نویسنده = %D8%B3%D9%84%D8%B7%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%8C%20%D9%85%D9%87%D8%AF%DB%8C
تاثیر سطوح مختلف پکتین حاصل از تفاله سیب درختی (Malus pumila) بر شاخص‌های خون‌شناسی و بیوشیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 10، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 59-70

10.22069/japu.2021.18494.1557

سید حسین حسینی فر؛ مهدی سلطانی؛ قاسم رشیدیان؛ حامد غفاری فارسانی؛ محمد امین جحازی؛ هین ون دوآن؛ ایهاب الهارون؛ مارینا پائولوچی