• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اطلاعات آماری نشریه
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English
نویسنده = ������������ ����������
تعداد مقالات: 3
مقایسه خواص آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده و فرکشن های پپتیدی تهیه شده از تخمک ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)

دوره 11، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 69-80

10.22069/japu.2022.19793.1625

یونس روشنی؛ مسعود رضایی؛ سید فخرالدین حسینی؛ سمانه پزشک

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 1.12 MB

مقایسه کینتیک آنزیم تریپسین تخلیص شده از ضمائم پیلوریک ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) با استفاده از سوبسترای سنتتیک آمیدی و استری

دوره 3، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 25-36

عباس زمانی؛ رسول مدنی؛ مسعود رضائی

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 425.16 K

تأثیر تیمارهای مختلف حرارتی طی فرآیند کنسروسازی بر میزان برخی عناصر معدنی(آهن، روی، مس، کلسیم و سدیم) ماهی کپور نقره ای(Hypopthalmichthys molitrix)

دوره 3، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 35-54

محمود ناصری؛ مسعود رضایی؛ یزدان مرادی؛ اعظم افشارنادری

  • مشاهده مقاله
  • اصل مقاله 383.73 K

مجله  بهره برداری و پرورش آبزیان
  • مقالات آماده انتشار
  • شماره جاری

شماره‌های پیشین نشریه

دوره 11 (1401)
دوره 10 (1400)
دوره 9 (1399)
دوره 8 (1398)
دوره 7 (1397)
دوره 6 (1396)
دوره 5 (1395)
دوره 4 (1394)
دوره 3 (1393)
دوره 2 (1392)
دوره 1 (1391)

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • استخراج به پایگاه‌های علمی
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • اشتراک نسخه چاپی نشریه
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

  • پرداخت هزینه 50 هزار تومان پس از تایید اولیه مقاله 1394-02-16

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب