مطالعه کارایی جیره غذایی مکملسازی شده با عصاره مخمر Saccharomyces cerevisiae در افزایش رشد، بقاء و مقاومت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در برابر عوامل استرسزا
The study of dietary Saccharomyces cerevisiae yeast extract supplementation on growth, survival and resistance of common carp (Cyprinus carpio) larvae against challenge test
. (1392). مطالعه کارایی جیره غذایی مکملسازی شده با عصاره مخمر Saccharomyces cerevisiae در افزایش رشد، بقاء و مقاومت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در برابر عوامل استرسزا. مجله بهره برداری و پرورش آبزیان, 2(4), 129-141.
MLA
. "مطالعه کارایی جیره غذایی مکملسازی شده با عصاره مخمر Saccharomyces cerevisiae در افزایش رشد، بقاء و مقاومت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در برابر عوامل استرسزا", مجله بهره برداری و پرورش آبزیان, 2, 4, 1392, 129-141.
HARVARD
. (1392). 'مطالعه کارایی جیره غذایی مکملسازی شده با عصاره مخمر Saccharomyces cerevisiae در افزایش رشد، بقاء و مقاومت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در برابر عوامل استرسزا', مجله بهره برداری و پرورش آبزیان, 2(4), pp. 129-141.
VANCOUVER
. مطالعه کارایی جیره غذایی مکملسازی شده با عصاره مخمر Saccharomyces cerevisiae در افزایش رشد، بقاء و مقاومت ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در برابر عوامل استرسزا. مجله بهره برداری و پرورش آبزیان, 1392; 2(4): 129-141.