آ
-
آزادی، حامد
ارزیابی الگوی پروتئینی سرم و پاراسنجههای رشد بچه ماهی قزل آلای(Oncorhynchus mykiss) رنگین کمان تغذیه شده با جیره حاوی بروملین (Bromelain) [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 209-220]
ا
-
اجاق، سید مهدی
ارزیابی تاثیر فیکوسیانین اسپیرولینا بر سلامت و ایمنی محصولات غذایی [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 117-142]
-
احمد نژاد، احد
عادات رژیم غذایی بچه ماهی سفید (Rutilus frisii Nordmann, 1840) در مصب رودخانه تجن مازندران [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 235-251]
-
افرائی بندپی، محمد علی
عادات رژیم غذایی بچه ماهی سفید (Rutilus frisii Nordmann, 1840) در مصب رودخانه تجن مازندران [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 235-251]
-
اکبری نرگسی، عرفان
کیفیت اسپرم، خصوصیات پلاسمای منی و ارتباط آنها در جمعیت مهاجر ماهی کلمه (Rutilus caspicus) تالاب انزلی در فصل تولیدمثل [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 253-269]
-
ایگدری، سهیل
روند توسعه اولیه اندام بویایی در تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus, Borodin, 1897) [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 105-115]
-
ایگدری، سهیل
تجزیه و تحلیل الگوی پراکنش ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) در خلیج فارس بین سالهای 2002-2013 [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 143-159]
-
امیری، حدیث
اثر مدت نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی و اکسایشی پودر مکمل فراسودمند حاوی ترکیبات زیستفعال دریایی با تکنیک ریزپوشانی نانولیپوزومها [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 37-53]
-
اورجی، حسین
تأثیر پروبیوتیک ریزپوشانی شده AM14 Lactobacillus sp. بر عملکرد رشد، هضمپذیری و ترکیب بدن ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با جیره حاوی سطوح 20 و 40 درصد آرد سویا [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 69-90]
ب
-
بیرقدار کشکولی، امید
گزارش حضور گونه گاو ماهی حفار Trypauchen vagina در آبهای صیدگاه لیفه [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 271-283]
-
بنی اعمام، مهرناز
به کارگیری مدلهای هیبریدی مبتنی بر یادگیری عمیق ماشین در کشاورزی هوشمند (مطالعات موردی پیش بینی قیمت آتی ماهیان گرمابی(ماهی شیر) و سردابی(ماهی کپور و قزل آلا)) [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 91-103]
-
بهرامی زاده، عیسی
ارزیابی تاثیر فیکوسیانین اسپیرولینا بر سلامت و ایمنی محصولات غذایی [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 117-142]
-
بهمنی، ذبیح اله
استفاده از اشعه فرابنفش در بهبود کیفیت ژلاتین استخراج شده از پوست ماهی هوور دم دراز (Thunnus tonggol) [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 21-35]
پ
-
پورباقر، هادی
تجزیه و تحلیل الگوی پراکنش ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) در خلیج فارس بین سالهای 2002-2013 [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 143-159]
-
پورعاشوری، پرستو
اثر مدت نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی و اکسایشی پودر مکمل فراسودمند حاوی ترکیبات زیستفعال دریایی با تکنیک ریزپوشانی نانولیپوزومها [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 37-53]
-
پورعاشوری، پرستو
تأثیر پروبیوتیک ریزپوشانی شده AM14 Lactobacillus sp. بر عملکرد رشد، هضمپذیری و ترکیب بدن ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با جیره حاوی سطوح 20 و 40 درصد آرد سویا [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 69-90]
-
پورنگ، نیما
عادات رژیم غذایی بچه ماهی سفید (Rutilus frisii Nordmann, 1840) در مصب رودخانه تجن مازندران [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 235-251]
ج
-
جعفری، ولی اله
ارزیابی الگوی پروتئینی سرم و پاراسنجههای رشد بچه ماهی قزل آلای(Oncorhynchus mykiss) رنگین کمان تغذیه شده با جیره حاوی بروملین (Bromelain) [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 209-220]
-
جلالی، علی
پویایی وضعیت آینده صید ماهیان قرهبرون (Acipenser persicus, Borodin 1897) در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 55-68]
-
جوانشیرخوئی، آرش
بررسی میکروپلاستیک موجود در ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) در ناحیه خزری (مطالعه موردی استان مازندران) [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 161-174]
ح
-
حاج سید جوادی، سید محمد رضا
به کارگیری مدلهای هیبریدی مبتنی بر یادگیری عمیق ماشین در کشاورزی هوشمند (مطالعات موردی پیش بینی قیمت آتی ماهیان گرمابی(ماهی شیر) و سردابی(ماهی کپور و قزل آلا)) [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 91-103]
-
حسنی، شیرین
ارزیابی تاثیر فیکوسیانین اسپیرولینا بر سلامت و ایمنی محصولات غذایی [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 117-142]
-
حسینی، آزاده سادات
اثرا غلظتهای تحت کشنده نیترات نقره بر بیان ژنهای آنتیاکسیدانی (Cat و SOD)، استرس (HSP70) و آنزیمهای کبدی ماهی زبرا گورخری (Danio rerio) [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 221-233]
-
حسینی، سید مهدی
گزارش حضور گونه گاو ماهی حفار Trypauchen vagina در آبهای صیدگاه لیفه [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 271-283]
-
حسینی فر، سید حسین
ارزیابی الگوی پروتئینی سرم و پاراسنجههای رشد بچه ماهی قزل آلای(Oncorhynchus mykiss) رنگین کمان تغذیه شده با جیره حاوی بروملین (Bromelain) [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 209-220]
خ
-
خسروی زاده، محمد
گزارش حضور گونه گاو ماهی حفار Trypauchen vagina در آبهای صیدگاه لیفه [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 271-283]
د
-
دارنهال، طاهره
اثرات بهکارگیری پکتین و مولتی آنزیم ناتوزیم بر بیان ژنهای مرتبط با رشد (GH و IGF-1) و ایمنی (IL1-β وLyz )، در بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 193-208]
ذ
-
ذوالفقاری، مهدی
ارزیابی تاثیر فیکوسیانین اسپیرولینا بر سلامت و ایمنی محصولات غذایی [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 117-142]
ر
-
رجبی، ایرج
عادات رژیم غذایی بچه ماهی سفید (Rutilus frisii Nordmann, 1840) در مصب رودخانه تجن مازندران [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 235-251]
-
رحمتی، رحیمه
عادات رژیم غذایی بچه ماهی سفید (Rutilus frisii Nordmann, 1840) در مصب رودخانه تجن مازندران [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 235-251]
-
رضایی، کیادخت
بررسی میکروپلاستیک موجود در ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) در ناحیه خزری (مطالعه موردی استان مازندران) [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 161-174]
-
رنجدوست، مهین
تأثیر پروبیوتیک ریزپوشانی شده AM14 Lactobacillus sp. بر عملکرد رشد، هضمپذیری و ترکیب بدن ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با جیره حاوی سطوح 20 و 40 درصد آرد سویا [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 69-90]
ز
-
زارسکی، دنیل
کیفیت اسپرم، خصوصیات پلاسمای منی و ارتباط آنها در جمعیت مهاجر ماهی کلمه (Rutilus caspicus) تالاب انزلی در فصل تولیدمثل [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 253-269]
-
زرینی، محمدامین
روند توسعه اولیه اندام بویایی در تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus, Borodin, 1897) [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 105-115]
س
-
سوداگر، محمد
مروری بر اهمیت زالو و آنزیم های حاصل از بزاق آن [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 1-20]
ش
-
شاکری، فاطمه
استفاده از اشعه فرابنفش در بهبود کیفیت ژلاتین استخراج شده از پوست ماهی هوور دم دراز (Thunnus tonggol) [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 21-35]
-
شعبانی، علی
اثرا غلظتهای تحت کشنده نیترات نقره بر بیان ژنهای آنتیاکسیدانی (Cat و SOD)، استرس (HSP70) و آنزیمهای کبدی ماهی زبرا گورخری (Danio rerio) [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 221-233]
-
شعبانپور، بهاره
اثر مدت نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی و اکسایشی پودر مکمل فراسودمند حاوی ترکیبات زیستفعال دریایی با تکنیک ریزپوشانی نانولیپوزومها [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 37-53]
-
شکوری، متین
عادات رژیم غذایی بچه ماهی سفید (Rutilus frisii Nordmann, 1840) در مصب رودخانه تجن مازندران [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 235-251]
ص
-
صفری، رقیه
ارزیابی الگوی پروتئینی سرم و پاراسنجههای رشد بچه ماهی قزل آلای(Oncorhynchus mykiss) رنگین کمان تغذیه شده با جیره حاوی بروملین (Bromelain) [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 209-220]
-
صفری، رقیه
اثرا غلظتهای تحت کشنده نیترات نقره بر بیان ژنهای آنتیاکسیدانی (Cat و SOD)، استرس (HSP70) و آنزیمهای کبدی ماهی زبرا گورخری (Danio rerio) [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 221-233]
ع
-
عادلی، افشین
مقایسه دانش دانشجویان آموزشدیده و کارکنان شیلات نسبت به قانون حفاظت و بهرهبرداری از منابع آبزی جمهوری اسلامی [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 175-191]
-
عالیشاهی، علیرضا
ارزیابی تاثیر فیکوسیانین اسپیرولینا بر سلامت و ایمنی محصولات غذایی [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 117-142]
-
عربشاهی، مهتا
روند توسعه اولیه اندام بویایی در تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus, Borodin, 1897) [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 105-115]
-
عقیلی نژاد، سید مصطفی
پویایی وضعیت آینده صید ماهیان قرهبرون (Acipenser persicus, Borodin 1897) در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 55-68]
ف
-
فیروزبخش، سپیده
مروری بر اهمیت زالو و آنزیم های حاصل از بزاق آن [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 1-20]
-
فلاحتکار، بهرام
کیفیت اسپرم، خصوصیات پلاسمای منی و ارتباط آنها در جمعیت مهاجر ماهی کلمه (Rutilus caspicus) تالاب انزلی در فصل تولیدمثل [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 253-269]
ق
-
قربانی، رسول
پویایی وضعیت آینده صید ماهیان قرهبرون (Acipenser persicus, Borodin 1897) در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 55-68]
ک
-
کاردر رستمی، محمد
عادات رژیم غذایی بچه ماهی سفید (Rutilus frisii Nordmann, 1840) در مصب رودخانه تجن مازندران [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 235-251]
-
کشیری، محبوبه
اثر مدت نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی و اکسایشی پودر مکمل فراسودمند حاوی ترکیبات زیستفعال دریایی با تکنیک ریزپوشانی نانولیپوزومها [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 37-53]
گ
-
گرگین، سعید
پویایی وضعیت آینده صید ماهیان قرهبرون (Acipenser persicus, Borodin 1897) در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 55-68]
ل
-
لطفی، راضیه
گزارش حضور گونه گاو ماهی حفار Trypauchen vagina در آبهای صیدگاه لیفه [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 271-283]
م
-
مازندرانی، محمد
ارزیابی الگوی پروتئینی سرم و پاراسنجههای رشد بچه ماهی قزل آلای(Oncorhynchus mykiss) رنگین کمان تغذیه شده با جیره حاوی بروملین (Bromelain) [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 209-220]
-
مجازی امیری، باقر
روند توسعه اولیه اندام بویایی در تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus, Borodin, 1897) [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 105-115]
-
مرادیان، فاطمه
تأثیر پروبیوتیک ریزپوشانی شده AM14 Lactobacillus sp. بر عملکرد رشد، هضمپذیری و ترکیب بدن ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با جیره حاوی سطوح 20 و 40 درصد آرد سویا [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 69-90]
-
میررسولی، الهام
پویایی وضعیت آینده صید ماهیان قرهبرون (Acipenser persicus, Borodin 1897) در سواحل جنوبی دریای خزر [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 55-68]
-
میرمقتدایی، لیلا
استفاده از اشعه فرابنفش در بهبود کیفیت ژلاتین استخراج شده از پوست ماهی هوور دم دراز (Thunnus tonggol) [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 21-35]
-
معزی، فاتح
تجزیه و تحلیل الگوی پراکنش ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) در خلیج فارس بین سالهای 2002-2013 [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 143-159]
ه
-
هدایتی، سید علی اکبر
ارزیابی الگوی پروتئینی سرم و پاراسنجههای رشد بچه ماهی قزل آلای(Oncorhynchus mykiss) رنگین کمان تغذیه شده با جیره حاوی بروملین (Bromelain) [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 209-220]
-
هدایتی، سید علی اکبر
اثرا غلظتهای تحت کشنده نیترات نقره بر بیان ژنهای آنتیاکسیدانی (Cat و SOD)، استرس (HSP70) و آنزیمهای کبدی ماهی زبرا گورخری (Danio rerio) [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 221-233]
ی
-
یاوری، وحید
گزارش حضور گونه گاو ماهی حفار Trypauchen vagina در آبهای صیدگاه لیفه [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 271-283]
-
یگانه، سکینه
تأثیر پروبیوتیک ریزپوشانی شده AM14 Lactobacillus sp. بر عملکرد رشد، هضمپذیری و ترکیب بدن ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) تغذیه شده با جیره حاوی سطوح 20 و 40 درصد آرد سویا [دوره 14، شماره 1، 1404، صفحه 69-90]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد