نویسنده = مهدی ذوالفقاری
ارزیابی تاثیر فیکوسیانین اسپیرولینا بر سلامت و ایمنی محصولات غذایی

دوره 14، شماره 1، فروردین 1404، صفحه 117-142

10.22069/japu.2024.22958.1913

عیسی بهرامی زاده؛ سید مهدی اجاق؛ علیرضا عالیشاهی؛ شیرین حسنی؛ مهدی ذوالفقاری


بررسی فعالیت ضدباکتریایی عصاره ریزجلبک‌های‌Scenedesmus sp. و Spirulina platensis پرورش یافته در پساب تأسیسات آب شیرین‌کن

دوره 12، شماره 3، مهر 1402، صفحه 49-67

10.22069/japu.2022.20042.1639

نیکتا مهدی پور؛ سیدعباس حسینی؛ سید علی اکبر هدایتی؛ مهدی ذوالفقاری؛ حمیده کردی؛ سارا حق پرست


بررسی میزان تقلب در تولید کنسرو ماهی تن با استفاده از روش DNA بارکدینگ در ایران

دوره 12، شماره 2، تیر 1402، صفحه 35-47

10.22069/japu.2022.20391.1684

مونا ایوز؛ مهدی ذوالفقاری؛ مجتبی نصر اصفهانی؛ حامد پاک نژاد