آ

  • آبزی‌پروری- کشاورزی ارزیابی اقتصادی آببندان‌های دو منظوره آبزی‌پروری- کشاورزی در استان گلستان در سال 1389 [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 1-14]
  • آسیب شناسی مطالعه تغییرات هیستوپاتولوژیک آبشش ماهی قرمز (Carassius auratus) در مواجهه با غلظتهای تحت کشنده نانو اکسید روی [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 53-62]
  • آگار بررسی روند تغییرات نقطه ذوب و دمای تشکیل ژل آگار جلبک پرورشی گراسیلاریوپسیز پرسیکا در شرایط مختلف استخراج [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 65-78]
  • آلکالاز بهینه سازی شرایط هیدرولیز آنزیمی پروتئین ضایعات سر سینه میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 29-50]
  • آنتی اکسیدان بررسی اثر عصاره چای سبز بر کیفیت شیمیایی و میکروبی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور نقره‎ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 109-119]
  • آنتی اکسیدان اثر تزریق عضلانی ویتامین E بر ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول نگهداری در یخچال (1± 4 درجه سانتی‌گراد) [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 53-70]
  • آنتی‌اکسیدانی بهینه سازی شرایط هیدرولیز آنزیمی پروتئین ضایعات سر سینه میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 29-50]
  • آهک پاشی تاثیر مقادیر مختلف آهک پاشی صبحگاهی روی پارامترهای یونی و بیوشیمیایی خون کپورماهیان پرورشی [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 39-46]

ا

  • ارزیابی اطلاعات رفتار اطلاع‌یابی پرورش دهندگان ماهیان گرمابی منطقه سنگر شهرستان رشت، استان گیلان [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 15-27]
  • ارزش غذایی اثرخشک کردن در شرایط هوای آزاد و محفظه پلاستیکی روی ارزش غذایی دو گونه ماهی Sphyraena jello وSphyraena forsteri [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 19-27]
  • اسپرم اثرات نسبت های مختلف رقیق سازی و غلظت های مختلف دی متیل سولفوکساید، متانول و اتیلن گلیکول روی پارامترهای حرکتی اسپرم های انجمادزدایی شده فیل ماهی (Huso huso) [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 29-40]
  • استان گلستان ارزیابی اقتصادی آببندان‌های دو منظوره آبزی‌پروری- کشاورزی در استان گلستان در سال 1389 [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 1-14]
  • استان گلستان ارزیابی وضعیت سلامت رودخانه زیارت در استان گلستان بر اساس شاخص کیفی NSFWQI [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 111-122]
  • اقتصاد ارزیابی اقتصادی آببندان‌های دو منظوره آبزی‌پروری- کشاورزی در استان گلستان در سال 1389 [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 1-14]
  • اندازشی بررسی مقایسه ای ویژگی‌های ریخت‌سنجی و شمارشی ماهی (Barilus mesopotamicus (Cypriniformes: Cyprinidae در رودخانه‌های سیمره، چنگوله و سیاه گاو استان ایلام [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 47-64]

ب

  • بازماندگی تاثیر استفاده از باکتری‌های Bacillus subtilis و Bacillus Licheniformisو ویتامین C در شرایط فوق متراکم بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی لاشه میگوی وانامی (Litopeneaus vannamei) [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 79-92]
  • بچه ماهی استرلیاد پرورشی (Acipenser ruthenus) تعیین شاخص‌های رشد و ایمنی بچه ماهیان استرلیاد پرورشی (Acipenser ruthenus) تغذیه شده با مکمل غذایی دایجستروم [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 41-51]
  • بچه ماهی نورس مطالعه تأثیر برخی عوامل شیمیایی بر فعالیت آنزیم تریپسین و کیموتریپسین بچه ماهی نورس قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در محیط in vitro [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 93-108]
  • بزرگ بی مهرگان کفزی ارزیابی کیفی آب رودخانه زاینده‏ رود متأثر از دوره خشکسالی بااستفاده از شاخص‌های زیستیBMWP ،ASPT وهلسینهوف [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 71-85]
  • بسته بندی در خلاء اثرعصاره سیر و لیمو برکیفیت و ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) کمان بسته‏بندی شده در خلاء طی نگه‏داری در یخچال [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 79-92]

پ

  • پارامترهای خونی تاثیر مقادیر مختلف آهک پاشی صبحگاهی روی پارامترهای یونی و بیوشیمیایی خون کپورماهیان پرورشی [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 39-46]
  • پروبیوتیک تاثیر استفاده از باکتری‌های Bacillus subtilis و Bacillus Licheniformisو ویتامین C در شرایط فوق متراکم بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی لاشه میگوی وانامی (Litopeneaus vannamei) [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 79-92]
  • پروفیل اسیدهای چرب بررسی ارزش تغذیه‌ای فیله‌های خام و سرخ شده ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 1-14]

ت

  • تاسماهی سیبری بررسی اثرات برخی از شاخص های خونی، بیوشیمیایی و آنزیم های کبدی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) تغذیه شده سطوح مختلف انرژی [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 1-15]
  • تحرک اسپرم اثرات نسبت های مختلف رقیق سازی و غلظت های مختلف دی متیل سولفوکساید، متانول و اتیلن گلیکول روی پارامترهای حرکتی اسپرم های انجمادزدایی شده فیل ماهی (Huso huso) [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 29-40]
  • تخم اثر غلظت عصاره های سیر و لیمو بر خواص ارگانولپتیک تخم نمک سود ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss) طی نگهداری دریخچال [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 63-75]
  • تریپسین مطالعه تأثیر برخی عوامل شیمیایی بر فعالیت آنزیم تریپسین و کیموتریپسین بچه ماهی نورس قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در محیط in vitro [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 93-108]
  • ترکیبات تقریبی بررسی ارزش تغذیه‌ای فیله‌های خام و سرخ شده ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 1-14]
  • تزریق عضلانی اثر تزریق عضلانی ویتامین E بر ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول نگهداری در یخچال (1± 4 درجه سانتی‌گراد) [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 53-70]
  • تقاضای فرآورده‌های شیلاتی بررسی مصرف آبزیان و فرآورده‌های شیلاتی در شهر رشت و شناسایی عوامل موثر بر تقاضا [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 1-18]

ج

  • جلبک‌سبز تأثیر کشندگی سموم قارچکش پیلت و بنومیل بر جمعیت جلبک سبز سندسموس کواردیکودا (Scenedesmus quadricauda) [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 77-89]

چ

  • چربی " بررسی اثرات برخی از شاخص های خونی، بیوشیمیایی و آنزیم های کبدی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) تغذیه شده سطوح مختلف انرژی [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 1-15]

ح

  • حسی اثر غلظت عصاره های سیر و لیمو بر خواص ارگانولپتیک تخم نمک سود ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss) طی نگهداری دریخچال [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 63-75]
  • حفظ اطلاعات رفتار اطلاع‌یابی پرورش دهندگان ماهیان گرمابی منطقه سنگر شهرستان رشت، استان گیلان [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 15-27]

د

  • دریای خزر مقایسه وضعیت رشد بچه‌ماهیان کلمه (Rutilus rutilus caspicus Linnaeus 1758) سه جمعیت وحشی، پرورشی و ترکیبی (پرورشیوحشی×) [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 41-51]
  • درصد لقاح ارتباط هورمون‌های استروئیدی با برخی خصوصیات بیولوژیکی گناد در تاس‌ماهی سیبری (Acipenser baeri) و ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 17-28]
  • دسترسی به اطلاعات رفتار اطلاع‌یابی پرورش دهندگان ماهیان گرمابی منطقه سنگر شهرستان رشت، استان گیلان [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 15-27]
  • دفعات غذا دهی اثرات دما و دفعات غذادهی بر شاخص های رشد بچه ماهیان کلمه (Rutilus rutilus caspicus) دریای خزر [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 51-61]
  • دلفی فازی تبیین عوامل رفتاری مؤثر بر نوآوری و کارآفرینی در جهت پیشبرد اهداف اقتصادی شیلات (مطالعه‌ای در شیلات استان مازندران) [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 91-108]
  • دما اثرات دما و دفعات غذادهی بر شاخص های رشد بچه ماهیان کلمه (Rutilus rutilus caspicus) دریای خزر [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 51-61]
  • دمای تشکیل ژل بررسی روند تغییرات نقطه ذوب و دمای تشکیل ژل آگار جلبک پرورشی گراسیلاریوپسیز پرسیکا در شرایط مختلف استخراج [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 65-78]

ر

  • رشت بررسی مصرف آبزیان و فرآورده‌های شیلاتی در شهر رشت و شناسایی عوامل موثر بر تقاضا [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 1-18]
  • رشد تاثیر استفاده از باکتری‌های Bacillus subtilis و Bacillus Licheniformisو ویتامین C در شرایط فوق متراکم بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی لاشه میگوی وانامی (Litopeneaus vannamei) [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 79-92]
  • رشد اثرات دما و دفعات غذادهی بر شاخص های رشد بچه ماهیان کلمه (Rutilus rutilus caspicus) دریای خزر [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 51-61]
  • رشد و ایمنی خونی تعیین شاخص‌های رشد و ایمنی بچه ماهیان استرلیاد پرورشی (Acipenser ruthenus) تغذیه شده با مکمل غذایی دایجستروم [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 41-51]
  • رودخانه چنگوله بررسی مقایسه ای ویژگی‌های ریخت‌سنجی و شمارشی ماهی (Barilus mesopotamicus (Cypriniformes: Cyprinidae در رودخانه‌های سیمره، چنگوله و سیاه گاو استان ایلام [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 47-64]
  • رودخانه زیارت ارزیابی وضعیت سلامت رودخانه زیارت در استان گلستان بر اساس شاخص کیفی NSFWQI [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 111-122]
  • رودخانه زاینده رود ارزیابی کیفی آب رودخانه زاینده‏ رود متأثر از دوره خشکسالی بااستفاده از شاخص‌های زیستیBMWP ،ASPT وهلسینهوف [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 71-85]
  • رودخانه سیمره بررسی مقایسه ای ویژگی‌های ریخت‌سنجی و شمارشی ماهی (Barilus mesopotamicus (Cypriniformes: Cyprinidae در رودخانه‌های سیمره، چنگوله و سیاه گاو استان ایلام [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 47-64]
  • روش سطح پاسخ بررسی روند تغییرات نقطه ذوب و دمای تشکیل ژل آگار جلبک پرورشی گراسیلاریوپسیز پرسیکا در شرایط مختلف استخراج [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 65-78]
  • روش های خشک کردن اثرخشک کردن در شرایط هوای آزاد و محفظه پلاستیکی روی ارزش غذایی دو گونه ماهی Sphyraena jello وSphyraena forsteri [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 19-27]

س

  • سیاه گاو بررسی مقایسه ای ویژگی‌های ریخت‌سنجی و شمارشی ماهی (Barilus mesopotamicus (Cypriniformes: Cyprinidae در رودخانه‌های سیمره، چنگوله و سیاه گاو استان ایلام [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 47-64]
  • سرخ کردن بررسی ارزش تغذیه‌ای فیله‌های خام و سرخ شده ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 1-14]
  • سیستم ایمنی " بررسی اثرات برخی از شاخص های خونی، بیوشیمیایی و آنزیم های کبدی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) تغذیه شده سطوح مختلف انرژی [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 1-15]
  • سطح پاسخ بهینه سازی شرایط هیدرولیز آنزیمی پروتئین ضایعات سر سینه میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 29-50]
  • سم شناسی مطالعه تغییرات هیستوپاتولوژیک آبشش ماهی قرمز (Carassius auratus) در مواجهه با غلظتهای تحت کشنده نانو اکسید روی [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 53-62]
  • سموم کشاورزی تأثیر کشندگی سموم قارچکش پیلت و بنومیل بر جمعیت جلبک سبز سندسموس کواردیکودا (Scenedesmus quadricauda) [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 77-89]
  • سوریمی بررسی اثر عصاره چای سبز بر کیفیت شیمیایی و میکروبی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور نقره‎ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 109-119]

ش

  • شاخص‌BMWP‌ ارزیابی کیفی آب رودخانه زاینده‏ رود متأثر از دوره خشکسالی بااستفاده از شاخص‌های زیستیBMWP ،ASPT وهلسینهوف [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 71-85]
  • شاخص کیفی آب ارزیابی وضعیت سلامت رودخانه زیارت در استان گلستان بر اساس شاخص کیفی NSFWQI [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 111-122]
  • شاخص گنادوسوماتیک ارتباط هورمون‌های استروئیدی با برخی خصوصیات بیولوژیکی گناد در تاس‌ماهی سیبری (Acipenser baeri) و ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 17-28]
  • شیلات استان مازندران تبیین عوامل رفتاری مؤثر بر نوآوری و کارآفرینی در جهت پیشبرد اهداف اقتصادی شیلات (مطالعه‌ای در شیلات استان مازندران) [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 91-108]
  • شهرستان ماهنشان ارتباط مهارت‌های مدیریتی ‌پرورش‌دهندگان ماهی قزل‌آلا با عملکرد مزارع در شهرستان ماهنشان [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 87-103]

ض

  • ضایعات اثر پروتئین هیدرولیز شده ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss) روی محیط‏ کشت باکتری [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 93-109]

ط

  • طول- وزن مقایسه وضعیت رشد بچه‌ماهیان کلمه (Rutilus rutilus caspicus Linnaeus 1758) سه جمعیت وحشی، پرورشی و ترکیبی (پرورشیوحشی×) [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 41-51]

ع

  • عصاره اثر غلظت عصاره های سیر و لیمو بر خواص ارگانولپتیک تخم نمک سود ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss) طی نگهداری دریخچال [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 63-75]
  • عصاره چای سبز بررسی اثر عصاره چای سبز بر کیفیت شیمیایی و میکروبی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور نقره‎ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 109-119]
  • عصاره سیر و لیمو اثرعصاره سیر و لیمو برکیفیت و ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) کمان بسته‏بندی شده در خلاء طی نگه‏داری در یخچال [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 79-92]
  • عملکرد ارتباط مهارت‌های مدیریتی ‌پرورش‌دهندگان ماهی قزل‌آلا با عملکرد مزارع در شهرستان ماهنشان [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 87-103]
  • عوامل شیمیایی مطالعه تأثیر برخی عوامل شیمیایی بر فعالیت آنزیم تریپسین و کیموتریپسین بچه ماهی نورس قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در محیط in vitro [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 93-108]

غ

  • غلظت موثره‌(EC50) تأثیر کشندگی سموم قارچکش پیلت و بنومیل بر جمعیت جلبک سبز سندسموس کواردیکودا (Scenedesmus quadricauda) [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 77-89]

ف

  • فاکتورهای خونی " بررسی اثرات برخی از شاخص های خونی، بیوشیمیایی و آنزیم های کبدی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) تغذیه شده سطوح مختلف انرژی [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 1-15]
  • فاکتور وضعیت مقایسه وضعیت رشد بچه‌ماهیان کلمه (Rutilus rutilus caspicus Linnaeus 1758) سه جمعیت وحشی، پرورشی و ترکیبی (پرورشیوحشی×) [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 41-51]
  • فیل ماهی اثرات نسبت های مختلف رقیق سازی و غلظت های مختلف دی متیل سولفوکساید، متانول و اتیلن گلیکول روی پارامترهای حرکتی اسپرم های انجمادزدایی شده فیل ماهی (Huso huso) [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 29-40]

ق

  • قره برون تکثیر ماهیان نارس قره برون (Acipenser persicus) با استفاده از روش کاشت هورمون LHRH-A [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 63-78]
  • قزل آلای رنگین کمان مطالعه تأثیر برخی عوامل شیمیایی بر فعالیت آنزیم تریپسین و کیموتریپسین بچه ماهی نورس قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در محیط in vitro [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 93-108]
  • قزل آلای رنگین کمان اثر غلظت عصاره های سیر و لیمو بر خواص ارگانولپتیک تخم نمک سود ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss) طی نگهداری دریخچال [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 63-75]
  • قزل‏آلای رنگین‏کمان اثرعصاره سیر و لیمو برکیفیت و ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) کمان بسته‏بندی شده در خلاء طی نگه‏داری در یخچال [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 79-92]
  • قزل‏آلای رنگین‏کمان اثر پروتئین هیدرولیز شده ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss) روی محیط‏ کشت باکتری [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 93-109]

ک

  • کارآفرینی سازمانی تبیین عوامل رفتاری مؤثر بر نوآوری و کارآفرینی در جهت پیشبرد اهداف اقتصادی شیلات (مطالعه‌ای در شیلات استان مازندران) [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 91-108]
  • کاشت هورمون تکثیر ماهیان نارس قره برون (Acipenser persicus) با استفاده از روش کاشت هورمون LHRH-A [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 63-78]
  • کپورماهیان تاثیر مقادیر مختلف آهک پاشی صبحگاهی روی پارامترهای یونی و بیوشیمیایی خون کپورماهیان پرورشی [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 39-46]
  • کپور نقره‎ای بررسی اثر عصاره چای سبز بر کیفیت شیمیایی و میکروبی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور نقره‎ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 109-119]
  • کیفیت آب ارزیابی کیفی آب رودخانه زاینده‏ رود متأثر از دوره خشکسالی بااستفاده از شاخص‌های زیستیBMWP ،ASPT وهلسینهوف [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 71-85]
  • کلمات کلیدی: آببندان ارزیابی اقتصادی آببندان‌های دو منظوره آبزی‌پروری- کشاورزی در استان گلستان در سال 1389 [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 1-14]
  • کلمه مقایسه وضعیت رشد بچه‌ماهیان کلمه (Rutilus rutilus caspicus Linnaeus 1758) سه جمعیت وحشی، پرورشی و ترکیبی (پرورشیوحشی×) [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 41-51]

گ

  • گلدفیش مطالعه تغییرات هیستوپاتولوژیک آبشش ماهی قرمز (Carassius auratus) در مواجهه با غلظتهای تحت کشنده نانو اکسید روی [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 53-62]

م

  • ماندگاری بررسی اثر عصاره چای سبز بر کیفیت شیمیایی و میکروبی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور نقره‎ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 109-119]
  • ماندگاری اثرعصاره سیر و لیمو برکیفیت و ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) کمان بسته‏بندی شده در خلاء طی نگه‏داری در یخچال [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 79-92]
  • ماندگاری اثر تزریق عضلانی ویتامین E بر ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول نگهداری در یخچال (1± 4 درجه سانتی‌گراد) [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 53-70]
  • ماهی بررسی مصرف آبزیان و فرآورده‌های شیلاتی در شهر رشت و شناسایی عوامل موثر بر تقاضا [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 1-18]
  • ماهیان اثرخشک کردن در شرایط هوای آزاد و محفظه پلاستیکی روی ارزش غذایی دو گونه ماهی Sphyraena jello وSphyraena forsteri [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 19-27]
  • ماهیان گرمابی رفتار اطلاع‌یابی پرورش دهندگان ماهیان گرمابی منطقه سنگر شهرستان رشت، استان گیلان [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 15-27]
  • ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) بررسی ارزش تغذیه‌ای فیله‌های خام و سرخ شده ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus) [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 1-14]
  • ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان اثر تزریق عضلانی ویتامین E بر ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول نگهداری در یخچال (1± 4 درجه سانتی‌گراد) [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 53-70]
  • ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) اثرات دما و دفعات غذادهی بر شاخص های رشد بچه ماهیان کلمه (Rutilus rutilus caspicus) دریای خزر [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 51-61]
  • محافظ سرمایی اثرات نسبت های مختلف رقیق سازی و غلظت های مختلف دی متیل سولفوکساید، متانول و اتیلن گلیکول روی پارامترهای حرکتی اسپرم های انجمادزدایی شده فیل ماهی (Huso huso) [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 29-40]
  • محیط کشت تأثیر کشندگی سموم قارچکش پیلت و بنومیل بر جمعیت جلبک سبز سندسموس کواردیکودا (Scenedesmus quadricauda) [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 77-89]
  • محیط کشت باکتریایی اثر پروتئین هیدرولیز شده ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss) روی محیط‏ کشت باکتری [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 93-109]
  • مزارع پرورش ماهی قزل آلا ارتباط مهارت‌های مدیریتی ‌پرورش‌دهندگان ماهی قزل‌آلا با عملکرد مزارع در شهرستان ماهنشان [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 87-103]
  • مصرف غذا بررسی مصرف آبزیان و فرآورده‌های شیلاتی در شهر رشت و شناسایی عوامل موثر بر تقاضا [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 1-18]
  • مکمل غذایی دایجستروم تعیین شاخص‌های رشد و ایمنی بچه ماهیان استرلیاد پرورشی (Acipenser ruthenus) تغذیه شده با مکمل غذایی دایجستروم [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 41-51]
  • میگوی ببری سبز بهینه سازی شرایط هیدرولیز آنزیمی پروتئین ضایعات سر سینه میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 29-50]
  • مهارت‌های مدیریتی ارتباط مهارت‌های مدیریتی ‌پرورش‌دهندگان ماهی قزل‌آلا با عملکرد مزارع در شهرستان ماهنشان [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 87-103]

ن

  • نارس تکثیر ماهیان نارس قره برون (Acipenser persicus) با استفاده از روش کاشت هورمون LHRH-A [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 63-78]
  • نانو اکسید روی مطالعه تغییرات هیستوپاتولوژیک آبشش ماهی قرمز (Carassius auratus) در مواجهه با غلظتهای تحت کشنده نانو اکسید روی [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 53-62]
  • نانو ذرات مطالعه تغییرات هیستوپاتولوژیک آبشش ماهی قرمز (Carassius auratus) در مواجهه با غلظتهای تحت کشنده نانو اکسید روی [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 53-62]
  • نقطه ذوب بررسی روند تغییرات نقطه ذوب و دمای تشکیل ژل آگار جلبک پرورشی گراسیلاریوپسیز پرسیکا در شرایط مختلف استخراج [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 65-78]
  • نگهداری اثر غلظت عصاره های سیر و لیمو بر خواص ارگانولپتیک تخم نمک سود ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss) طی نگهداری دریخچال [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 63-75]
  • نوآوری تبیین عوامل رفتاری مؤثر بر نوآوری و کارآفرینی در جهت پیشبرد اهداف اقتصادی شیلات (مطالعه‌ای در شیلات استان مازندران) [دوره 4، شماره 3، 1394، صفحه 91-108]

و

  • وانامی تاثیر استفاده از باکتری‌های Bacillus subtilis و Bacillus Licheniformisو ویتامین C در شرایط فوق متراکم بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی لاشه میگوی وانامی (Litopeneaus vannamei) [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 79-92]
  • ویتامین C تاثیر استفاده از باکتری‌های Bacillus subtilis و Bacillus Licheniformisو ویتامین C در شرایط فوق متراکم بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی لاشه میگوی وانامی (Litopeneaus vannamei) [دوره 4، شماره 1، 1394، صفحه 79-92]
  • ویتامین E اثر تزریق عضلانی ویتامین E بر ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول نگهداری در یخچال (1± 4 درجه سانتی‌گراد) [دوره 4، شماره 4، 1394، صفحه 53-70]

ه

  • هیدرولیز آنزیمی اثر پروتئین هیدرولیز شده ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss) روی محیط‏ کشت باکتری [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 93-109]
  • هورمون‌های جنسی ارتباط هورمون‌های استروئیدی با برخی خصوصیات بیولوژیکی گناد در تاس‌ماهی سیبری (Acipenser baeri) و ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus) [دوره 4، شماره 2، 1394، صفحه 17-28]