ا

  • اجاق، سید مهدی بررسی اثر شکل محصول و دانه ‏بندی آرد سوخاری بر خواص کیفی و حسی فینگر و ناگت ماهی کپور نقره ‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 11-26]
  • احمدی، کمال 4، 2- دی‌کلروفنوکسی‌استیک اسید (2,4-D) بر برخی پارامترهای بیوشیمیایی و آسیب‌شناسی بافتی در آبشش و کبد ماهی مولی (Poecilia sphenops) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 77-98]
  • ایمانپور، محمدرضا بررسی اثرات هورمون 17- بتا استرادیول روی رشد، شاخص‌های تغذیه‌ای و تغییر جنسیت در ماهی کاراس طلایی (Carassius auratus gibelio) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 27-35]
  • ایمانپور نمین، جاوید تأثیر شدت و دوره نوری بر نرخ رشد و سنتز چربی در جلبک سبزDunaliella salina [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 63-75]

ب

  • باباخانی لشکان، آریا میزان فنول کل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی جلبک قرمز (Hypnea hamulosa) خلیج فارس [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 37-48]
  • بنایی، مهدی 4، 2- دی‌کلروفنوکسی‌استیک اسید (2,4-D) بر برخی پارامترهای بیوشیمیایی و آسیب‌شناسی بافتی در آبشش و کبد ماهی مولی (Poecilia sphenops) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 77-98]

پ

  • پورافراسیابی، معصومه تأثیر شدت و دوره نوری بر نرخ رشد و سنتز چربی در جلبک سبزDunaliella salina [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 63-75]

ت

  • ترخانی، رضا بررسی اثرات هورمون 17- بتا استرادیول روی رشد، شاخص‌های تغذیه‌ای و تغییر جنسیت در ماهی کاراس طلایی (Carassius auratus gibelio) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 27-35]
  • تقی زاده، وحید بررسی اثرات هورمون 17- بتا استرادیول روی رشد، شاخص‌های تغذیه‌ای و تغییر جنسیت در ماهی کاراس طلایی (Carassius auratus gibelio) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 27-35]
  • تقی زاده، وحید پاسخ لاروهای دارای کیسه زرده ماهی قرمز نسبت به پی اچ اسیدی و آلومینیوم: تبادل یون سدیم، تکامل و فعالیت (Carassius auratus gibelio) [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 1-13]

ج

  • جمشیدی، انیسه بررسی اثر شکل محصول و دانه ‏بندی آرد سوخاری بر خواص کیفی و حسی فینگر و ناگت ماهی کپور نقره ‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 11-26]

خ

  • خانی، فاطمه تغییرات هیستوپاتولوژیک ناشی از سم دیازینون بر بافت‌ کلیه، روده و آبشش ماهی گلدفیش (Carasius auratus) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 137-144]

ر

  • رضایی، مسعود میزان فنول کل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی جلبک قرمز (Hypnea hamulosa) خلیج فارس [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 37-48]
  • رضائی، مسعود بررسی برخی اثرات آنتی‌اکسیدانی روغن هسته‌ی انار(Punica granatum L.) بر روند اکسیداسیونی روغن ماهی حاصل از کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 49-62]
  • رمضانپور، زهره تأثیر شدت و دوره نوری بر نرخ رشد و سنتز چربی در جلبک سبزDunaliella salina [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 63-75]
  • رئوفی راد، مریم بررسی برخی اثرات آنتی‌اکسیدانی روغن هسته‌ی انار(Punica granatum L.) بر روند اکسیداسیونی روغن ماهی حاصل از کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 49-62]

ش

  • شعبان پور، بهاره بررسی اثر شکل محصول و دانه ‏بندی آرد سوخاری بر خواص کیفی و حسی فینگر و ناگت ماهی کپور نقره ‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 11-26]
  • شویکلو، امیررضا بررسی برخی اثرات آنتی‌اکسیدانی روغن هسته‌ی انار(Punica granatum L.) بر روند اکسیداسیونی روغن ماهی حاصل از کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 49-62]
  • شویک لو، امیررضا میزان فنول کل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی جلبک قرمز (Hypnea hamulosa) خلیج فارس [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 37-48]

ص

  • صادقی راد، مرجان تأثیر شدت و دوره نوری بر نرخ رشد و سنتز چربی در جلبک سبزDunaliella salina [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 63-75]

ف

  • فتاحی، سجاد تغییرات هیستوپاتولوژیک ناشی از سم دیازینون بر بافت‌ کلیه، روده و آبشش ماهی گلدفیش (Carasius auratus) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 137-144]

ک

  • کاظمی نیا، سعید بررسی اثر شکل محصول و دانه ‏بندی آرد سوخاری بر خواص کیفی و حسی فینگر و ناگت ماهی کپور نقره ‏ای (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 11-26]
  • کلنگی میاندره، حامد بررسی اثرات گرلین برفاکتور فیزیولوژیکی بچه ماهی تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 1-10]
  • کیهانی، احسان 4، 2- دی‌کلروفنوکسی‌استیک اسید (2,4-D) بر برخی پارامترهای بیوشیمیایی و آسیب‌شناسی بافتی در آبشش و کبد ماهی مولی (Poecilia sphenops) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 77-98]

گ

  • گرمسیری، الهام میزان فنول کل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی جلبک قرمز (Hypnea hamulosa) خلیج فارس [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 37-48]

م

  • مجازی امیری، باقر تغییرات هیستوپاتولوژیک ناشی از سم دیازینون بر بافت‌ کلیه، روده و آبشش ماهی گلدفیش (Carasius auratus) [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 137-144]