موضوعات = فراوری محصولات شیلاتی
ارزیابی تغییرات کیفی گوشت کپور ماهیان پرورشی صید شده طی نگهداری در یخ

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 30 بهمن 1403

10.22069/japu.2024.22632.1889

سجاد مامی؛ محمدیار حسینی؛ مهدی رشنوادی


ارزیابی نرخ سنتز و تجمع پروتئین ریز جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) کشت یافته در پساب صنایع لبنی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 خرداد 1404

10.22069/japu.2024.22051.1842

فاطمه زهرا جعفری؛ سیدعباس حسینی؛ معظمه کردجزی؛ حدیثه کشیری


ارزیابی تاثیر فیکوسیانین اسپیرولینا بر سلامت و ایمنی محصولات غذایی

دوره 14، شماره 1، فروردین 1404، صفحه 117-142

10.22069/japu.2024.22958.1913

عیسی بهرامی زاده؛ سید مهدی اجاق؛ علیرضا عالیشاهی؛ شیرین حسنی؛ مهدی ذوالفقاری


خواص آنتی اکسیدانی عصاره های آبی و اتانولی استخراج شده از صدف آب شیرین Anodonta cygnea

دوره 13، شماره 4، دی 1403، صفحه 107-117

10.22069/japu.2023.21493.1792

سکینه حیدری؛ پرستو پورعاشوری؛ بهاره شعبان پور؛ فاطمه شمس آبادی؛ مهدی شیخ عربی


تعیین موثرترین اسانس در جلوگیری از رشد باکتری‌ها و تاثیر آن بر خصوصیات فیلم پروتئینی حاوی نانوسلولز باکتریایی

دوره 13، شماره 4، دی 1403، صفحه 212-226

10.22069/japu.2024.22347.1863

اعظم صیامیان؛ سید مهدی اجاق؛ مهدی عبدالهی؛ علیرضا عالیشاهی؛ ایمان عسگری


مروری بر معرفی کیتوزان و روش‌های مختلف کواترنایزاسیون آن

دوره 13، شماره 2، تیر 1403، صفحه 121-142

10.22069/japu.2024.22018.1840

سیده زهرا میرحسینی رودبارکی؛ الهه آقایی میبدی؛ سید ولی حسینی


استخراج ژلاتین از پسماند فرآوری آبزیان با رویکرد مصارف خوراکی

دوره 13، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 175-188

10.22069/japu.2024.22012.1839

میلاد زعفرانی تبریزی؛ سید مهدی اجاق؛ معظمه کردجزی؛ مظاهر قلی پور ملک آبادی؛ علیرضا عالیشاهی؛ الکساندر سیفالیان


بررسی رفتار مصرف‌کنندگان و سرانه مصرف آبزیان در روستاهای استان گلستان

دوره 12، شماره 4، دی 1402، صفحه 123-141

10.22069/japu.2024.20645.1711

افشین عادلی؛ طاهره تاقانی؛ عیسی پنق؛ سمیع الله عابدی


ارزیابی روش سطح پاسخ بر تغییرات نقطه ذوب و دمای ژله‌ای کاراگینانflagelliformis Hypnea

دوره 12، شماره 3، مهر 1402، صفحه 147-158

10.22069/japu.2023.21192.1763

محمد رضا انتصاریان؛ سید مهدی اجاق؛ معظمه کردجزی


بررسی میزان تقلب در تولید کنسرو ماهی تن با استفاده از روش DNA بارکدینگ در ایران

دوره 12، شماره 2، تیر 1402، صفحه 35-47

10.22069/japu.2022.20391.1684

مونا ایوز؛ مهدی ذوالفقاری؛ مجتبی نصر اصفهانی؛ حامد پاک نژاد