Effect of antibacterial and antioxidant garlic (Allium sativum) extract on rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) shelf life during chilled storage (2±1°C)
. (1392). اثر آنتیباکتریایی و آنتیاکسیدانی عصاره سیر (Allium sativum) بر مدت ماندگاری قزلآلای رنگینکمان در شرایط نگهداری سرد. مجله بهره برداری و پرورش آبزیان, 2(4), 2-15.
MLA
. "اثر آنتیباکتریایی و آنتیاکسیدانی عصاره سیر (Allium sativum) بر مدت ماندگاری قزلآلای رنگینکمان در شرایط نگهداری سرد", مجله بهره برداری و پرورش آبزیان, 2, 4, 1392, 2-15.
HARVARD
. (1392). 'اثر آنتیباکتریایی و آنتیاکسیدانی عصاره سیر (Allium sativum) بر مدت ماندگاری قزلآلای رنگینکمان در شرایط نگهداری سرد', مجله بهره برداری و پرورش آبزیان, 2(4), pp. 2-15.
VANCOUVER
. اثر آنتیباکتریایی و آنتیاکسیدانی عصاره سیر (Allium sativum) بر مدت ماندگاری قزلآلای رنگینکمان در شرایط نگهداری سرد. مجله بهره برداری و پرورش آبزیان, 1392; 2(4): 2-15.