نویسنده = %D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8%DB%8C%20%D9%85%D8%BA%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%88%D9%82%DB%8C%D8%8C%20%D8%B9%D8%A8%D8%A7%D8%B3%D8%B9%D9%84%DB%8C
بررسی اثر عصاره خیاردریایی گونه Holothuria leucospilota بر کیفیت شیمیایی فیله‌ قزل‌آلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال (1±4 درجه سانتیگراد)

دوره 3، شماره 3، آذر 1393، صفحه 27-36

حنانه رضائیان؛ سید ولی حسینی؛ عباسعلی مطلبی مغانجوقی؛ علیرضا میرواقفی