1. اثر نمک کروم بر کیفیت چرم تهیه شده ازپوست ماهی خاویاری گونه سیبری( Acipenser baerii )

دوره 8، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 41-51

10.22069/japu.2019.16089.1477

معظمه کردجزی؛ مریم احمدی؛ بهاره شعبان پور؛ علیرضا عالیشاهی؛ حجت میرصادقی


2. اثر استفاده از عصاره جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) و گیاه میموزا (Acacia mearnsii) در دباغی پوست ماهی خاویاری سیبری (Acipenser baerii)

دوره 8، شماره 1، بهار 1398، صفحه 11-19

10.22069/japu.2019.16026.1474

معظمه کردجزی؛ زهرا نهرکارون؛ بهاره شعبان پور؛ سید مهدی اجاق؛ حجت میرصادقی


3. اثرات مرگ ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) در تور گوشگیر بر کیفیت و ماندگاری آن در یخچال

دوره 7، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 29-39

10.22069/japu.2019.13603.1393

زهره امینی خواهان؛ سعید گرگین؛ بهاره شعبان پور؛ محسن یحیایی


4. ارزیابی خصوصیات فیلم‌ دولایه آگار/ کازئینات سدیم حاوی نانوذرات اکسید روی

دوره 7، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 41-51

10.22069/japu.2018.13855.1402

زهرا غفوری اهنگر؛ پرستو پورعاشوری؛ سید مهدی اجاق؛ بهاره شعبان پور


5. بررسی میزان اکسیداسیون چربی در ناگت ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss حاوی عصاره جلبک قهوهای Iyengaria stellataطی نگهداری در دمای -18درجه سانتیگراد

دوره 6، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 27-35

10.22069/japu.2017.4024

امید اسدی؛ معظمه کردجزی؛ بهاره شعبانپور؛ سید مهدی اجاق؛ انیسه جمشیدی


6. ارزیابی ویژگی‌های مکانیکی، ضدمیکروبی و مقاومت به آب فیلم نانوکامپوزیتی پروتئین میوفیبریل-نانوفیبر سلولز در ترکیب با اسانس پونه کوهی

دوره 6، شماره 1، بهار 1396، صفحه 49-60

10.22069/japu.2017.11414.1307

محسن کاظمی؛ بهاره شعبانپور؛ پرستو پورعاشوری


7. اثر فیلم زیست نانوکامپوزیت فعال شده با اسانس پونه کوهی خالص و نانولیپوزوم شده بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykis)

دوره 5، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 47-63

10.22069/japu.2017.11422.1308

محسن کاظمی؛ بهاره شعبانپور؛ پرستو پورعاشوری


8. بهینه سازی شرایط هیدرولیز آنزیمی پروتئین ضایعات سر سینه میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 4، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 29-50

بهاره شعبانپور؛ معظمه کردجزی؛ خاطره نظری


9. اثر غلظت عصاره های سیر و لیمو بر خواص ارگانولپتیک تخم نمک سود ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss) طی نگهداری دریخچال

دوره 4، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 63-75

حجت میرصادقی؛ علیرضا عالی شاهی؛ بهاره شعبانپور؛ رضا صفری


10. اثرعصاره سیر و لیمو برکیفیت و ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) کمان بسته‏بندی شده در خلاء طی نگه‏داری در یخچال

دوره 4، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 79-92

حجت میرصادقی؛ علیرضا عالی شاهی؛ بهاره شعبانپور؛ سیدمهدی اجاق


11. اثر پروتئین هیدرولیز شده ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss) روی محیط‏ کشت باکتری

دوره 4، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 93-109

حجت میرصادقی؛ علیرضا عالی شاهی؛ بهاره شعبانپور؛ مریم صالحیان؛ رضا صفری


12. تولید کنسرو قلیه میگو از میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) و ارزیابی تاثیر روش های مختلف پخت اولیه بر کیفیت آن

دوره 3، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 37-50

الهام گرمسیری؛ علی کاظمی؛ بهاره شعبانپور؛ محمد خضری؛ صادق شیروانی فیل آبادی