1. اثر استفاده از عصاره جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) و گیاه میموزا (Acacia mearnsii) در دباغی پوست ماهی خاویاری سیبری (Acipenser baerii)

دوره 8، شماره 1، بهار 1398، صفحه 11-19

10.22069/japu.2019.16026.1474

معظمه کردجزی؛ زهرا نهرکارون؛ بهاره شعبان پور؛ سید مهدی اجاق؛ حجت میرصادقی


2. ارزیابی ترکیب شیمیایی، تغییرات رنگی و بازدهی فیله با افزایش وزن ماهی قزل آلای رنگین کمان ((Oncorhynchus mykiss

دوره 7، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 21-30

10.22069/japu.2018.9106.1264

سید مهدی اجاق؛ افشین عادلی


3. ارزیابی خصوصیات فیلم‌ دولایه آگار/ کازئینات سدیم حاوی نانوذرات اکسید روی

دوره 7، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 41-51

10.22069/japu.2018.13855.1402

زهرا غفوری اهنگر؛ پرستو پورعاشوری؛ سید مهدی اجاق؛ بهاره شعبان پور


4. بررسی جایگزینی سدیم استات به وسیله کیتوزان های مختلف در فیله‌ی فیل‌ماهی(Huso huso) طی نگهداری در یخچال (C°1±4)

دوره 6، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 1-11

10.22069/japu.2018.13433.1383

علی احمدی؛ علیرضا عالیشاهی؛ سید مهدی اجاق؛ حجت میرصادقی


5. بررسی میزان اکسیداسیون چربی در ناگت ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss حاوی عصاره جلبک قهوهای Iyengaria stellataطی نگهداری در دمای -18درجه سانتیگراد

دوره 6، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 27-35

10.22069/japu.2017.4024

امید اسدی؛ معظمه کردجزی؛ بهاره شعبانپور؛ سید مهدی اجاق؛ انیسه جمشیدی


6. بررسی اثر جیره غذایی حاوی آستاگزانتین بر کیفیت ماندگاری گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 5، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 95-110

10.22069/japu.2017.11728.1316

شهلا علیزاده؛ سید مهدی اجاق؛ علیرضا عالیشاهی؛ حجت میرصادقی


7. اثر تزریق عضلانی ویتامین E بر ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول نگهداری در یخچال (1± 4 درجه سانتی‌گراد)

دوره 4، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 53-70

سید مهدی اجاق؛ سوری سوری؛ معظمه کردجزی؛ حجت میرصادقی


8. بررسی اثر شکل محصول و دانه ‏بندی آرد سوخاری بر خواص کیفی و حسی فینگر و ناگت ماهی کپور نقره ‏ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 2، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 11-26

انیسه جمشیدی؛ سید مهدی اجاق؛ بهاره شعبان پور؛ سعید کاظمی نیا