارد [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 25-40]
-
جیره غذایی
جایگزینی پودر ماهی با پودر سویا در جیره غذایی تاثیر تداخلی در تولیدمثل آبزیان دارد [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 25-40]
-
جیره غذایی
بررسی برخی از فاکتورهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)تغذیه شده با منابع مختلف آهن و روی (نانو ذره) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 109-121]
-
جلبک دریایی
حذف یون فسفات از محلول های آبی با استفاده از جلبک قهوه ای ilicifolium Sargassum به عنوان جاذب زیستی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 1-11]
-
جلبک ها
مروری بر نقش ترکیبات زیست فعال جلبک ها در صنایع آرایشی-بهداشتی. [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 57-79]
-
جوامع میکروبی
مدیریت جوامع میکروبی در سیستم آبزیپروری تولید توده زیستی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 93-107]
چ
-
چرخه گوگرد
چرخه گوگرد و تولید سولفید هیدروژن دراکوسسیتمهای آبی با تاکید بر آبزیپروری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 105-115]
ح
-
حوضه دریاچه نمک
بررسی ویژگی های زیستی و چالش های اکولوژیکی احتمالی ناشی از حضور ماهی سیچلاید گورخری Amatitlania nigrofasciata (Günther, 1867) در آبهای داخلی ایران [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 69-80]
-
حوضه رودخانه زرین گل
اثرات تخریب زیستگاه بر اساس سیلاب های فصلی و مدیریت آن در حوضه رودخانه: مطالعه موردی رودخانه زرینگل [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 33-44]
خ
-
خطرات شغلی
تحلیلی بر اشتغال و فرصتهای کسب و کارهای شیلاتی ایران و جهان [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 1-13]
-
خواص فیزیکوشیمیایی
اثر مواد پرکننده مختلف بر برخی شاخصهای فیزیکوشیمیایی و حسی کنسرو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 45-62]
د
-
دریای خزر
بررسی شاخص های زیستی کیلکای معمولی دریای خزر (Clupeonella culltriventris) در بندر صیادی انزلی استان گیلان [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 41-51]
ر
-
رسوبات استخرهای ماهیان گرمابی
مروری بر معرفی باکتریهای آزادکننده فسفر موثر بر ترکیبات فسفر آلی رسوبات استخرهای پرورش ماهیان گرمابی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 43-53]
-
رشد
بررسی شاخص های زیستی کیلکای معمولی دریای خزر (Clupeonella culltriventris) در بندر صیادی انزلی استان گیلان [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 41-51]
-
رشد
اثرات استفاده مجزا و تلفیقی اسید فرمیک و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسید لاکتیکی (Pediococcus acidilactici ) بر شاخصهای رشد و مقاومت به شوری در بچه ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 83-91]
-
رشد اشتغال
تحلیلی بر اشتغال و فرصتهای کسب و کارهای شیلاتی ایران و جهان [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 1-13]
-
رقابت
بررسی ویژگی های زیستی و چالش های اکولوژیکی احتمالی ناشی از حضور ماهی سیچلاید گورخری Amatitlania nigrofasciata (Günther, 1867) در آبهای داخلی ایران [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 69-80]
-
رنگدانه
کشت میکسوتروف Spirulina platensis: پتانسیل تولید زیست توده، متابولیت ها و رنگدانه ها [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 53-67]
-
رودخانه کارون
ارزیابی لزوم احداث سازه ماهی رو در طراحی تاسیسات سد و قفل کشتیرانی مارد (آبادان) در مسیر مهاجرت تولیدمثلی ماهی صبور (Tenualosa ilisha) [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 63-76]
س
-
سرانه تولید
تحلیلی بر اشتغال و فرصتهای کسب و کارهای شیلاتی ایران و جهان [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 1-13]
-
سس ماهی
اثر جایگزینی کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر برخی شاخصهای کیفی سس ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 81-93]
-
سیلاب
اثرات تخریب زیستگاه بر اساس سیلاب های فصلی و مدیریت آن در حوضه رودخانه: مطالعه موردی رودخانه زرینگل [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 33-44]
-
سن
بررسی شاخص های زیستی کیلکای معمولی دریای خزر (Clupeonella culltriventris) در بندر صیادی انزلی استان گیلان [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 41-51]
-
سویا
جایگزینی پودر ماهی با پودر سویا در جیره غذایی تاثیر تداخلی در تولیدمثل آبزیان دارد [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 25-40]
-
سوسیس ماهی
اثر افزودن ماکروجلبک Gracilaria persica بر برخی فاکتورهای فیزیکوشیمیایی سوسیس ماهی کپور معمولی طی نگهداری در یخچال [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 27-41]
-
سوسیس ماهی
اثر اسانس فلفل دلمه سبز (Capsicum annuum) بر ویژگیهای کیفی سوسیس کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 19-34]
-
سولفید هیدروژن
چرخه گوگرد و تولید سولفید هیدروژن دراکوسسیتمهای آبی با تاکید بر آبزیپروری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 105-115]
ش
-
شاخص تعادل صیادی
بررسی برخی از شاخص های صیادی از داده های صید در آبهای شمالی دریای عمان (استان سیستان و بلوچستان) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 15-25]
-
شاخص زیستی
بررسی شاخص های زیستی کیلکای معمولی دریای خزر (Clupeonella culltriventris) در بندر صیادی انزلی استان گیلان [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 41-51]
-
شاخص سطح تروفیکی
بررسی برخی از شاخص های صیادی از داده های صید در آبهای شمالی دریای عمان (استان سیستان و بلوچستان) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 15-25]
-
شبکه های غذایی
بررسی برخی از شاخص های صیادی از داده های صید در آبهای شمالی دریای عمان (استان سیستان و بلوچستان) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 15-25]
-
شیلات
تحلیلی بر اشتغال و فرصتهای کسب و کارهای شیلاتی ایران و جهان [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 1-13]
ع
-
عصارهی آویشن
اثرات تغذیهای عصارهی هیدروالکلی آویشن (Thymus vulgaris) بر مقاومت و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون در بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در مواجهه با تنش شوری [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 35-44]
غ
-
غذای ماهی
ارزیابی عملکرد نانوحسگر رنگی گرافن اکسید آمین دار – برموفنول بلو بر پایه کاغذی صافی در تعیین کیفیت اکسیداسیونی غذای ماهی نگهداری شده در شرایط سرد [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 1-17]
ف
-
فاکتورهای رشد
بررسی برخی از فاکتورهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)تغذیه شده با منابع مختلف آهن و روی (نانو ذره) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 109-121]
-
فایکوبیلیپروتئین
کشت میکسوتروف Spirulina platensis: پتانسیل تولید زیست توده، متابولیت ها و رنگدانه ها [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 53-67]
-
فراسنجه های بیوشیمیایی خون
اثرات تغذیهای عصارهی هیدروالکلی آویشن (Thymus vulgaris) بر مقاومت و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون در بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در مواجهه با تنش شوری [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 35-44]
-
فراصوت
بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی با روش امواج فراصوت از گیاه آزولا Azolla filiculoides [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 1-13]
-
فسفات
حذف یون فسفات از محلول های آبی با استفاده از جلبک قهوه ای ilicifolium Sargassum به عنوان جاذب زیستی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 1-11]
-
فلزات سنگین
بررسی غلظت فلزات سنگین مس و کبالت در بافت خوراکی عضله اردک ماهی(Esox lucius) تالاب بین المللی بندرانزلی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 13-20]
-
فلفل دلمه سبز
اثر اسانس فلفل دلمه سبز (Capsicum annuum) بر ویژگیهای کیفی سوسیس کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 19-34]
-
فیله فیل ماهی
اثر کیتوزان بر شاخصهای ترکیب تقریبی و pH در فیله فیل ماهی (Huso huso) نگهداری شده در فریزر [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 81-88]
ق
-
قزل آلای رنگین کمان
بررسی تنوع لوکوس های صفات کمی (QTLs) مرتبط با صفت رشد در بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان پرورشی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 95-104]
-
قزل آلای رنگین کمان
اثر مواد پرکننده مختلف بر برخی شاخصهای فیزیکوشیمیایی و حسی کنسرو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 45-62]
-
قفل کشتیرانی
ارزیابی لزوم احداث سازه ماهی رو در طراحی تاسیسات سد و قفل کشتیرانی مارد (آبادان) در مسیر مهاجرت تولیدمثلی ماهی صبور (Tenualosa ilisha) [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 63-76]
ک
-
کپور
تحلیل روند میزان صید و بازسازی گونه های کپور و کلمه در آبهای ایرانی دریای خزر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 45-56]
-
کپور معمولی
بررسی برخی از فاکتورهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)تغذیه شده با منابع مختلف آهن و روی (نانو ذره) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 109-121]
-
کپور نقره ای
اثر اسانس فلفل دلمه سبز (Capsicum annuum) بر ویژگیهای کیفی سوسیس کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 19-34]
-
کیتوزان
اثر کیتوزان بر شاخصهای ترکیب تقریبی و pH در فیله فیل ماهی (Huso huso) نگهداری شده در فریزر [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 81-88]
-
کسب و کار
تحلیلی بر اشتغال و فرصتهای کسب و کارهای شیلاتی ایران و جهان [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 1-13]
-
کیفیت
اثر جایگزینی کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر برخی شاخصهای کیفی سس ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 81-93]
-
کیفیت آب
مدیریت جوامع میکروبی در سیستم آبزیپروری تولید توده زیستی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 93-107]
-
کلرید پتاسیم
اثر جایگزینی کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر برخی شاخصهای کیفی سس ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 81-93]
-
کلرید سدیم
اثر جایگزینی کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر برخی شاخصهای کیفی سس ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 81-93]
-
کلمات کلیدی:دریای خزر
تحلیل روند میزان صید و بازسازی گونه های کپور و کلمه در آبهای ایرانی دریای خزر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 45-56]
-
کلمه
تحلیل روند میزان صید و بازسازی گونه های کپور و کلمه در آبهای ایرانی دریای خزر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 45-56]
-
کمپوست ارگانیک
بررسی کیفیت ضایعات حاصل از کارخانه فراوری ماهی و مقایسه آن با استاندارهای ارائه شده جهت تولید کمپوست (مطالعه موردی ماهی هوور و ماهی زرده شهرک صنعتی میرود بابلسر) [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 15-23]
-
کمپوست بهداشتی
بررسی کیفیت ضایعات حاصل از کارخانه فراوری ماهی و مقایسه آن با استاندارهای ارائه شده جهت تولید کمپوست (مطالعه موردی ماهی هوور و ماهی زرده شهرک صنعتی میرود بابلسر) [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 15-23]
-
کوبیا
معرفی ماهی کوبیا (Rachycentron canadum) به عنوان گونه بومی مستعد پرورش به منظور افزایش تنوع گونه های آبزیان پرورشی در کشور [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 73-82]
-
کود زیستی
مروری بر معرفی باکتریهای آزادکننده فسفر موثر بر ترکیبات فسفر آلی رسوبات استخرهای پرورش ماهیان گرمابی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 43-53]
گ
-
گیاه آزولا
بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی با روش امواج فراصوت از گیاه آزولا Azolla filiculoides [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 1-13]
-
گلوکز
کشت میکسوتروف Spirulina platensis: پتانسیل تولید زیست توده، متابولیت ها و رنگدانه ها [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 53-67]
-
گونه غیربومی
بررسی ویژگی های زیستی و چالش های اکولوژیکی احتمالی ناشی از حضور ماهی سیچلاید گورخری Amatitlania nigrofasciata (Günther, 1867) در آبهای داخلی ایران [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 69-80]
ل
-
لوکوس های صفات کمی
بررسی تنوع لوکوس های صفات کمی (QTLs) مرتبط با صفت رشد در بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان پرورشی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 95-104]
م
-
ماندگاری
اثر افزودن ماکروجلبک Gracilaria persica بر برخی فاکتورهای فیزیکوشیمیایی سوسیس ماهی کپور معمولی طی نگهداری در یخچال [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 27-41]
-
ماهیان صبور
ارزیابی لزوم احداث سازه ماهی رو در طراحی تاسیسات سد و قفل کشتیرانی مارد (آبادان) در مسیر مهاجرت تولیدمثلی ماهی صبور (Tenualosa ilisha) [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 63-76]
-
ماهی سهخاره
برخی ویژگی های ریختی ماهی سهخاره Gasterosteus aculeatus Linnaeus, 1758 در مصب رودخانههای گرگانرود و قرهسو، استان گلستان [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 77-88]
-
ماهی کپور
اثرات استفاده مجزا و تلفیقی اسید فرمیک و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسید لاکتیکی (Pediococcus acidilactici ) بر شاخصهای رشد و مقاومت به شوری در بچه ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 83-91]
-
ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio)
اثرات تغذیهای عصارهی هیدروالکلی آویشن (Thymus vulgaris) بر مقاومت و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون در بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در مواجهه با تنش شوری [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 35-44]
-
محیط پرکننده
اثر مواد پرکننده مختلف بر برخی شاخصهای فیزیکوشیمیایی و حسی کنسرو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 45-62]
-
مردم بومی
امکانسنجی اجرای معیشت جایگزین در تالاب های آلماگل، آجی گل و آلاگل [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 89-103]
-
مصب رودخانه قرهسو
برخی ویژگی های ریختی ماهی سهخاره Gasterosteus aculeatus Linnaeus, 1758 در مصب رودخانههای گرگانرود و قرهسو، استان گلستان [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 77-88]
-
مصب رودخانه گرگانرود
برخی ویژگی های ریختی ماهی سهخاره Gasterosteus aculeatus Linnaeus, 1758 در مصب رودخانههای گرگانرود و قرهسو، استان گلستان [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 77-88]
-
مصرف ماهی
ارزیابی موانع مصرف و خرید ماهی در میان گروههای مختلف مصرفکننده (موردی: پرسنل آجا) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 55-71]
-
مقاومت
اثرات تغذیهای عصارهی هیدروالکلی آویشن (Thymus vulgaris) بر مقاومت و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون در بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در مواجهه با تنش شوری [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 35-44]
-
میکسوتروف
کشت میکسوتروف Spirulina platensis: پتانسیل تولید زیست توده، متابولیت ها و رنگدانه ها [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 53-67]
-
مهاجرت تولیدمثلی
ارزیابی لزوم احداث سازه ماهی رو در طراحی تاسیسات سد و قفل کشتیرانی مارد (آبادان) در مسیر مهاجرت تولیدمثلی ماهی صبور (Tenualosa ilisha) [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 63-76]
-
مهاجم
بررسی ویژگی های زیستی و چالش های اکولوژیکی احتمالی ناشی از حضور ماهی سیچلاید گورخری Amatitlania nigrofasciata (Günther, 1867) در آبهای داخلی ایران [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 69-80]
-
موانع
ارزیابی موانع مصرف و خرید ماهی در میان گروههای مختلف مصرفکننده (موردی: پرسنل آجا) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 55-71]
-
مولکولهای زیستی
مروری بر نقش ترکیبات زیست فعال جلبک ها در صنایع آرایشی-بهداشتی. [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 57-79]
ن
-
نانوحسگر
ارزیابی عملکرد نانوحسگر رنگی گرافن اکسید آمین دار – برموفنول بلو بر پایه کاغذی صافی در تعیین کیفیت اکسیداسیونی غذای ماهی نگهداری شده در شرایط سرد [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 1-17]
-
نانو ذرات آهن
بررسی برخی از فاکتورهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)تغذیه شده با منابع مختلف آهن و روی (نانو ذره) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 109-121]
و
-
ویژگیهای ریختی
برخی ویژگی های ریختی ماهی سهخاره Gasterosteus aculeatus Linnaeus, 1758 در مصب رودخانههای گرگانرود و قرهسو، استان گلستان [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 77-88]
ی
-
ی معمولی
بررسی شاخص های زیستی کیلکای معمولی دریای خزر (Clupeonella culltriventris) در بندر صیادی انزلی استان گیلان [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 41-51]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد