موضوعات = فراوری محصولات شیلاتی
بررسی رفتار مصرف‌کنندگان و سرانه مصرف آبزیان در روستاهای استان گلستان

دوره 12، شماره 4، دی 1402، صفحه 123-141

10.22069/japu.2024.20645.1711

افشین عادلی؛ طاهره تاقانی؛ عیسی پنق؛ سمیع الله عابدی


ارزیابی روش سطح پاسخ بر تغییرات نقطه ذوب و دمای ژله‌ای کاراگینانflagelliformis Hypnea

دوره 12، شماره 3، مهر 1402، صفحه 147-158

10.22069/japu.2023.21192.1763

سید مهدی اجاق؛ محمد رضا انتصاریان؛ معظمه کردجزی


بررسی میزان تقلب در تولید کنسرو ماهی تن با استفاده از روش DNA بارکدینگ در ایران

دوره 12، شماره 2، تیر 1402، صفحه 35-47

10.22069/japu.2022.20391.1684

مونا ایوز؛ مهدی ذوالفقاری؛ مجتبی نصر اصفهانی؛ حامد پاک نژاد


اثر نمک کروم بر کیفیت چرم تهیه شده ازپوست ماهی خاویاری گونه سیبری( Acipenser baerii )

دوره 8، شماره 2، مرداد 1398، صفحه 41-51

10.22069/japu.2019.16089.1477

معظمه کردجزی؛ مریم احمدی؛ بهاره شعبان پور؛ علیرضا عالیشاهی؛ حجت میرصادقی


اثر استفاده از عصاره جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) و گیاه میموزا (Acacia mearnsii) در دباغی پوست ماهی خاویاری سیبری (Acipenser baerii)

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 11-19

10.22069/japu.2019.16026.1474

معظمه کردجزی؛ زهرا نهرکارون؛ بهاره شعبان پور؛ سید مهدی اجاق؛ حجت میرصادقی


اثرات مرگ ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) در تور گوشگیر بر کیفیت و ماندگاری آن در یخچال

دوره 7، شماره 3، آذر 1397، صفحه 29-39

10.22069/japu.2019.13603.1393

زهره امینی خواهان؛ سعید گرگین؛ بهاره شعبان پور؛ محسن یحیایی


ارزیابی خصوصیات فیلم‌ دولایه آگار/ کازئینات سدیم حاوی نانوذرات اکسید روی

دوره 7، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 41-51

10.22069/japu.2018.13855.1402

زهرا غفوری آهنگر؛ پرستو پورعاشوری؛ سید مهدی اجاق؛ بهاره شعبان پور


بررسی وزن آبکش، درصد شکستگی و میزان چربی کنسرو میگوی سرتیز (‏Metapenaeus affinis‏)‏

دوره 6، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 35-47

10.22069/japu.2017.13218.1356

مسعود پرویز کورنده؛ کاوه رحمانی فرح؛ مهدی نیکو


استخراج ترکیبات زیست‌فعال از محصولات جانبی حاصل از فرآوری آبزیان

دوره 6، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 61-73

10.22069/japu.2017.12557.1335

زهرا نحوی؛ سید فخرالدین حسینی؛ مژگان زندی


بررسی اثر جیره غذایی حاوی آستاگزانتین بر کیفیت ماندگاری گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 5، شماره 2، تیر 1395، صفحه 95-110

10.22069/japu.2017.11728.1316

شهلا علیزاده؛ سید مهدی اجاق؛ علیرضا عالیشاهی؛ حجت میرصادقی