نویسنده = سید مهدی اجاق
تعیین موثرترین اسانس در جلوگیری از رشد باکتری‌ها و تاثیر آن بر خصوصیات فیلم پروتئینی حاوی نانوسلولز باکتریایی

دوره 13، شماره 4، دی 1403، صفحه 212-226

10.22069/japu.2024.22347.1863

اعظم صیامیان؛ سید مهدی اجاق؛ مهدی عبدالهی؛ علیرضا عالیشاهی؛ ایمان عسگری


استخراج ژلاتین از پسماند فرآوری آبزیان با رویکرد مصارف خوراکی

دوره 13، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 175-188

10.22069/japu.2024.22012.1839

میلاد زعفرانی تبریزی؛ سید مهدی اجاق؛ معظمه کردجزی؛ مظاهر قلی پور ملک آبادی؛ علیرضا عالیشاهی؛ الکساندر سیفالیان