1. بررسی اثرات برخی از شاخص های خونی، بیوشیمیایی و آنزیم های کبدی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii) تغذیه شده سطوح مختلف انرژی

صفحه 1-15

محمود محسنی؛ فریبا رمضانی؛ مهرداد نصری تجن


2. ارتباط هورمون‌های استروئیدی با برخی خصوصیات بیولوژیکی گناد در تاس‌ماهی سیبری (Acipenser baeri) و ماهی استرلیاد (Acipenser ruthenus)

صفحه 17-28

هاجر آذرین؛ محمدرضا ایمانپور؛ وحید تقی زاده؛ محمد پور دهقانی


3. ارزیابی فاکتورهای خونی در ماهیان فلاورهورن (Flower horn) تغذیه شده با هیدرولیز پوست گاو

صفحه 29-39

امیر ویسی؛ عبدالرحیم وثوقی؛ شهرام دادگر


4. تعیین شاخص‌های رشد و ایمنی بچه ماهیان استرلیاد پرورشی (Acipenser ruthenus) تغذیه شده با مکمل غذایی دایجستروم

صفحه 41-51

محمدعلی بیشه بان؛ عباسعلی زمینی؛ مهرداد نصری تجن


5. مطالعه تغییرات هیستوپاتولوژیک آبشش ماهی قرمز (Carassius auratus) در مواجهه با غلظتهای تحت کشنده نانو اکسید روی

صفحه 53-62

محسن خلیلی؛ محمد هرسیج؛ حامد کلنگی میانده؛ حجت اله جعفریان


6. تکثیر ماهیان نارس قره برون (Acipenser persicus) با استفاده از روش کاشت هورمون LHRH-A

صفحه 63-78

سید امین میر هاشمی رستمی؛ کوروش امینی؛ فاطمه خانی؛ حامد کلنگی میاندره


7. اثرعصاره سیر و لیمو برکیفیت و ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) کمان بسته‏بندی شده در خلاء طی نگه‏داری در یخچال

صفحه 79-92

حجت میرصادقی؛ علیرضا عالی شاهی؛ بهاره شعبانپور؛ سیدمهدی اجاق


8. اثر پروتئین هیدرولیز شده ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss) روی محیط‏ کشت باکتری

صفحه 93-109

حجت میرصادقی؛ علیرضا عالی شاهی؛ بهاره شعبانپور؛ مریم صالحیان؛ رضا صفری


9. ارزیابی وضعیت سلامت رودخانه زیارت در استان گلستان بر اساس شاخص کیفی NSFWQI

صفحه 111-122

نیلوفر نوروزی؛ رسول قربانی؛ عبدالمجید حاجی مرادلو؛ علی اکبر هدایتی؛ مسعود ملائی؛ علی اصغر نعیمی؛ محمدجواد وثاقی