1. بهینه سازی استخراج ترکیبات ضداکسیدانی جلبک قهوه ای Sargassum angustifoliumبا رفلاکس حرارتی در روش تاگوچی

صفحه 1-13

10.22069/japu.2017.12858.1342

آریا باباخانی لشکان؛ زهرا نحوی


2. مقایسه اثر سه داوری بیهوشی222 MS،اسانس گل میخک و 2- فنوکسی اتانول بر برخی شاخص های خونی و ایمنی ماهی کپور علف خوار (Ctenopharyngodon idella)

صفحه 15-32

10.22069/japu.2016.3604

مجتبی علیشاهی؛ مهرزاد مصباح؛ زهرا طولابی دزفولی


3. اثر پودر کلم بروکلی (Brassica oleracea var. gemmifera L. ) بر برخی شاخص‌های موکوس ماهی کپور معمولی (Cyprinous carpio )

صفحه 33-46

10.22069/japu.2017.5943.1190

حمیدرضا نادری فارسانی؛ عبدالمجید حاجی مرادلو؛ محمدرضا ایمانپور؛ وحید تقی زاده


4. اثر فیلم زیست نانوکامپوزیت فعال شده با اسانس پونه کوهی خالص و نانولیپوزوم شده بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykis)

صفحه 47-63

10.22069/japu.2017.11422.1308

محسن کاظمی؛ بهاره شعبانپور؛ پرستو پورعاشوری


5. بررسی اثرات غلظت تحت کشنده کادمیوم بر روی بافت های کبد و آبشش بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinuscarpio)

صفحه 65-76

10.22069/japu.2017.12408.1333

صدیقه نمرودی؛ سهراب بوذر پور؛ محمد هرسیج؛ حامد کلنگی میاندره


6. بررسی نتایج حاصل از تلاقی مولدین قزل آلای طلایی و معمولی در مرکز تحقیقات یاسوج

صفحه 77-82

10.22069/japu.2017.12460.1334

سید عبدالحمید حسینی؛ حبیب اله گندمکار؛ رقیه محمودی؛ اسماعیل کاظمی؛ علیرضا قائدی؛ ابوالحسن راستیان نسب


7. بهبود کیفیت تخم قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) منجمد شده با استفاده از کیتوزان و عصاره سیر و لیمو

صفحه 83-98

10.22069/japu.2016.3609

مجتبی علیشاهی؛ مهرزاد مصباح؛ زهرا طولابی دزفولی