آ

  • آرد سوخاری دانه درشت بررسی اثر شکل محصول و دانه ‏بندی آرد سوخاری بر خواص کیفی و حسی فینگر و ناگت ماهی کپور نقره ‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 11-26]
  • آنتی اکسیدان بررسی برخی اثرات آنتی‌اکسیدانی روغن هسته‌ی انار(Punica granatum L.) بر روند اکسیداسیونی روغن ماهی حاصل از کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 49-62]

ا

  • اکسایش بررسی برخی اثرات آنتی‌اکسیدانی روغن هسته‌ی انار(Punica granatum L.) بر روند اکسیداسیونی روغن ماهی حاصل از کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 49-62]
  • انسولین بررسی اثرات گرلین برفاکتور فیزیولوژیکی بچه ماهی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 1-10]

پ

  • پرولاکتین بررسی اثرات گرلین برفاکتور فیزیولوژیکی بچه ماهی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 1-10]

ت

  • تاس ماهی ایرانی(Acipenser persicus) بررسی اثرات گرلین برفاکتور فیزیولوژیکی بچه ماهی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 1-10]
  • ترکیبات فنولی" میزان فنول کل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی جلبک قرمز (Hypnea hamulosa) خلیج فارس [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 37-48]
  • تغییر جنسیت بررسی اثرات هورمون 17- بتا استرادیول روی رشد، شاخص‌های تغذیه‌ای و تغییر جنسیت در ماهی کاراس طلایی (Carassius auratus gibelio) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 27-35]

ج

  • جلبک قرمز Hypnea hamulosa میزان فنول کل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی جلبک قرمز (Hypnea hamulosa) خلیج فارس [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 37-48]

د

  • دیازینون تغییرات هیستوپاتولوژیک ناشی از سم دیازینون بر بافت‌ کلیه، روده و آبشش ماهی گلدفیش (Carasius auratus) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 137-144]

ر

  • روغن ماهی بررسی برخی اثرات آنتی‌اکسیدانی روغن هسته‌ی انار(Punica granatum L.) بر روند اکسیداسیونی روغن ماهی حاصل از کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 49-62]
  • روغن هسته‌ی انار بررسی برخی اثرات آنتی‌اکسیدانی روغن هسته‌ی انار(Punica granatum L.) بر روند اکسیداسیونی روغن ماهی حاصل از کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 49-62]

ف

  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی" میزان فنول کل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی جلبک قرمز (Hypnea hamulosa) خلیج فارس [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 37-48]
  • فینگر ماهی بررسی اثر شکل محصول و دانه ‏بندی آرد سوخاری بر خواص کیفی و حسی فینگر و ناگت ماهی کپور نقره ‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 11-26]

ق

  • قدرت کاهندگی آهن" میزان فنول کل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی جلبک قرمز (Hypnea hamulosa) خلیج فارس [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 37-48]

ک

  • کیلکای معمولی بررسی برخی اثرات آنتی‌اکسیدانی روغن هسته‌ی انار(Punica granatum L.) بر روند اکسیداسیونی روغن ماهی حاصل از کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 49-62]

گ

  • گرلین بررسی اثرات گرلین برفاکتور فیزیولوژیکی بچه ماهی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 1-10]
  • گلدفیش تغییرات هیستوپاتولوژیک ناشی از سم دیازینون بر بافت‌ کلیه، روده و آبشش ماهی گلدفیش (Carasius auratus) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 137-144]
  • گلوکز بررسی اثرات گرلین برفاکتور فیزیولوژیکی بچه ماهی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 1-10]

م

  • ماهی کپور نقره‏ای بررسی اثر شکل محصول و دانه ‏بندی آرد سوخاری بر خواص کیفی و حسی فینگر و ناگت ماهی کپور نقره ‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 11-26]
  • محصولات لعاب‏ دهی و سوخاری شده بررسی اثر شکل محصول و دانه ‏بندی آرد سوخاری بر خواص کیفی و حسی فینگر و ناگت ماهی کپور نقره ‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 11-26]

ن

  • ناگت ماهی بررسی اثر شکل محصول و دانه ‏بندی آرد سوخاری بر خواص کیفی و حسی فینگر و ناگت ماهی کپور نقره ‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 11-26]

و

  • ویتلوژنین بررسی اثرات هورمون 17- بتا استرادیول روی رشد، شاخص‌های تغذیه‌ای و تغییر جنسیت در ماهی کاراس طلایی (Carassius auratus gibelio) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 27-35]

ه

  • هیستوپاتولوژیک تغییرات هیستوپاتولوژیک ناشی از سم دیازینون بر بافت‌ کلیه، روده و آبشش ماهی گلدفیش (Carasius auratus) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 137-144]
  • هورمون رشد بررسی اثرات گرلین برفاکتور فیزیولوژیکی بچه ماهی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 1-10]