ا
-
ابرقویی، صفورا
بررسی شاخصهای خون شناسی و بیوشیمایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با غلظتهای مختلف نانوپلاستیک پلی استایرن [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 97-106]
-
ابرقویی، صفورا
بررسی عوارض کبدی و شاخص های موکوسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با غلظت های مختلف نانو پلاستیک [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 15-26]
-
اجاق، سید مهدی
اثر روش های مختلف افزودن کیتوزان و زمان پخت، بر ویژگی های کیفی و حسی برگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 45-57]
-
اجاق، سید مهدی
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آبی ماکرو جلبک قهوه ای Sargassum vulgare جمع آوری شده ازسواحل قشم [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 49-63]
-
احدی فر، میترا
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آبی ماکرو جلبک قهوه ای Sargassum vulgare جمع آوری شده ازسواحل قشم [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 49-63]
-
اصلانی، لیلا
مقایسه پتانسیل جذب پرتوهای ماورابنفش و مقدار فیکوبیلی پروتئین های عصاره های استخراج شده با کمک حلال و امواج فراصوت از ریزجلبک اسپیرولینا پلتنسیس (Spirulina platensis) [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 81-96]
-
افرایی، lمحمد علی
ارزیابی صید و ذخایر کیلکای معمولی Clupeonella cultriventris caspiaدر سواحل ایرانی دریای خزر (98-1397) [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 15-25]
ب
-
بابایی، پروانه
بررسی تاثیر عوامل محیطی بر میزان صید به ازای واحد تلاش (CPUE) ماهیان حلوا سیاه (Parastromateus niger Black Pomfret) صید شده در سه منطقه صیادی (پزم، بریس و رمین) استان سیستان و بلوچستان [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 27-41]
-
باقری، طاهره
بررسی شکل، ساختار و عملکرد فلس در برخی گونه های ماهیان [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 51-61]
-
باقرزاده افروزی، فرامرز
ارزیابی صید و ذخایر کیلکای معمولی Clupeonella cultriventris caspiaدر سواحل ایرانی دریای خزر (98-1397) [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 15-25]
-
بیتا، سراج
تاثیر روش های مختلف انجمادزدایی بر برخی شاخصهای کیفی ماهی شوریده ( Otolithes ruber) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 1-12]
-
بساک، امیر
مکان یابی کارگاه های تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری (Huso huso )دراستان خوزستان با استفاده از سامانه جغرافیای(GIS) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 1-10]
-
بیکی، دانیال
اثر روش های مختلف افزودن کیتوزان و زمان پخت، بر ویژگی های کیفی و حسی برگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 45-57]
-
بهمنی، ذبیح اله
غنی سازی سوسیس ماهی کپور نقره ای با مایکوپروتئین فوزاریوم ونناتوم (Fusarium Venenatum) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 11-25]
پ
-
پاتیمار، رحمان
ارزیابی سلامت رودخانههای زرین گل، کبودوال و شیرآباد، استان گلستان با استفاده از شاخصهای زیستی [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 65-80]
-
پاشا زانوسی، حسین
مقایسه بازدهی و روند نیتریفیکاسیون در سیستم آکواپونیک با بکارگیری دو نوع بستر کشت گیاهی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 27-43]
-
پاک نژاد، حامد
تاثیر غلظتهای تحت کشنده نیترات نقره (AgNO3) بر شاخصهای بیوشیمیایی و بیان ژن سیتوکروم P450 در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
-
پیام نور، وحیده
مقایسه پتانسیل جذب پرتوهای ماورابنفش و مقدار فیکوبیلی پروتئین های عصاره های استخراج شده با کمک حلال و امواج فراصوت از ریزجلبک اسپیرولینا پلتنسیس (Spirulina platensis) [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 81-96]
-
پرنیان، امیر
مدل شبیه سازی مصرف آبزیان با استفاده از رویکرد پویایی شناسی سیستم [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 69-83]
-
پیغمبری، یوسف
بررسی تاثیر عوامل محیطی بر میزان صید به ازای واحد تلاش (CPUE) ماهیان حلوا سیاه (Parastromateus niger Black Pomfret) صید شده در سه منطقه صیادی (پزم، بریس و رمین) استان سیستان و بلوچستان [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 27-41]
-
پورعاشوری، پرستو
مقایسه پتانسیل جذب پرتوهای ماورابنفش و مقدار فیکوبیلی پروتئین های عصاره های استخراج شده با کمک حلال و امواج فراصوت از ریزجلبک اسپیرولینا پلتنسیس (Spirulina platensis) [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 81-96]
ت
-
تقی پور، کاوه
مقایسه بازدهی و روند نیتریفیکاسیون در سیستم آکواپونیک با بکارگیری دو نوع بستر کشت گیاهی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 27-43]
-
تیموری، مهرداد
میزان مصرف سرانه آبزیان و عوامل موثر بر آن در استان آذربایجان غربی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 81-95]
ج
-
جافر، علی
بررسی شاخصهای خون شناسی و بیوشیمایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با غلظتهای مختلف نانوپلاستیک پلی استایرن [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 97-106]
-
جافرنوده، علی
بررسی عوارض کبدی و شاخص های موکوسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با غلظت های مختلف نانو پلاستیک [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 15-26]
-
جانباز، علی اصغر
ارزیابی صید و ذخایر کیلکای معمولی Clupeonella cultriventris caspiaدر سواحل ایرانی دریای خزر (98-1397) [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 15-25]
-
جاهدی، آرش
تاثیر روش غذادهی اتوماتیک و دستی بر شاخص های رشد و بازماندگی میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 43-49]
-
جحازی، محمد امین
تاثیر سطوح مختلف پکتین حاصل از تفاله سیب درختی (Malus pumila) بر شاخصهای خونشناسی و بیوشیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 59-70]
-
جعفری، ولی اله
اثرات سطوح مختلف پکتین بعنوان پربیوتیک طبیعی در جیره غذایی بر ایمنی، سیستم دفاع آنتیاکسیدانی میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei ) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 63-73]
-
جعفریان، حجت الله
ارزیابی سلامت رودخانههای زرین گل، کبودوال و شیرآباد، استان گلستان با استفاده از شاخصهای زیستی [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 65-80]
-
جواهری، مهران
تأثیر پروبیوتیک تپاکس آبزیان (AQUALASE) بر رشد، بقاء و فاکتورهای خونی ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 23-41]
ح
-
حاجی میر رحیمی، سیدداوود
میزان مصرف سرانه آبزیان و عوامل موثر بر آن در استان آذربایجان غربی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 81-95]
-
حافظیه، محمود
میزان مصرف سرانه آبزیان و عوامل موثر بر آن در استان آذربایجان غربی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 81-95]
-
حسینی، سید مرتضی
اثر افزودن زردچوبه به جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر شاخصهای خونشناسی و بیوشیمیایی در زمان حمل و نقل [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 43-54]
-
حسینی، سیده صدیقه
بررسی تاثیر محیط کشت اختصاصی حاوی عصاره سیب زمینی و موز به عنوان پری بیوتیک روی رشد مخمر ساکارومایسیس سرویسیه (Saccharomyces cerevisiae) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 75-83]
-
حسین زاده، مهناز
مدل شبیه سازی مصرف آبزیان با استفاده از رویکرد پویایی شناسی سیستم [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 69-83]
-
حسینی فر، سید حسین
تاثیر سطوح مختلف پکتین حاصل از تفاله سیب درختی (Malus pumila) بر شاخصهای خونشناسی و بیوشیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 59-70]
-
حسینی فر، سید حسین
اثرات سطوح مختلف پکتین بعنوان پربیوتیک طبیعی در جیره غذایی بر ایمنی، سیستم دفاع آنتیاکسیدانی میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei ) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 63-73]
-
حسینی فر، سید حسین
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آبی ماکرو جلبک قهوه ای Sargassum vulgare جمع آوری شده ازسواحل قشم [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 49-63]
-
حسنی نژاد، معصومه
عوامل موثر بر خرید فرآوردههای بستهبندیشده دریایی در بین جوانان گرگانی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 71-80]
-
حقیقی، محمد
مدل شبیه سازی مصرف آبزیان با استفاده از رویکرد پویایی شناسی سیستم [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 69-83]
-
حکمت پور، فاطمه
تاثیر روش غذادهی اتوماتیک و دستی بر شاخص های رشد و بازماندگی میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 43-49]
خ
-
خانلر، محمد علی
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آبی ماکرو جلبک قهوه ای Sargassum vulgare جمع آوری شده ازسواحل قشم [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 49-63]
-
خدادادی، مژگان
تأثیر پروبیوتیک تپاکس آبزیان (AQUALASE) بر رشد، بقاء و فاکتورهای خونی ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 23-41]
-
خدمتی، کامبیز
ارزیابی صید و ذخایر کیلکای معمولی Clupeonella cultriventris caspiaدر سواحل ایرانی دریای خزر (98-1397) [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 15-25]
-
خسروی، خیراله
تاثیر غلظتهای تحت کشنده نیترات نقره (AgNO3) بر شاخصهای بیوشیمیایی و بیان ژن سیتوکروم P450 در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
-
خندان بارانی، هاشم
مقایسه ترکیب تقریبی بدن و برخی از مواد معدنی (پتاسیم، سدیم ، کلسیم و فسفر) در بافت عضله چهار گونه از شورت ماهیان آب های دریایی جنوب ایران [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 86-97]
-
خواجوی، مریم
گیاهان دارویی: منبعی امیدبخش در پیشگیری و درمان بیماریهای آبزیان [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 27-47]
د
-
دادگر، شهرام
میزان مصرف سرانه آبزیان و عوامل موثر بر آن در استان آذربایجان غربی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 81-95]
ذ
-
ذاکری، محمد
مقایسه بازدهی و روند نیتریفیکاسیون در سیستم آکواپونیک با بکارگیری دو نوع بستر کشت گیاهی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 27-43]
-
ذکریائی، حمیده
بررسی تاثیر محیط کشت اختصاصی حاوی عصاره سیب زمینی و موز به عنوان پری بیوتیک روی رشد مخمر ساکارومایسیس سرویسیه (Saccharomyces cerevisiae) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 75-83]
ر
-
ریاحی بختیاری، علیرضا
مقایسه ترکیب تقریبی بدن و برخی از مواد معدنی (پتاسیم، سدیم ، کلسیم و فسفر) در بافت عضله چهار گونه از شورت ماهیان آب های دریایی جنوب ایران [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 86-97]
-
رازقیان، غلامرضا
ارزیابی صید و ذخایر کیلکای معمولی Clupeonella cultriventris caspiaدر سواحل ایرانی دریای خزر (98-1397) [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 15-25]
-
رحیمی، کبری
بررسی عملکرد پلی پروپیلن و پارچه کتان(cotton sheet)، به عنوان پالایشگر زیستی، بر تغییرات ترکیبات نیتروژندارآب، رشد و بازماندگی بچه ماهی کپور (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در سیستم مدار بسته پرورشی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 13-21]
-
رشیدیان، قاسم
تاثیر سطوح مختلف پکتین حاصل از تفاله سیب درختی (Malus pumila) بر شاخصهای خونشناسی و بیوشیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 59-70]
-
رفیعی، غلامرضا
بررسی عملکرد پلی پروپیلن و پارچه کتان(cotton sheet)، به عنوان پالایشگر زیستی، بر تغییرات ترکیبات نیتروژندارآب، رشد و بازماندگی بچه ماهی کپور (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در سیستم مدار بسته پرورشی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 13-21]
ز
-
زارع، پرویز
بررسی تاثیر عوامل محیطی بر میزان صید به ازای واحد تلاش (CPUE) ماهیان حلوا سیاه (Parastromateus niger Black Pomfret) صید شده در سه منطقه صیادی (پزم، بریس و رمین) استان سیستان و بلوچستان [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 27-41]
-
زمانی، عباس
گیاهان دارویی: منبعی امیدبخش در پیشگیری و درمان بیماریهای آبزیان [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 27-47]
-
زنگوئی، نسیم
اثر سطوح مختلف پری بیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد رشد، بازماندگی و برخی شاخص های بیوشیمیایی خون بچه ماهی بنی Mesopotamichthys sharpeyi )) [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 55-68]
س
-
سیدالنگی، بیتا سادات
بررسی تاثیر محیط کشت اختصاصی حاوی عصاره سیب زمینی و موز به عنوان پری بیوتیک روی رشد مخمر ساکارومایسیس سرویسیه (Saccharomyces cerevisiae) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 75-83]
-
سعادتفر، مهدی
عوامل موثر بر خرید فرآوردههای بستهبندیشده دریایی در بین جوانان گرگانی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 71-80]
-
سلطانی، مهدی
تاثیر سطوح مختلف پکتین حاصل از تفاله سیب درختی (Malus pumila) بر شاخصهای خونشناسی و بیوشیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 59-70]
-
سوداگر، محمد
بررسی تاثیر محیط کشت اختصاصی حاوی عصاره سیب زمینی و موز به عنوان پری بیوتیک روی رشد مخمر ساکارومایسیس سرویسیه (Saccharomyces cerevisiae) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 75-83]
ش
-
شریفیان، منصور
میزان مصرف سرانه آبزیان و عوامل موثر بر آن در استان آذربایجان غربی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 81-95]
-
شعبانی، علی
تاثیر غلظتهای تحت کشنده نیترات نقره (AgNO3) بر شاخصهای بیوشیمیایی و بیان ژن سیتوکروم P450 در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
-
شعبان پور، بهاره
مقایسه پتانسیل جذب پرتوهای ماورابنفش و مقدار فیکوبیلی پروتئین های عصاره های استخراج شده با کمک حلال و امواج فراصوت از ریزجلبک اسپیرولینا پلتنسیس (Spirulina platensis) [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 81-96]
ص
-
صیدگر، مسعود
میزان مصرف سرانه آبزیان و عوامل موثر بر آن در استان آذربایجان غربی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 81-95]
ط
-
طبیبی، امین
تاثیر روش غذادهی اتوماتیک و دستی بر شاخص های رشد و بازماندگی میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 43-49]
-
طبری، بهنام
تاثیر غلظتهای تحت کشنده نیترات نقره (AgNO3) بر شاخصهای بیوشیمیایی و بیان ژن سیتوکروم P450 در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
-
طرفی صبیح زاده، مصطفی
اثر سطوح مختلف پری بیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد رشد، بازماندگی و برخی شاخص های بیوشیمیایی خون بچه ماهی بنی Mesopotamichthys sharpeyi )) [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 55-68]
ع
-
عادلی، افشین
عوامل موثر بر خرید فرآوردههای بستهبندیشده دریایی در بین جوانان گرگانی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 71-80]
-
عادلی، افشین
مقایسه پتانسیل جذب پرتوهای ماورابنفش و مقدار فیکوبیلی پروتئین های عصاره های استخراج شده با کمک حلال و امواج فراصوت از ریزجلبک اسپیرولینا پلتنسیس (Spirulina platensis) [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 81-96]
-
عالیشاهی، علیرضا
اثر روش های مختلف افزودن کیتوزان و زمان پخت، بر ویژگی های کیفی و حسی برگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 45-57]
-
عالیشاهی، علیرضا
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آبی ماکرو جلبک قهوه ای Sargassum vulgare جمع آوری شده ازسواحل قشم [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 49-63]
-
عالی محمودی، مزدک
اثر نسبتهای مختلف کربن به ازت و پروتئین غذایی بر ایمنی بچه ماهی کپور معمولی درسیستم بایوفلاک [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 1-13]
-
عباسپور نادری، رضا
بررسی تاثیر عوامل محیطی بر میزان صید به ازای واحد تلاش (CPUE) ماهیان حلوا سیاه (Parastromateus niger Black Pomfret) صید شده در سه منطقه صیادی (پزم، بریس و رمین) استان سیستان و بلوچستان [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 27-41]
-
عسگری، حسین محمد
مکان یابی کارگاه های تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری (Huso huso )دراستان خوزستان با استفاده از سامانه جغرافیای(GIS) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 1-10]
-
علوی یگانه، محمدصادق
مقایسه ترکیب تقریبی بدن و برخی از مواد معدنی (پتاسیم، سدیم ، کلسیم و فسفر) در بافت عضله چهار گونه از شورت ماهیان آب های دریایی جنوب ایران [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 86-97]
-
عموزاد مهدیرجی، حنان
مدل شبیه سازی مصرف آبزیان با استفاده از رویکرد پویایی شناسی سیستم [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 69-83]
غ
-
غفاری فارسانی، حامد
تاثیر سطوح مختلف پکتین حاصل از تفاله سیب درختی (Malus pumila) بر شاخصهای خونشناسی و بیوشیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 59-70]
ف
-
فضلی، حسن
ارزیابی صید و ذخایر کیلکای معمولی Clupeonella cultriventris caspiaدر سواحل ایرانی دریای خزر (98-1397) [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 15-25]
ق
-
قلی زاده، محمد
ارزیابی سلامت رودخانههای زرین گل، کبودوال و شیرآباد، استان گلستان با استفاده از شاخصهای زیستی [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 65-80]
ک
-
کامیاب، حمیدرضا
بررسی تاثیر عوامل محیطی بر میزان صید به ازای واحد تلاش (CPUE) ماهیان حلوا سیاه (Parastromateus niger Black Pomfret) صید شده در سه منطقه صیادی (پزم، بریس و رمین) استان سیستان و بلوچستان [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 27-41]
-
کردجزی، معظمه
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آبی ماکرو جلبک قهوه ای Sargassum vulgare جمع آوری شده ازسواحل قشم [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 49-63]
-
کوچنین، پریتا
مقایسه بازدهی و روند نیتریفیکاسیون در سیستم آکواپونیک با بکارگیری دو نوع بستر کشت گیاهی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 27-43]
ل
-
لله زهی، احمد
تاثیر روش های مختلف انجمادزدایی بر برخی شاخصهای کیفی ماهی شوریده ( Otolithes ruber) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 1-12]
م
-
مازندرانی، محمد
اثرات سطوح مختلف پکتین بعنوان پربیوتیک طبیعی در جیره غذایی بر ایمنی، سیستم دفاع آنتیاکسیدانی میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei ) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 63-73]
-
مازندرانی، محمد
بررسی تاثیر محیط کشت اختصاصی حاوی عصاره سیب زمینی و موز به عنوان پری بیوتیک روی رشد مخمر ساکارومایسیس سرویسیه (Saccharomyces cerevisiae) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 75-83]
-
محسنی نژاد، لفته
تاثیر روش غذادهی اتوماتیک و دستی بر شاخص های رشد و بازماندگی میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 43-49]
-
محمدی آذرم، حمید
اثر نسبتهای مختلف کربن به ازت و پروتئین غذایی بر ایمنی بچه ماهی کپور معمولی درسیستم بایوفلاک [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 1-13]
-
محمدی آذرم، حمید
بررسی شاخصهای خون شناسی و بیوشیمایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با غلظتهای مختلف نانوپلاستیک پلی استایرن [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 97-106]
-
محمدی آذرم، حمید
بررسی عوارض کبدی و شاخص های موکوسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با غلظت های مختلف نانو پلاستیک [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 15-26]
-
محمدی آذرم، حمید
اثر سطوح مختلف پری بیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد رشد، بازماندگی و برخی شاخص های بیوشیمیایی خون بچه ماهی بنی Mesopotamichthys sharpeyi )) [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 55-68]
-
محمدی دوست، مهرداد
تاثیر روش غذادهی اتوماتیک و دستی بر شاخص های رشد و بازماندگی میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 43-49]
-
میرصادقی، حجت
اثر روش های مختلف افزودن کیتوزان و زمان پخت، بر ویژگی های کیفی و حسی برگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 45-57]
-
مصطوفی، حسین
ارزیابی سلامت رودخانههای زرین گل، کبودوال و شیرآباد، استان گلستان با استفاده از شاخصهای زیستی [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 65-80]
-
منیعات، میلاد
اثر سطوح مختلف پری بیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد رشد، بازماندگی و برخی شاخص های بیوشیمیایی خون بچه ماهی بنی Mesopotamichthys sharpeyi )) [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 55-68]
-
مهری، علیرضا
بررسی شاخصهای خون شناسی و بیوشیمایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با غلظتهای مختلف نانوپلاستیک پلی استایرن [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 97-106]
-
مهری، علیرضا
بررسی عوارض کبدی و شاخص های موکوسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با غلظت های مختلف نانو پلاستیک [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 15-26]
-
موانس، فاطمه
غنی سازی سوسیس ماهی کپور نقره ای با مایکوپروتئین فوزاریوم ونناتوم (Fusarium Venenatum) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 11-25]
-
موسوی، سید محمد
مقایسه بازدهی و روند نیتریفیکاسیون در سیستم آکواپونیک با بکارگیری دو نوع بستر کشت گیاهی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 27-43]
ن
-
ناصری، علی
تأثیر پروبیوتیک تپاکس آبزیان (AQUALASE) بر رشد، بقاء و فاکتورهای خونی ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 23-41]
-
نصیری، حمیدرضا
اثرات سطوح مختلف پکتین بعنوان پربیوتیک طبیعی در جیره غذایی بر ایمنی، سیستم دفاع آنتیاکسیدانی میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei ) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 63-73]
-
نظری، محسن
مدل شبیه سازی مصرف آبزیان با استفاده از رویکرد پویایی شناسی سیستم [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 69-83]
-
نکوئی فرد، علی
میزان مصرف سرانه آبزیان و عوامل موثر بر آن در استان آذربایجان غربی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 81-95]
و
-
وان دوان، هین
اثرات سطوح مختلف پکتین بعنوان پربیوتیک طبیعی در جیره غذایی بر ایمنی، سیستم دفاع آنتیاکسیدانی میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei ) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 63-73]
ه
-
هدایتی، سید علی اکبر
بررسی شکل، ساختار و عملکرد فلس در برخی گونه های ماهیان [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 51-61]
-
هدایتی، سید علی اکبر
بررسی شاخصهای خون شناسی و بیوشیمایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با غلظتهای مختلف نانوپلاستیک پلی استایرن [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 97-106]
-
هدایتی، سید علی اکبر
تاثیر غلظتهای تحت کشنده نیترات نقره (AgNO3) بر شاخصهای بیوشیمیایی و بیان ژن سیتوکروم P450 در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
-
هدایتی، سید علی اکبر
بررسی عوارض کبدی و شاخص های موکوسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با غلظت های مختلف نانو پلاستیک [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 15-26]
ی
-
یازرلو، مهسا
بررسی شکل، ساختار و عملکرد فلس در برخی گونه های ماهیان [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 51-61]
-
یاوری، وحید
مکان یابی کارگاه های تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری (Huso huso )دراستان خوزستان با استفاده از سامانه جغرافیای(GIS) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 1-10]
-
یاوری، وحید
مقایسه بازدهی و روند نیتریفیکاسیون در سیستم آکواپونیک با بکارگیری دو نوع بستر کشت گیاهی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 27-43]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد