1. اثر فیلم زیست نانوکامپوزیت فعال شده با اسانس پونه کوهی خالص و نانولیپوزوم شده بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykis)

دوره 5، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 47-63

10.22069/japu.2017.11422.1308

محسن کاظمی؛ بهاره شعبانپور؛ پرستو پورعاشوری


2. بررسی نتایج حاصل از تلاقی مولدین قزل آلای طلایی و معمولی در مرکز تحقیقات یاسوج

دوره 5، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 77-82

10.22069/japu.2017.12460.1334

سید عبدالحمید حسینی؛ حبیب اله گندمکار؛ رقیه محمودی؛ اسماعیل کاظمی؛ علیرضا قائدی؛ ابوالحسن راستیان نسب


3. اثر غلظت عصاره های سیر و لیمو بر خواص ارگانولپتیک تخم نمک سود ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss) طی نگهداری دریخچال

دوره 4، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 63-75

حجت میرصادقی؛ علیرضا عالی شاهی؛ بهاره شعبانپور؛ رضا صفری


4. مطالعه تأثیر برخی عوامل شیمیایی بر فعالیت آنزیم تریپسین و کیموتریپسین بچه ماهی نورس قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در محیط in vitro

دوره 4، شماره 1، بهار 1394، صفحه 93-108

عباس زمانی؛ مریم خواجوی؛ امین اوجی فرد