1. بررسی ارزش تغذیه‌ای فیله‌های خام و سرخ شده ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus)

صفحه 1-14

علی آبرومند


2. رفتار اطلاع‌یابی پرورش دهندگان ماهیان گرمابی منطقه سنگر شهرستان رشت، استان گیلان

صفحه 15-27

محمدصادق اللهیاری؛ ابراهیم رجب زاده؛ محمد عابدی؛ مینا صادقزاده


3. اثرات نسبت های مختلف رقیق سازی و غلظت های مختلف دی متیل سولفوکساید، متانول و اتیلن گلیکول روی پارامترهای حرکتی اسپرم های انجمادزدایی شده فیل ماهی (Huso huso)

صفحه 29-40

علی صادقی؛ محمد رضا ایمانپور؛ وحید تقی زاده


4. مقایسه وضعیت رشد بچه‌ماهیان کلمه (Rutilus rutilus caspicus Linnaeus 1758) سه جمعیت وحشی، پرورشی و ترکیبی (پرورشیوحشی×)

صفحه 41-51

احمدرضا جبله؛ رسول قربانی؛ حامد کلنگی میاندره؛ غلامعلی بندانی؛ سعید شربتی


5. اثر تزریق عضلانی ویتامین E بر ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول نگهداری در یخچال (1± 4 درجه سانتی‌گراد)

صفحه 53-70

سید مهدی اجاق؛ سوری سوری؛ معظمه کردجزی؛ حجت میرصادقی


6. ارزیابی کیفی آب رودخانه زاینده‏ رود متأثر از دوره خشکسالی بااستفاده از شاخص‌های زیستیBMWP ،ASPT وهلسینهوف

صفحه 71-85

احمدرضا پیرعلی زفره ئی؛ عیسی ابراهیمی


7. ارتباط مهارت‌های مدیریتی ‌پرورش‌دهندگان ماهی قزل‌آلا با عملکرد مزارع در شهرستان ماهنشان

صفحه 87-103

علیرضا عباسی؛ علی َشمس؛ حیدر قلی زاده؛ جعفر یعقوبی