کلیدواژه‌ها = کیفیت
استخراج ژلاتین از پسماند فرآوری آبزیان با رویکرد مصارف خوراکی

دوره 13، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 175-188

10.22069/japu.2024.22012.1839

میلاد زعفرانی تبریزی؛ سید مهدی اجاق؛ معظمه کردجزی؛ مظاهر قلی پور ملک آبادی؛ علیرضا عالیشاهی؛ الکساندر سیفالیان


اثرات مرگ ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) در تور گوشگیر بر کیفیت و ماندگاری آن در یخچال

دوره 7، شماره 3، آذر 1397، صفحه 29-39

10.22069/japu.2019.13603.1393

زهره امینی خواهان؛ سعید گرگین؛ بهاره شعبان پور؛ محسن یحیایی


بررسی اثر عصاره خیاردریایی گونه Holothuria leucospilota بر کیفیت شیمیایی فیله‌ قزل‌آلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال (1±4 درجه سانتیگراد)

دوره 3، شماره 3، آذر 1393، صفحه 27-36

حنانه رضائیان؛ سید ولی حسینی؛ عباسعلی مطلبی مغانجوقی؛ علیرضا میرواقفی