نویسنده = سید مهدی اجاق
ارزیابی روش سطح پاسخ بر تغییرات نقطه ذوب و دمای ژله‌ای کاراگینانflagelliformis Hypnea

دوره 12، شماره 3، مهر 1402، صفحه 147-158

10.22069/japu.2023.21192.1763

سید مهدی اجاق؛ محمد رضا انتصاریان؛ معظمه کردجزی


ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آبی ماکرو جلبک قهوه ای Sargassum vulgare جمع آوری شده ازسواحل قشم

دوره 10، شماره 3، مهر 1400، صفحه 49-63

10.22069/japu.2021.19111.1587

میترا احدی فر؛ سید مهدی اجاق؛ سید حسین حسینی فر؛ معظمه کردجزی؛ محمد علی خانلر؛ علیرضا عالیشاهی


اثر روش های مختلف افزودن کیتوزان و زمان پخت، بر ویژگی های کیفی و حسی برگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 10، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 45-57

10.22069/japu.2021.18538.1560

علیرضا عالیشاهی؛ دانیال بیکی؛ سید مهدی اجاق؛ حجت میرصادقی


اثر کیتوزان بر شاخص‌های ترکیب تقریبی و pH در فیله فیل ماهی (Huso huso) نگه‌داری شده در فریزر

دوره 9، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 81-88

10.22069/japu.2020.17538.1530

سیده مریم دانشور؛ علیرضا عالیشاهی؛ سید مهدی اجاق؛ حجت میرصادقی


اثر استفاده از عصاره جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) و گیاه میموزا (Acacia mearnsii) در دباغی پوست ماهی خاویاری سیبری (Acipenser baerii)

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 11-19

10.22069/japu.2019.16026.1474

معظمه کردجزی؛ زهرا نهرکارون؛ بهاره شعبان پور؛ سید مهدی اجاق؛ حجت میرصادقی


ارزیابی خصوصیات فیلم‌ دولایه آگار/ کازئینات سدیم حاوی نانوذرات اکسید روی

دوره 7، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 41-51

10.22069/japu.2018.13855.1402

زهرا غفوری آهنگر؛ پرستو پورعاشوری؛ سید مهدی اجاق؛ بهاره شعبان پور


بررسی اثر جیره غذایی حاوی آستاگزانتین بر کیفیت ماندگاری گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 5، شماره 2، تیر 1395، صفحه 95-110

10.22069/japu.2017.11728.1316

شهلا علیزاده؛ سید مهدی اجاق؛ علیرضا عالیشاهی؛ حجت میرصادقی


بررسی اثر شکل محصول و دانه ‏بندی آرد سوخاری بر خواص کیفی و حسی فینگر و ناگت ماهی کپور نقره ‏ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 2، شماره 3، آذر 1392، صفحه 11-26

انیسه جمشیدی؛ سید مهدی اجاق؛ بهاره شعبان پور؛ سعید کاظمی نیا