. (1392). مدت زمان قطع غذادهی قبل از صید بر خصوصیّات کیفی گوشت ماهی قزلآلا رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)هنگام نگهداری در یخچال (oC4). مجله بهره برداری و پرورش آبزیان, 2(4), 143-158.
MLA
. "مدت زمان قطع غذادهی قبل از صید بر خصوصیّات کیفی گوشت ماهی قزلآلا رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)هنگام نگهداری در یخچال (oC4)", مجله بهره برداری و پرورش آبزیان, 2, 4, 1392, 143-158.
HARVARD
. (1392). 'مدت زمان قطع غذادهی قبل از صید بر خصوصیّات کیفی گوشت ماهی قزلآلا رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)هنگام نگهداری در یخچال (oC4)', مجله بهره برداری و پرورش آبزیان, 2(4), pp. 143-158.
VANCOUVER
. مدت زمان قطع غذادهی قبل از صید بر خصوصیّات کیفی گوشت ماهی قزلآلا رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)هنگام نگهداری در یخچال (oC4). مجله بهره برداری و پرورش آبزیان, 1392; 2(4): 143-158.