نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبزی بررسی شکل، ساختار و عملکرد فلس در برخی گونه های ماهیان [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 51-61]
  • آبزی پروری گیاهان دارویی: منبعی امیدبخش در پیشگیری و درمان بیماری‌های آبزیان [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 27-47]
  • آذربایجان غربی میزان مصرف سرانه آبزیان و عوامل موثر بر آن در استان آذربایجان غربی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 81-95]
  • آکواپونیک مقایسه بازدهی و روند نیتریفیکاسیون در سیستم آکواپونیک با بکارگیری دو نوع بستر کشت گیاهی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 27-43]
  • آلودگی بررسی عوارض کبدی و شاخص های موکوسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با غلظت های مختلف نانو پلاستیک [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 15-26]
  • آنتی اکسیدان ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آبی ماکرو جلبک قهوه ای Sargassum vulgare جمع آوری شده ازسواحل قشم [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 49-63]
  • آنتی بیوتیک گیاهان دارویی: منبعی امیدبخش در پیشگیری و درمان بیماری‌های آبزیان [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 27-47]

ا

  • ارزیابی سلامت ارزیابی سلامت رودخانه‌های زرین گل، کبودوال و شیرآباد، استان گلستان با استفاده از شاخص‌های زیستی [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 65-80]
  • ارزیابی کیفی غنی سازی سوسیس ماهی کپور نقره ای با مایکوپروتئین فوزاریوم ونناتوم (Fusarium Venenatum) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 11-25]
  • ارزیابی کیفی تاثیر روش های مختلف انجمادزدایی بر برخی شاخص‌های کیفی ماهی شوریده ( Otolithes ruber) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 1-12]
  • ارزش غذایی غنی سازی سوسیس ماهی کپور نقره ای با مایکوپروتئین فوزاریوم ونناتوم (Fusarium Venenatum) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 11-25]
  • اسپیرولینا مقایسه پتانسیل جذب پرتوهای ماورابنفش و مقدار فیکوبیلی پروتئین های عصاره های استخراج شده با کمک حلال و امواج فراصوت از ریزجلبک اسپیرولینا پلتنسیس (Spirulina platensis) [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 81-96]
  • استان سیستان و بلوچستان بررسی تاثیر عوامل محیطی بر میزان صید به ازای واحد تلاش (CPUE) ماهیان حلوا سیاه (Parastromateus niger Black Pomfret) صید شده در سه منطقه صیادی (پزم، بریس و رمین) استان سیستان و بلوچستان [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 27-41]
  • استرس اثر افزودن زردچوبه به جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر شاخصهای خونشناسی و بیوشیمیایی در زمان حمل و نقل [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 43-54]
  • انجمادزدایی تاثیر روش های مختلف انجمادزدایی بر برخی شاخص‌های کیفی ماهی شوریده ( Otolithes ruber) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 1-12]

ب

  • باکتری هتروتروف اثر نسبتهای مختلف کربن به ازت و پروتئین غذایی بر ایمنی بچه ماهی کپور معمولی درسیستم بایوفلاک [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 1-13]
  • بیان ژن تاثیر غلظت‌های تحت کشنده نیترات نقره (AgNO3) بر شاخص‌های بیوشیمیایی و بیان ژن سیتوکروم P450 در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
  • بایوفلاک اثر نسبتهای مختلف کربن به ازت و پروتئین غذایی بر ایمنی بچه ماهی کپور معمولی درسیستم بایوفلاک [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 1-13]
  • بچه ماهی بنی اثر سطوح مختلف پری بیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد رشد، بازماندگی و برخی شاخص های بیوشیمیایی خون بچه ماهی بنی Mesopotamichthys sharpeyi )) [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 55-68]
  • برگر ماهی اثر روش های مختلف افزودن کیتوزان و زمان پخت، بر ویژگی های کیفی و حسی برگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 45-57]
  • بستر نشست بررسی عملکرد پلی پروپیلن و پارچه کتان(cotton sheet)، به عنوان پالایشگر زیستی، بر تغییرات ترکیبات نیتروژندارآب، رشد و بازماندگی بچه ماهی کپور (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در سیستم مدار بسته پرورشی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 13-21]

پ

  • پارچه کتانی بررسی عملکرد پلی پروپیلن و پارچه کتان(cotton sheet)، به عنوان پالایشگر زیستی، بر تغییرات ترکیبات نیتروژندارآب، رشد و بازماندگی بچه ماهی کپور (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در سیستم مدار بسته پرورشی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 13-21]
  • پالایشگر زیستی باکتریایی بررسی عملکرد پلی پروپیلن و پارچه کتان(cotton sheet)، به عنوان پالایشگر زیستی، بر تغییرات ترکیبات نیتروژندارآب، رشد و بازماندگی بچه ماهی کپور (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در سیستم مدار بسته پرورشی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 13-21]
  • پربیوتیک تاثیر سطوح مختلف پکتین حاصل از تفاله سیب درختی (Malus pumila) بر شاخص‌های خون‌شناسی و بیوشیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 59-70]
  • پری بیوتیک بررسی تاثیر محیط کشت اختصاصی حاوی عصاره سیب زمینی و موز به عنوان پری بیوتیک روی رشد مخمر ساکارومایسیس سرویسیه (Saccharomyces cerevisiae) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 75-83]
  • پری بیوتیک اثر سطوح مختلف پری بیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد رشد، بازماندگی و برخی شاخص های بیوشیمیایی خون بچه ماهی بنی Mesopotamichthys sharpeyi )) [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 55-68]
  • پویایی شناسی سیستم مدل شبیه سازی مصرف آبزیان با استفاده از رویکرد پویایی شناسی سیستم [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 69-83]
  • پوست بررسی شکل، ساختار و عملکرد فلس در برخی گونه های ماهیان [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 51-61]

ت

  • تازگی تاثیر روش های مختلف انجمادزدایی بر برخی شاخص‌های کیفی ماهی شوریده ( Otolithes ruber) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 1-12]
  • تحت کشنده تاثیر غلظت‌های تحت کشنده نیترات نقره (AgNO3) بر شاخص‌های بیوشیمیایی و بیان ژن سیتوکروم P450 در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
  • ترجیحات مصرف‌کننده عوامل موثر بر خرید فرآورده‌های بسته‌بندی‌شده دریایی در بین جوانان گرگانی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 71-80]
  • ترکیبات زیست فعال گیاهان دارویی: منبعی امیدبخش در پیشگیری و درمان بیماری‌های آبزیان [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 27-47]
  • ترکیب مواد مغذی مقایسه ترکیب تقریبی بدن و برخی از مواد معدنی (پتاسیم، سدیم ، کلسیم و فسفر) در بافت عضله چهار گونه از شورت ماهیان آب های دریایی جنوب ایران [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 86-97]
  • تغذیه اثر افزودن زردچوبه به جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر شاخصهای خونشناسی و بیوشیمیایی در زمان حمل و نقل [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 43-54]
  • تقاضا مدل شبیه سازی مصرف آبزیان با استفاده از رویکرد پویایی شناسی سیستم [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 69-83]
  • تنوع زیستی بررسی شکل، ساختار و عملکرد فلس در برخی گونه های ماهیان [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 51-61]
  • تور گوشگیر بررسی تاثیر عوامل محیطی بر میزان صید به ازای واحد تلاش (CPUE) ماهیان حلوا سیاه (Parastromateus niger Black Pomfret) صید شده در سه منطقه صیادی (پزم، بریس و رمین) استان سیستان و بلوچستان [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 27-41]

ج

  • جیره غذایی اثر افزودن زردچوبه به جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر شاخصهای خونشناسی و بیوشیمیایی در زمان حمل و نقل [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 43-54]
  • جوانان عوامل موثر بر خرید فرآورده‌های بسته‌بندی‌شده دریایی در بین جوانان گرگانی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 71-80]

ح

  • حلال مقایسه پتانسیل جذب پرتوهای ماورابنفش و مقدار فیکوبیلی پروتئین های عصاره های استخراج شده با کمک حلال و امواج فراصوت از ریزجلبک اسپیرولینا پلتنسیس (Spirulina platensis) [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 81-96]

خ

  • خلیج فارس مقایسه ترکیب تقریبی بدن و برخی از مواد معدنی (پتاسیم، سدیم ، کلسیم و فسفر) در بافت عضله چهار گونه از شورت ماهیان آب های دریایی جنوب ایران [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 86-97]
  • خون اثر افزودن زردچوبه به جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر شاخصهای خونشناسی و بیوشیمیایی در زمان حمل و نقل [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 43-54]
  • خون اثر سطوح مختلف پری بیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد رشد، بازماندگی و برخی شاخص های بیوشیمیایی خون بچه ماهی بنی Mesopotamichthys sharpeyi )) [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 55-68]

د

  • دریای عمان بررسی تاثیر عوامل محیطی بر میزان صید به ازای واحد تلاش (CPUE) ماهیان حلوا سیاه (Parastromateus niger Black Pomfret) صید شده در سه منطقه صیادی (پزم، بریس و رمین) استان سیستان و بلوچستان [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 27-41]
  • دریای عمان مقایسه ترکیب تقریبی بدن و برخی از مواد معدنی (پتاسیم، سدیم ، کلسیم و فسفر) در بافت عضله چهار گونه از شورت ماهیان آب های دریایی جنوب ایران [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 86-97]

ر

  • رادیکال های آزاد ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آبی ماکرو جلبک قهوه ای Sargassum vulgare جمع آوری شده ازسواحل قشم [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 49-63]
  • رشد اثر سطوح مختلف پری بیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد رشد، بازماندگی و برخی شاخص های بیوشیمیایی خون بچه ماهی بنی Mesopotamichthys sharpeyi )) [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 55-68]
  • رودخانه استان گلستان ارزیابی سلامت رودخانه‌های زرین گل، کبودوال و شیرآباد، استان گلستان با استفاده از شاخص‌های زیستی [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 65-80]
  • روستایی میزان مصرف سرانه آبزیان و عوامل موثر بر آن در استان آذربایجان غربی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 81-95]

ز

  • زردچوبه اثر افزودن زردچوبه به جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر شاخصهای خونشناسی و بیوشیمیایی در زمان حمل و نقل [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 43-54]

س

  • سازگان مدار بسته بررسی عملکرد پلی پروپیلن و پارچه کتان(cotton sheet)، به عنوان پالایشگر زیستی، بر تغییرات ترکیبات نیتروژندارآب، رشد و بازماندگی بچه ماهی کپور (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در سیستم مدار بسته پرورشی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 13-21]
  • ساکرومایسس سرویسیه بررسی تاثیر محیط کشت اختصاصی حاوی عصاره سیب زمینی و موز به عنوان پری بیوتیک روی رشد مخمر ساکارومایسیس سرویسیه (Saccharomyces cerevisiae) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 75-83]
  • سامانه اطلاعات جغرافیایی مکان یابی کارگاه های تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری (Huso huso )دراستان خوزستان با استفاده از سامانه جغرافیای(GIS) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 1-10]
  • سیب زمینی بررسی تاثیر محیط کشت اختصاصی حاوی عصاره سیب زمینی و موز به عنوان پری بیوتیک روی رشد مخمر ساکارومایسیس سرویسیه (Saccharomyces cerevisiae) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 75-83]
  • سرخ کردن عمیق اثر روش های مختلف افزودن کیتوزان و زمان پخت، بر ویژگی های کیفی و حسی برگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 45-57]
  • سرم بررسی عوارض کبدی و شاخص های موکوسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با غلظت های مختلف نانو پلاستیک [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 15-26]
  • سرم خون اثر نسبتهای مختلف کربن به ازت و پروتئین غذایی بر ایمنی بچه ماهی کپور معمولی درسیستم بایوفلاک [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 1-13]
  • سیستم ایمنی اثر نسبتهای مختلف کربن به ازت و پروتئین غذایی بر ایمنی بچه ماهی کپور معمولی درسیستم بایوفلاک [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 1-13]
  • سیستم ایمنی غیر اختصاصی اثرات سطوح مختلف پکتین بعنوان پربیوتیک طبیعی در جیره غذایی بر ایمنی، سیستم دفاع آنتی‌اکسیدانی میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei ) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 63-73]
  • سیستم آنتی‌اکسیدانی اثرات سطوح مختلف پکتین بعنوان پربیوتیک طبیعی در جیره غذایی بر ایمنی، سیستم دفاع آنتی‌اکسیدانی میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei ) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 63-73]
  • سوسیس ماهی غنی سازی سوسیس ماهی کپور نقره ای با مایکوپروتئین فوزاریوم ونناتوم (Fusarium Venenatum) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 11-25]

ش

  • شاخص زیستی ارزیابی سلامت رودخانه‌های زرین گل، کبودوال و شیرآباد، استان گلستان با استفاده از شاخص‌های زیستی [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 65-80]
  • شاخص‌های استرس تاثیر سطوح مختلف پکتین حاصل از تفاله سیب درختی (Malus pumila) بر شاخص‌های خون‌شناسی و بیوشیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 59-70]
  • شاخص‌های خونی و بیوشیمایی بررسی شاخصهای خون شناسی و بیوشیمایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با غلظتهای مختلف نانوپلاستیک پلی استایرن [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 97-106]
  • شهری میزان مصرف سرانه آبزیان و عوامل موثر بر آن در استان آذربایجان غربی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 81-95]

ص

  • صید به ازای واحد تلاش بررسی تاثیر عوامل محیطی بر میزان صید به ازای واحد تلاش (CPUE) ماهیان حلوا سیاه (Parastromateus niger Black Pomfret) صید شده در سه منطقه صیادی (پزم، بریس و رمین) استان سیستان و بلوچستان [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 27-41]

ض

  • ضایعات کشاورزی تاثیر سطوح مختلف پکتین حاصل از تفاله سیب درختی (Malus pumila) بر شاخص‌های خون‌شناسی و بیوشیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 59-70]
  • ضدآفتاب مقایسه پتانسیل جذب پرتوهای ماورابنفش و مقدار فیکوبیلی پروتئین های عصاره های استخراج شده با کمک حلال و امواج فراصوت از ریزجلبک اسپیرولینا پلتنسیس (Spirulina platensis) [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 81-96]

ع

  • عصاره آبی ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آبی ماکرو جلبک قهوه ای Sargassum vulgare جمع آوری شده ازسواحل قشم [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 49-63]

غ

  • غذاده اتوماتیک تاثیر روش غذادهی اتوماتیک و دستی بر شاخص های رشد و بازماندگی میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 43-49]
  • غذاهای دریایی مدل شبیه سازی مصرف آبزیان با استفاده از رویکرد پویایی شناسی سیستم [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 69-83]

ف

  • فیزیولوژی بررسی شکل، ساختار و عملکرد فلس در برخی گونه های ماهیان [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 51-61]
  • فیکوبیلی‌پروتئین‌ها مقایسه پتانسیل جذب پرتوهای ماورابنفش و مقدار فیکوبیلی پروتئین های عصاره های استخراج شده با کمک حلال و امواج فراصوت از ریزجلبک اسپیرولینا پلتنسیس (Spirulina platensis) [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 81-96]
  • فلزات سنگین تاثیر غلظت‌های تحت کشنده نیترات نقره (AgNO3) بر شاخص‌های بیوشیمیایی و بیان ژن سیتوکروم P450 در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
  • فلس بررسی شکل، ساختار و عملکرد فلس در برخی گونه های ماهیان [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 51-61]
  • فیل ماهی(بلوگا) مکان یابی کارگاه های تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری (Huso huso )دراستان خوزستان با استفاده از سامانه جغرافیای(GIS) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 1-10]
  • فوزاریوم ونناتوم غنی سازی سوسیس ماهی کپور نقره ای با مایکوپروتئین فوزاریوم ونناتوم (Fusarium Venenatum) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 11-25]

ق

  • قزل‌آلای رنگین‌کمان تاثیر سطوح مختلف پکتین حاصل از تفاله سیب درختی (Malus pumila) بر شاخص‌های خون‌شناسی و بیوشیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 59-70]

ک

  • کپور معمولی اثر نسبتهای مختلف کربن به ازت و پروتئین غذایی بر ایمنی بچه ماهی کپور معمولی درسیستم بایوفلاک [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 1-13]
  • کپور معمولی تاثیر غلظت‌های تحت کشنده نیترات نقره (AgNO3) بر شاخص‌های بیوشیمیایی و بیان ژن سیتوکروم P450 در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
  • کپور معمولی (Cyprinus carpio) مقایسه بازدهی و روند نیتریفیکاسیون در سیستم آکواپونیک با بکارگیری دو نوع بستر کشت گیاهی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 27-43]
  • کیتوزان اثر روش های مختلف افزودن کیتوزان و زمان پخت، بر ویژگی های کیفی و حسی برگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 45-57]
  • کیفیت آب بررسی عملکرد پلی پروپیلن و پارچه کتان(cotton sheet)، به عنوان پالایشگر زیستی، بر تغییرات ترکیبات نیتروژندارآب، رشد و بازماندگی بچه ماهی کپور (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در سیستم مدار بسته پرورشی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 13-21]
  • کلید واژه: ماکروجلبک قهوه ای ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آبی ماکرو جلبک قهوه ای Sargassum vulgare جمع آوری شده ازسواحل قشم [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 49-63]
  • کلمات کلیدی: نانو‌پلاستیک پلی‌استایرن بررسی شاخصهای خون شناسی و بیوشیمایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با غلظتهای مختلف نانوپلاستیک پلی استایرن [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 97-106]

گ

  • گالاکتوالیگوساکارید اثر سطوح مختلف پری بیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد رشد، بازماندگی و برخی شاخص های بیوشیمیایی خون بچه ماهی بنی Mesopotamichthys sharpeyi )) [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 55-68]
  • گیاهان دارویی گیاهان دارویی: منبعی امیدبخش در پیشگیری و درمان بیماری‌های آبزیان [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 27-47]
  • گیاه نعناء (Mentha spicata) مقایسه بازدهی و روند نیتریفیکاسیون در سیستم آکواپونیک با بکارگیری دو نوع بستر کشت گیاهی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 27-43]

م

  • ماهیان شوریده تاثیر روش های مختلف انجمادزدایی بر برخی شاخص‌های کیفی ماهی شوریده ( Otolithes ruber) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 1-12]
  • ماهی بسته ‌بندی‌شده عوامل موثر بر خرید فرآورده‌های بسته‌بندی‌شده دریایی در بین جوانان گرگانی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 71-80]
  • ماهی حلواسیاه بررسی تاثیر عوامل محیطی بر میزان صید به ازای واحد تلاش (CPUE) ماهیان حلوا سیاه (Parastromateus niger Black Pomfret) صید شده در سه منطقه صیادی (پزم، بریس و رمین) استان سیستان و بلوچستان [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 27-41]
  • ماهی کپورمعمولی بررسی شاخصهای خون شناسی و بیوشیمایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با غلظتهای مختلف نانوپلاستیک پلی استایرن [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 97-106]
  • محتوای عناصر معدنی مقایسه ترکیب تقریبی بدن و برخی از مواد معدنی (پتاسیم، سدیم ، کلسیم و فسفر) در بافت عضله چهار گونه از شورت ماهیان آب های دریایی جنوب ایران [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 86-97]
  • محصولات شیلاتی عوامل موثر بر خرید فرآورده‌های بسته‌بندی‌شده دریایی در بین جوانان گرگانی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 71-80]
  • مخمر بررسی تاثیر محیط کشت اختصاصی حاوی عصاره سیب زمینی و موز به عنوان پری بیوتیک روی رشد مخمر ساکارومایسیس سرویسیه (Saccharomyces cerevisiae) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 75-83]
  • مدیریت غذادهی تاثیر روش غذادهی اتوماتیک و دستی بر شاخص های رشد و بازماندگی میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 43-49]
  • مدل دینامیکی مدل شبیه سازی مصرف آبزیان با استفاده از رویکرد پویایی شناسی سیستم [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 69-83]
  • مدل فازی مکان یابی کارگاه های تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری (Huso huso )دراستان خوزستان با استفاده از سامانه جغرافیای(GIS) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 1-10]
  • مدل مصرف مدل شبیه سازی مصرف آبزیان با استفاده از رویکرد پویایی شناسی سیستم [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 69-83]
  • مصرف آبزیان میزان مصرف سرانه آبزیان و عوامل موثر بر آن در استان آذربایجان غربی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 81-95]
  • مصرف سرانه میزان مصرف سرانه آبزیان و عوامل موثر بر آن در استان آذربایجان غربی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 81-95]
  • مکان یابی مکان یابی کارگاه های تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری (Huso huso )دراستان خوزستان با استفاده از سامانه جغرافیای(GIS) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 1-10]
  • میکروپلاستیک بررسی عوارض کبدی و شاخص های موکوسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با غلظت های مختلف نانو پلاستیک [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 15-26]
  • میگو تاثیر روش غذادهی اتوماتیک و دستی بر شاخص های رشد و بازماندگی میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 43-49]
  • میگوی پا سفید غربی اثرات سطوح مختلف پکتین بعنوان پربیوتیک طبیعی در جیره غذایی بر ایمنی، سیستم دفاع آنتی‌اکسیدانی میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei ) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 63-73]
  • موز بررسی تاثیر محیط کشت اختصاصی حاوی عصاره سیب زمینی و موز به عنوان پری بیوتیک روی رشد مخمر ساکارومایسیس سرویسیه (Saccharomyces cerevisiae) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 75-83]
  • موکوس بررسی عوارض کبدی و شاخص های موکوسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با غلظت های مختلف نانو پلاستیک [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 15-26]

ن

  • نانو پلاستیک بررسی عوارض کبدی و شاخص های موکوسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با غلظت های مختلف نانو پلاستیک [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 15-26]
  • نیتریفیکاسیون مقایسه بازدهی و روند نیتریفیکاسیون در سیستم آکواپونیک با بکارگیری دو نوع بستر کشت گیاهی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 27-43]

ه

  • هیدروپونیک مقایسه بازدهی و روند نیتریفیکاسیون در سیستم آکواپونیک با بکارگیری دو نوع بستر کشت گیاهی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 27-43]