نویسنده = ���������� ������ ������ ��������
تعداد مقالات: 5
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آبی ماکرو جلبک قهوه ای Sargassum vulgare جمع آوری شده ازسواحل قشم

دوره 10، شماره 3، آذر 1400، صفحه 49-63

10.22069/japu.2021.19111.1587

میترا احدی فر؛ سید مهدی اجاق؛ سید حسین حسینی فر؛ معظمه کردجزی؛ محمد علی خانلر؛ علیرضا عالیشاهی


تغییرات خون شناسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با نانو نقره پس از تغذیه با مکمل های غذایی

دوره 8، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 1-10

10.22069/japu.2020.15086.1438

هانیه ملاحی؛ سید علی اکبر هدایتی؛ سید حسین حسینی فر؛ علی جافر؛ طاهره باقری


تاثیر پیش تیمار الیگوساکارید رافینوز و باکتری pediococcus acidilactici بر ترکیب لاشه ماهی قرمز (carassius auratus) در مواجهه با نانو نقره

دوره 8، شماره 3، آذر 1398، صفحه 1-9

10.22069/japu.2019.14428.1420

فاطمه زهرا جعفری؛ سید علی اکبر هدایتی؛ سید حسین حسینی فر؛ علی جافر؛ طاهره باقری


بررسی اثر فیتوبیوتیک های بومی بر پاسخ ایمنی ماهی ها و سخت پوستان

دوره 5، شماره 2، تیر 1395، صفحه 1-16

10.22069/japu.2017.11680.1314

رودابه روفچایی؛ علیرضا میرواقفی؛ سید حسین حسینی فر؛ وحیده عبداللهی