موضوعات = فراوری محصولات شیلاتی
تعداد مقالات: 34
1. اثر نمک کروم بر کیفیت چرم تهیه شده ازپوست ماهی خاویاری گونه سیبری( Acipenser baerii )

دوره 8، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 41-51

10.22069/japu.2019.16089.1477

معظمه کردجزی؛ مریم احمدی؛ بهاره شعبان پور؛ علیرضا عالیشاهی؛ حجت میرصادقی


2. اثر استفاده از عصاره جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) و گیاه میموزا (Acacia mearnsii) در دباغی پوست ماهی خاویاری سیبری (Acipenser baerii)

دوره 8، شماره 1، بهار 1398، صفحه 11-19

10.22069/japu.2019.16026.1474

معظمه کردجزی؛ زهرا نهرکارون؛ بهاره شعبان پور؛ سید مهدی اجاق؛ حجت میرصادقی


3. اثرات مرگ ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) در تور گوشگیر بر کیفیت و ماندگاری آن در یخچال

دوره 7، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 29-39

10.22069/japu.2019.13603.1393

زهره امینی خواهان؛ سعید گرگین؛ بهاره شعبان پور؛ محسن یحیایی


5. ارزیابی خصوصیات فیلم‌ دولایه آگار/ کازئینات سدیم حاوی نانوذرات اکسید روی

دوره 7، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 41-51

10.22069/japu.2018.13855.1402

زهرا غفوری اهنگر؛ پرستو پورعاشوری؛ سید مهدی اجاق؛ بهاره شعبان پور


9. بررسی وزن آبکش، درصد شکستگی و میزان چربی کنسرو میگوی سرتیز (‏Metapenaeus affinis‏)‏

دوره 6، شماره 1، بهار 1396، صفحه 35-47

10.22069/japu.2017.13218.1356

مسعود پرویز کورنده؛ کاوه رحمانی فرح؛ مهدی نیکو


10. استخراج ترکیبات زیست‌فعال از محصولات جانبی حاصل از فرآوری آبزیان

دوره 6، شماره 1، بهار 1396، صفحه 61-73

10.22069/japu.2017.12557.1335

زهرا نحوی؛ سید فخرالدین حسینی؛ مژگان زندی


15. بررسی اثر جیره غذایی حاوی آستاگزانتین بر کیفیت ماندگاری گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 5، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 95-110

10.22069/japu.2017.11728.1316

شهلا علیزاده؛ سید مهدی اجاق؛ علیرضا عالیشاهی؛ حجت میرصادقی


20. اثر پروتئین هیدرولیز شده ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss) روی محیط‏ کشت باکتری

دوره 4، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 93-109

حجت میرصادقی؛ علیرضا عالی شاهی؛ بهاره شعبانپور؛ مریم صالحیان؛ رضا صفری


22. بررسی اثر عصاره چای سبز بر کیفیت شیمیایی و میکروبی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور نقره‎ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 4، شماره 1، بهار 1394، صفحه 109-119

حنانه رضاییان؛ سید ولی حسینی؛ نرگس انوشه؛ بهنام فرجامی


25. تولید کنسرو قلیه میگو از میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) و ارزیابی تاثیر روش های مختلف پخت اولیه بر کیفیت آن

دوره 3، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 37-50

الهام گرمسیری؛ علی کاظمی؛ بهاره شعبانپور؛ محمد خضری؛ صادق شیروانی فیل آبادی