نویسنده = ������������������ ������
تعداد مقالات: 9
اثر کیتوزان بر شاخص‌های ترکیب تقریبی و pH در فیله فیل ماهی (Huso huso) نگه‌داری شده در فریزر

دوره 9، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 81-88

10.22069/japu.2020.17538.1530

سیده مریم دانشور؛ علیرضا عالیشاهی؛ سید مهدی اجاق؛ حجت میرصادقی


اثر نمک کروم بر کیفیت چرم تهیه شده ازپوست ماهی خاویاری گونه سیبری( Acipenser baerii )

دوره 8، شماره 2، مرداد 1398، صفحه 41-51

10.22069/japu.2019.16089.1477

معظمه کردجزی؛ مریم احمدی؛ بهاره شعبان پور؛ علیرضا عالیشاهی؛ حجت میرصادقی


اثر استفاده از عصاره جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) و گیاه میموزا (Acacia mearnsii) در دباغی پوست ماهی خاویاری سیبری (Acipenser baerii)

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 11-19

10.22069/japu.2019.16026.1474

معظمه کردجزی؛ زهرا نهرکارون؛ بهاره شعبان پور؛ سید مهدی اجاق؛ حجت میرصادقی


بررسی اثر جیره غذایی حاوی آستاگزانتین بر کیفیت ماندگاری گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 5، شماره 2، تیر 1395، صفحه 95-110

10.22069/japu.2017.11728.1316

شهلا علیزاده؛ سید مهدی اجاق؛ علیرضا عالیشاهی؛ حجت میرصادقی


اثر پروتئین هیدرولیز شده ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss) روی محیط‏ کشت باکتری

دوره 4، شماره 2، مرداد 1394، صفحه 93-109

حجت میرصادقی؛ علیرضا عالی شاهی؛ بهاره شعبانپور؛ مریم صالحیان؛ رضا صفری