آ
-
آدوسی، فرزاد
مروری بر نقش ترکیبات زیست فعال جلبک ها در صنایع آرایشی-بهداشتی. [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 57-79]
-
آقاسی، مرضیه
بررسی کیفیت ضایعات حاصل از کارخانه فراوری ماهی و مقایسه آن با استاندارهای ارائه شده جهت تولید کمپوست (مطالعه موردی ماهی هوور و ماهی زرده شهرک صنعتی میرود بابلسر) [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 15-23]
ا
-
اجاق، سید مهدی
اثر کیتوزان بر شاخصهای ترکیب تقریبی و pH در فیله فیل ماهی (Huso huso) نگهداری شده در فریزر [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 81-88]
-
احمدی، مینا
بررسی غلظت فلزات سنگین مس و کبالت در بافت خوراکی عضله اردک ماهی(Esox lucius) تالاب بین المللی بندرانزلی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 13-20]
-
احمدزاده، حسین
کشت میکسوتروف Spirulina platensis: پتانسیل تولید زیست توده، متابولیت ها و رنگدانه ها [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 53-67]
-
احمدنیای مطلق، حمید رضا
معرفی ماهی کوبیا (Rachycentron canadum) به عنوان گونه بومی مستعد پرورش به منظور افزایش تنوع گونه های آبزیان پرورشی در کشور [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 73-82]
-
ارجمند، واحد
مروری بر معرفی باکتریهای آزادکننده فسفر موثر بر ترکیبات فسفر آلی رسوبات استخرهای پرورش ماهیان گرمابی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 43-53]
-
اسدی امیرآبادی، امین
بررسی برخی از فاکتورهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)تغذیه شده با منابع مختلف آهن و روی (نانو ذره) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 109-121]
-
افرایی بندپی، محمدعلی
بررسی فراوانی و تنوع زیستی جوامع زئوپلانکتونی در استخرهای پرورش ماهیان گرمابی استان مازندران [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 21-31]
-
ایگدری، سهیل
بررسی ویژگی های زیستی و چالش های اکولوژیکی احتمالی ناشی از حضور ماهی سیچلاید گورخری Amatitlania nigrofasciata (Günther, 1867) در آبهای داخلی ایران [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 69-80]
-
امینیان فتیده، باقر
بررسی شاخص های زیستی کیلکای معمولی دریای خزر (Clupeonella culltriventris) در بندر صیادی انزلی استان گیلان [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 41-51]
-
امینی خوئی، زهرا
حذف یون فسفات از محلول های آبی با استفاده از جلبک قهوه ای ilicifolium Sargassum به عنوان جاذب زیستی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 1-11]
ب
-
باباخانی لشکان، آریا
بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی با روش امواج فراصوت از گیاه آزولا Azolla filiculoides [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 1-13]
-
باقری، طاهره
جایگزینی پودر ماهی با پودر سویا در جیره غذایی تاثیر تداخلی در تولیدمثل آبزیان دارد [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 25-40]
-
برهان، احسان
برخی ویژگی های ریختی ماهی سهخاره Gasterosteus aculeatus Linnaeus, 1758 در مصب رودخانههای گرگانرود و قرهسو، استان گلستان [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 77-88]
-
بشارتی، حسین
چرخه گوگرد و تولید سولفید هیدروژن دراکوسسیتمهای آبی با تاکید بر آبزیپروری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 105-115]
-
بقالیان، علی
معرفی ماهی کوبیا (Rachycentron canadum) به عنوان گونه بومی مستعد پرورش به منظور افزایش تنوع گونه های آبزیان پرورشی در کشور [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 73-82]
-
بندانی، غلامعلی
تحلیل روند میزان صید و بازسازی گونه های کپور و کلمه در آبهای ایرانی دریای خزر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 45-56]
-
بهرامی فر، نادر
ارزیابی عملکرد نانوحسگر رنگی گرافن اکسید آمین دار – برموفنول بلو بر پایه کاغذی صافی در تعیین کیفیت اکسیداسیونی غذای ماهی نگهداری شده در شرایط سرد [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 1-17]
-
بهمنی، ذبیح اله
اثر اسانس فلفل دلمه سبز (Capsicum annuum) بر ویژگیهای کیفی سوسیس کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 19-34]
پ
-
پارسا، عرفان
معرفی ماهی کوبیا (Rachycentron canadum) به عنوان گونه بومی مستعد پرورش به منظور افزایش تنوع گونه های آبزیان پرورشی در کشور [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 73-82]
-
پارسا، مهدی
کشت میکسوتروف Spirulina platensis: پتانسیل تولید زیست توده، متابولیت ها و رنگدانه ها [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 53-67]
-
پاک نژاد، حامد
بررسی تنوع لوکوس های صفات کمی (QTLs) مرتبط با صفت رشد در بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان پرورشی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 95-104]
-
پولادی، مجتبی
بررسی برخی از فاکتورهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)تغذیه شده با منابع مختلف آهن و روی (نانو ذره) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 109-121]
ت
-
تهامی، فاطمه سادات
بررسی فراوانی و تنوع زیستی جوامع زئوپلانکتونی در استخرهای پرورش ماهیان گرمابی استان مازندران [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 21-31]
ج
-
جعفری، حسن
بررسی شاخص های زیستی کیلکای معمولی دریای خزر (Clupeonella culltriventris) در بندر صیادی انزلی استان گیلان [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 41-51]
-
جعفری، ولی الله
اثرات تغذیهای عصارهی هیدروالکلی آویشن (Thymus vulgaris) بر مقاومت و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون در بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در مواجهه با تنش شوری [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 35-44]
ح
-
حاجی مرادلو، عبدالمجید
برخی ویژگی های ریختی ماهی سهخاره Gasterosteus aculeatus Linnaeus, 1758 در مصب رودخانههای گرگانرود و قرهسو، استان گلستان [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 77-88]
-
حسینی، سید ابراهیم
اثر افزودن ماکروجلبک Gracilaria persica بر برخی فاکتورهای فیزیکوشیمیایی سوسیس ماهی کپور معمولی طی نگهداری در یخچال [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 27-41]
-
حسینی، سیدعباس
برخی ویژگی های ریختی ماهی سهخاره Gasterosteus aculeatus Linnaeus, 1758 در مصب رودخانههای گرگانرود و قرهسو، استان گلستان [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 77-88]
-
حسینی، سید مهرداد
ارزیابی موانع مصرف و خرید ماهی در میان گروههای مختلف مصرفکننده (موردی: پرسنل آجا) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 55-71]
-
حسینی شکرابی، سید پژمان
اثر افزودن ماکروجلبک Gracilaria persica بر برخی فاکتورهای فیزیکوشیمیایی سوسیس ماهی کپور معمولی طی نگهداری در یخچال [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 27-41]
-
حسینی شکرابی، سید پژمان
اثر مواد پرکننده مختلف بر برخی شاخصهای فیزیکوشیمیایی و حسی کنسرو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 45-62]
-
حسینی فر، سید حسین
اثرات استفاده مجزا و تلفیقی اسید فرمیک و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسید لاکتیکی (Pediococcus acidilactici ) بر شاخصهای رشد و مقاومت به شوری در بچه ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 83-91]
-
حشمت فر، فاطمه
اثرات استفاده مجزا و تلفیقی اسید فرمیک و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسید لاکتیکی (Pediococcus acidilactici ) بر شاخصهای رشد و مقاومت به شوری در بچه ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 83-91]
-
حقی، مهسا
ارزیابی لزوم احداث سازه ماهی رو در طراحی تاسیسات سد و قفل کشتیرانی مارد (آبادان) در مسیر مهاجرت تولیدمثلی ماهی صبور (Tenualosa ilisha) [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 63-76]
خ
-
خانی پور، علی اصغر
بررسی غلظت فلزات سنگین مس و کبالت در بافت خوراکی عضله اردک ماهی(Esox lucius) تالاب بین المللی بندرانزلی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 13-20]
-
خانجانی، محمدحسین
مدیریت جوامع میکروبی در سیستم آبزیپروری تولید توده زیستی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 93-107]
د
-
دانشور، سیده مریم
اثر کیتوزان بر شاخصهای ترکیب تقریبی و pH در فیله فیل ماهی (Huso huso) نگهداری شده در فریزر [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 81-88]
-
دباغ مقدم، آراسب
ارزیابی موانع مصرف و خرید ماهی در میان گروههای مختلف مصرفکننده (موردی: پرسنل آجا) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 55-71]
-
دریانبرد، غلامرضا
تحلیل روند میزان صید و بازسازی گونه های کپور و کلمه در آبهای ایرانی دریای خزر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 45-56]
-
دشت بین، رعنا
چرخه گوگرد و تولید سولفید هیدروژن دراکوسسیتمهای آبی با تاکید بر آبزیپروری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 105-115]
ر
-
رادخواه، علیرضا
بررسی ویژگی های زیستی و چالش های اکولوژیکی احتمالی ناشی از حضور ماهی سیچلاید گورخری Amatitlania nigrofasciata (Günther, 1867) در آبهای داخلی ایران [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 69-80]
-
رسولی، زهرا
کشت میکسوتروف Spirulina platensis: پتانسیل تولید زیست توده، متابولیت ها و رنگدانه ها [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 53-67]
-
رضایی، مجید
بررسی برخی از فاکتورهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)تغذیه شده با منابع مختلف آهن و روی (نانو ذره) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 109-121]
-
رضاقلی تبار، زینب
اثرات تغذیهای عصارهی هیدروالکلی آویشن (Thymus vulgaris) بر مقاومت و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون در بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در مواجهه با تنش شوری [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 35-44]
-
رضائی، مسعود
ارزیابی عملکرد نانوحسگر رنگی گرافن اکسید آمین دار – برموفنول بلو بر پایه کاغذی صافی در تعیین کیفیت اکسیداسیونی غذای ماهی نگهداری شده در شرایط سرد [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 1-17]
-
روحی کلاگر، ابوالقاسم
بررسی فراوانی و تنوع زیستی جوامع زئوپلانکتونی در استخرهای پرورش ماهیان گرمابی استان مازندران [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 21-31]
-
روشن طبری، مژگان
بررسی فراوانی و تنوع زیستی جوامع زئوپلانکتونی در استخرهای پرورش ماهیان گرمابی استان مازندران [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 21-31]
س
-
سالارجزی، میثم
امکانسنجی اجرای معیشت جایگزین در تالاب های آلماگل، آجی گل و آلاگل [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 89-103]
ش
-
شربتی، سعید
امکانسنجی اجرای معیشت جایگزین در تالاب های آلماگل، آجی گل و آلاگل [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 89-103]
-
شعبانی، علی
اثرات استفاده مجزا و تلفیقی اسید فرمیک و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسید لاکتیکی (Pediococcus acidilactici ) بر شاخصهای رشد و مقاومت به شوری در بچه ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 83-91]
-
شمسایی مهرجان، مهدی
اثر مواد پرکننده مختلف بر برخی شاخصهای فیزیکوشیمیایی و حسی کنسرو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 45-62]
ص
-
صحرایی، حسن
بررسی برخی از فاکتورهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)تغذیه شده با منابع مختلف آهن و روی (نانو ذره) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 109-121]
-
صفری، رقیه
اثرات استفاده مجزا و تلفیقی اسید فرمیک و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسید لاکتیکی (Pediococcus acidilactici ) بر شاخصهای رشد و مقاومت به شوری در بچه ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 83-91]
ط
-
طباطبایی نیکو، نازنین
اثر افزودن ماکروجلبک Gracilaria persica بر برخی فاکتورهای فیزیکوشیمیایی سوسیس ماهی کپور معمولی طی نگهداری در یخچال [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 27-41]
ع
-
عابدی سروستانی، احمد
امکانسنجی اجرای معیشت جایگزین در تالاب های آلماگل، آجی گل و آلاگل [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 89-103]
-
عادلی، افشین
تحلیلی بر اشتغال و فرصتهای کسب و کارهای شیلاتی ایران و جهان [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 1-13]
-
عادلی، افشین
مروری بر نقش ترکیبات زیست فعال جلبک ها در صنایع آرایشی-بهداشتی. [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 57-79]
-
عادلی، افشین
ارزیابی موانع مصرف و خرید ماهی در میان گروههای مختلف مصرفکننده (موردی: پرسنل آجا) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 55-71]
-
عالیشاهی، علیرضا
اثر کیتوزان بر شاخصهای ترکیب تقریبی و pH در فیله فیل ماهی (Huso huso) نگهداری شده در فریزر [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 81-88]
-
عرفانی فر، الناز
حذف یون فسفات از محلول های آبی با استفاده از جلبک قهوه ای ilicifolium Sargassum به عنوان جاذب زیستی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 1-11]
غ
-
غفاری، هادی
اثرات استفاده مجزا و تلفیقی اسید فرمیک و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسید لاکتیکی (Pediococcus acidilactici ) بر شاخصهای رشد و مقاومت به شوری در بچه ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 83-91]
ف
-
فضلی، حسن
تحلیل روند میزان صید و بازسازی گونه های کپور و کلمه در آبهای ایرانی دریای خزر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 45-56]
-
فلاح، علیرضا
مروری بر معرفی باکتریهای آزادکننده فسفر موثر بر ترکیبات فسفر آلی رسوبات استخرهای پرورش ماهیان گرمابی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 43-53]
ق
-
قربانی، رسول
برخی ویژگی های ریختی ماهی سهخاره Gasterosteus aculeatus Linnaeus, 1758 در مصب رودخانههای گرگانرود و قرهسو، استان گلستان [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 77-88]
-
قره خان، رضوان
مروری بر نقش ترکیبات زیست فعال جلبک ها در صنایع آرایشی-بهداشتی. [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 57-79]
-
قلی زاده، محمد
اثرات تخریب زیستگاه بر اساس سیلاب های فصلی و مدیریت آن در حوضه رودخانه: مطالعه موردی رودخانه زرینگل [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 33-44]
ک
-
کردجزی، معظمه
مروری بر نقش ترکیبات زیست فعال جلبک ها در صنایع آرایشی-بهداشتی. [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 57-79]
-
کریمیان، کوروش
اثر مواد پرکننده مختلف بر برخی شاخصهای فیزیکوشیمیایی و حسی کنسرو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 45-62]
-
کریمزاد، قاسم
بررسی شاخص های زیستی کیلکای معمولی دریای خزر (Clupeonella culltriventris) در بندر صیادی انزلی استان گیلان [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 41-51]
ل
-
لاریجانی، محمد
تحلیل روند میزان صید و بازسازی گونه های کپور و کلمه در آبهای ایرانی دریای خزر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 45-56]
م
-
مازندرانی، محمد
اثرات تغذیهای عصارهی هیدروالکلی آویشن (Thymus vulgaris) بر مقاومت و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون در بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در مواجهه با تنش شوری [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 35-44]
-
محمدی، کریم
امکانسنجی اجرای معیشت جایگزین در تالاب های آلماگل، آجی گل و آلاگل [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 89-103]
-
محمدزاده، بهروز
اثر جایگزینی کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر برخی شاخصهای کیفی سس ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 81-93]
-
محمودی، نعمت الله
چرخه گوگرد و تولید سولفید هیدروژن دراکوسسیتمهای آبی با تاکید بر آبزیپروری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 105-115]
-
محمودی، نعمت الله
مروری بر معرفی باکتریهای آزادکننده فسفر موثر بر ترکیبات فسفر آلی رسوبات استخرهای پرورش ماهیان گرمابی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 43-53]
-
میرا، سحاب
امکانسنجی اجرای معیشت جایگزین در تالاب های آلماگل، آجی گل و آلاگل [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 89-103]
-
میرصادقی، حجت
اثر کیتوزان بر شاخصهای ترکیب تقریبی و pH در فیله فیل ماهی (Huso huso) نگهداری شده در فریزر [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 81-88]
-
معتمدی، راحله
اثرات تخریب زیستگاه بر اساس سیلاب های فصلی و مدیریت آن در حوضه رودخانه: مطالعه موردی رودخانه زرینگل [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 33-44]
-
مهردادی، ناصر
بررسی کیفیت ضایعات حاصل از کارخانه فراوری ماهی و مقایسه آن با استاندارهای ارائه شده جهت تولید کمپوست (مطالعه موردی ماهی هوور و ماهی زرده شهرک صنعتی میرود بابلسر) [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 15-23]
ن
-
نادری جلودار، مهدی
بررسی فراوانی و تنوع زیستی جوامع زئوپلانکتونی در استخرهای پرورش ماهیان گرمابی استان مازندران [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 21-31]
-
نظری، سجاد
بررسی تنوع لوکوس های صفات کمی (QTLs) مرتبط با صفت رشد در بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان پرورشی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 95-104]
-
نقدی، شهاب
بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتیاکسیدانی با روش امواج فراصوت از گیاه آزولا Azolla filiculoides [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 1-13]
-
نقدی، شهاب
ارزیابی عملکرد نانوحسگر رنگی گرافن اکسید آمین دار – برموفنول بلو بر پایه کاغذی صافی در تعیین کیفیت اکسیداسیونی غذای ماهی نگهداری شده در شرایط سرد [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 1-17]
-
نوایی، میثم
اثر اسانس فلفل دلمه سبز (Capsicum annuum) بر ویژگیهای کیفی سوسیس کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 19-34]
-
نوغانی، فاطمه
اثر مواد پرکننده مختلف بر برخی شاخصهای فیزیکوشیمیایی و حسی کنسرو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 45-62]
ه
-
هاشمی، سید احمد رضا
بررسی برخی از شاخص های صیادی از داده های صید در آبهای شمالی دریای عمان (استان سیستان و بلوچستان) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 15-25]
-
هدایتی، سید علی اکبر
بررسی برخی از فاکتورهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)تغذیه شده با منابع مختلف آهن و روی (نانو ذره) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 109-121]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد