The effect of different pre-frying temperatures on physical characteristics, amount of moisture and oil absorption in different parts of silver carp (Hypophthalmichthys molitrix) fish nuggets
. (1392). اثر دماهای مختلف سرخ کردن مقدماتی در روغن کانولا بر کیفیت و مقدار جذب روغن در قسمتهای مختلف ناگت ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix). مجله بهره برداری و پرورش آبزیان, 2(4), 43-59.
MLA
. "اثر دماهای مختلف سرخ کردن مقدماتی در روغن کانولا بر کیفیت و مقدار جذب روغن در قسمتهای مختلف ناگت ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix)", مجله بهره برداری و پرورش آبزیان, 2, 4, 1392, 43-59.
HARVARD
. (1392). 'اثر دماهای مختلف سرخ کردن مقدماتی در روغن کانولا بر کیفیت و مقدار جذب روغن در قسمتهای مختلف ناگت ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix)', مجله بهره برداری و پرورش آبزیان, 2(4), pp. 43-59.
VANCOUVER
. اثر دماهای مختلف سرخ کردن مقدماتی در روغن کانولا بر کیفیت و مقدار جذب روغن در قسمتهای مختلف ناگت ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix). مجله بهره برداری و پرورش آبزیان, 1392; 2(4): 43-59.