آ
-
آرد سوخاری دانه درشت
بررسی اثر شکل محصول و دانه بندی آرد سوخاری بر خواص کیفی و حسی فینگر و ناگت ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 11-26]
-
آنتی اکسیدان
بررسی برخی اثرات آنتیاکسیدانی روغن هستهی انار(Punica granatum L.) بر روند اکسیداسیونی روغن ماهی حاصل از کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 49-62]
ا
-
اکسایش
بررسی برخی اثرات آنتیاکسیدانی روغن هستهی انار(Punica granatum L.) بر روند اکسیداسیونی روغن ماهی حاصل از کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 49-62]
-
انسولین
بررسی اثرات گرلین برفاکتور فیزیولوژیکی بچه ماهی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 1-10]
پ
-
پرولاکتین
بررسی اثرات گرلین برفاکتور فیزیولوژیکی بچه ماهی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 1-10]
ت
-
تاس ماهی ایرانی(Acipenser persicus)
بررسی اثرات گرلین برفاکتور فیزیولوژیکی بچه ماهی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 1-10]
-
ترکیبات فنولی"
میزان فنول کل و فعالیت آنتیاکسیدانی جلبک قرمز (Hypnea hamulosa) خلیج فارس [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 37-48]
-
تغییر جنسیت
بررسی اثرات هورمون 17- بتا استرادیول روی رشد، شاخصهای تغذیهای و تغییر جنسیت در ماهی کاراس طلایی (Carassius auratus gibelio) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 27-35]
ج
-
جلبک قرمز Hypnea hamulosa
میزان فنول کل و فعالیت آنتیاکسیدانی جلبک قرمز (Hypnea hamulosa) خلیج فارس [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 37-48]
د
-
دیازینون
تغییرات هیستوپاتولوژیک ناشی از سم دیازینون بر بافت کلیه، روده و آبشش ماهی گلدفیش (Carasius auratus) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 137-144]
ر
-
روغن ماهی
بررسی برخی اثرات آنتیاکسیدانی روغن هستهی انار(Punica granatum L.) بر روند اکسیداسیونی روغن ماهی حاصل از کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 49-62]
-
روغن هستهی انار
بررسی برخی اثرات آنتیاکسیدانی روغن هستهی انار(Punica granatum L.) بر روند اکسیداسیونی روغن ماهی حاصل از کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 49-62]
ف
-
فعالیت آنتیاکسیدانی"
میزان فنول کل و فعالیت آنتیاکسیدانی جلبک قرمز (Hypnea hamulosa) خلیج فارس [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 37-48]
-
فینگر ماهی
بررسی اثر شکل محصول و دانه بندی آرد سوخاری بر خواص کیفی و حسی فینگر و ناگت ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 11-26]
ق
-
قدرت کاهندگی آهن"
میزان فنول کل و فعالیت آنتیاکسیدانی جلبک قرمز (Hypnea hamulosa) خلیج فارس [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 37-48]
ک
-
کیلکای معمولی
بررسی برخی اثرات آنتیاکسیدانی روغن هستهی انار(Punica granatum L.) بر روند اکسیداسیونی روغن ماهی حاصل از کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 49-62]
گ
-
گرلین
بررسی اثرات گرلین برفاکتور فیزیولوژیکی بچه ماهی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 1-10]
-
گلدفیش
تغییرات هیستوپاتولوژیک ناشی از سم دیازینون بر بافت کلیه، روده و آبشش ماهی گلدفیش (Carasius auratus) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 137-144]
-
گلوکز
بررسی اثرات گرلین برفاکتور فیزیولوژیکی بچه ماهی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 1-10]
م
-
ماهی کپور نقرهای
بررسی اثر شکل محصول و دانه بندی آرد سوخاری بر خواص کیفی و حسی فینگر و ناگت ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 11-26]
-
محصولات لعاب دهی و سوخاری شده
بررسی اثر شکل محصول و دانه بندی آرد سوخاری بر خواص کیفی و حسی فینگر و ناگت ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 11-26]
ن
-
ناگت ماهی
بررسی اثر شکل محصول و دانه بندی آرد سوخاری بر خواص کیفی و حسی فینگر و ناگت ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 11-26]
و
-
ویتلوژنین
بررسی اثرات هورمون 17- بتا استرادیول روی رشد، شاخصهای تغذیهای و تغییر جنسیت در ماهی کاراس طلایی (Carassius auratus gibelio) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 27-35]
ه
-
هیستوپاتولوژیک
تغییرات هیستوپاتولوژیک ناشی از سم دیازینون بر بافت کلیه، روده و آبشش ماهی گلدفیش (Carasius auratus) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 137-144]
-
هورمون رشد
بررسی اثرات گرلین برفاکتور فیزیولوژیکی بچه ماهی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 1-10]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد