نویسنده = سید ولی حسینی
مروری بر معرفی کیتوزان و روش‌های مختلف کواترنایزاسیون آن

دوره 13، شماره 2، تیر 1403، صفحه 121-142

10.22069/japu.2024.22018.1840

سیده زهرا میرحسینی رودبارکی؛ الهه آقایی میبدی؛ سید ولی حسینی


بررسی اثر عصاره چای سبز بر کیفیت شیمیایی و میکروبی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور نقره‎ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 4، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 109-119

حنانه رضاییان؛ سید ولی حسینی؛ نرگس انوشه؛ بهنام فرجامی


بررسی اثر عصاره خیاردریایی گونه Holothuria leucospilota بر کیفیت شیمیایی فیله‌ قزل‌آلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال (1±4 درجه سانتیگراد)

دوره 3، شماره 3، آذر 1393، صفحه 27-36

حنانه رضائیان؛ سید ولی حسینی؛ عباسعلی مطلبی مغانجوقی؛ علیرضا میرواقفی