نمایه نویسندگان

ا

  • ابرقویی، صفورا بررسی شاخصهای خون شناسی و بیوشیمایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با غلظتهای مختلف نانوپلاستیک پلی استایرن [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 97-106]
  • ابرقویی، صفورا بررسی عوارض کبدی و شاخص های موکوسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با غلظت های مختلف نانو پلاستیک [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 15-26]
  • اجاق، سید مهدی اثر روش های مختلف افزودن کیتوزان و زمان پخت، بر ویژگی های کیفی و حسی برگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 45-57]
  • اجاق، سید مهدی ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آبی ماکرو جلبک قهوه ای Sargassum vulgare جمع آوری شده ازسواحل قشم [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 49-63]
  • احدی فر، میترا ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آبی ماکرو جلبک قهوه ای Sargassum vulgare جمع آوری شده ازسواحل قشم [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 49-63]
  • اصلانی، لیلا مقایسه پتانسیل جذب پرتوهای ماورابنفش و مقدار فیکوبیلی پروتئین های عصاره های استخراج شده با کمک حلال و امواج فراصوت از ریزجلبک اسپیرولینا پلتنسیس (Spirulina platensis) [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 81-96]
  • افرایی، lمحمد علی ارزیابی صید و ذخایر کیلکای معمولی Clupeonella cultriventris caspiaدر سواحل ایرانی دریای خزر (98-1397) [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 15-25]
  • الهارون، ایهاب تاثیر سطوح مختلف پکتین حاصل از تفاله سیب درختی (Malus pumila) بر شاخص‌های خون‌شناسی و بیوشیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 59-70]

ب

  • بابایی، پروانه بررسی تاثیر عوامل محیطی بر میزان صید به ازای واحد تلاش (CPUE) ماهیان حلوا سیاه (Parastromateus niger Black Pomfret) صید شده در سه منطقه صیادی (پزم، بریس و رمین) استان سیستان و بلوچستان [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 27-41]
  • باقری، طاهره بررسی شکل، ساختار و عملکرد فلس در برخی گونه های ماهیان [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 51-61]
  • باقرزاده افروزی، فرامرز ارزیابی صید و ذخایر کیلکای معمولی Clupeonella cultriventris caspiaدر سواحل ایرانی دریای خزر (98-1397) [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 15-25]
  • بیتا، سراج تاثیر روش های مختلف انجمادزدایی بر برخی شاخص‌های کیفی ماهی شوریده ( Otolithes ruber) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 1-12]
  • بساک، امیر مکان یابی کارگاه های تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری (Huso huso )دراستان خوزستان با استفاده از سامانه جغرافیای(GIS) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 1-10]
  • بیکی، دانیال اثر روش های مختلف افزودن کیتوزان و زمان پخت، بر ویژگی های کیفی و حسی برگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 45-57]
  • بهمنی، ذبیح اله غنی سازی سوسیس ماهی کپور نقره ای با مایکوپروتئین فوزاریوم ونناتوم (Fusarium Venenatum) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 11-25]

پ

  • پاتیمار، رحمان ارزیابی سلامت رودخانه‌های زرین گل، کبودوال و شیرآباد، استان گلستان با استفاده از شاخص‌های زیستی [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 65-80]
  • پاشا زانوسی، حسین مقایسه بازدهی و روند نیتریفیکاسیون در سیستم آکواپونیک با بکارگیری دو نوع بستر کشت گیاهی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 27-43]
  • پاک نژاد، حامد تاثیر غلظت‌های تحت کشنده نیترات نقره (AgNO3) بر شاخص‌های بیوشیمیایی و بیان ژن سیتوکروم P450 در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
  • پیام نور، وحیده مقایسه پتانسیل جذب پرتوهای ماورابنفش و مقدار فیکوبیلی پروتئین های عصاره های استخراج شده با کمک حلال و امواج فراصوت از ریزجلبک اسپیرولینا پلتنسیس (Spirulina platensis) [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 81-96]
  • پائولوچی، مارینا تاثیر سطوح مختلف پکتین حاصل از تفاله سیب درختی (Malus pumila) بر شاخص‌های خون‌شناسی و بیوشیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 59-70]
  • پرنیان، امیر مدل شبیه سازی مصرف آبزیان با استفاده از رویکرد پویایی شناسی سیستم [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 69-83]
  • پیغمبری، یوسف بررسی تاثیر عوامل محیطی بر میزان صید به ازای واحد تلاش (CPUE) ماهیان حلوا سیاه (Parastromateus niger Black Pomfret) صید شده در سه منطقه صیادی (پزم، بریس و رمین) استان سیستان و بلوچستان [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 27-41]
  • پورعاشوری، پرستو مقایسه پتانسیل جذب پرتوهای ماورابنفش و مقدار فیکوبیلی پروتئین های عصاره های استخراج شده با کمک حلال و امواج فراصوت از ریزجلبک اسپیرولینا پلتنسیس (Spirulina platensis) [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 81-96]

ت

  • تقی پور، کاوه مقایسه بازدهی و روند نیتریفیکاسیون در سیستم آکواپونیک با بکارگیری دو نوع بستر کشت گیاهی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 27-43]
  • تیموری، مهرداد میزان مصرف سرانه آبزیان و عوامل موثر بر آن در استان آذربایجان غربی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 81-95]

ج

  • جافر، علی بررسی شاخصهای خون شناسی و بیوشیمایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با غلظتهای مختلف نانوپلاستیک پلی استایرن [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 97-106]
  • جافرنوده، علی بررسی عوارض کبدی و شاخص های موکوسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با غلظت های مختلف نانو پلاستیک [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 15-26]
  • جانباز، علی اصغر ارزیابی صید و ذخایر کیلکای معمولی Clupeonella cultriventris caspiaدر سواحل ایرانی دریای خزر (98-1397) [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 15-25]
  • جاهدی، آرش تاثیر روش غذادهی اتوماتیک و دستی بر شاخص های رشد و بازماندگی میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 43-49]
  • جحازی، محمد امین تاثیر سطوح مختلف پکتین حاصل از تفاله سیب درختی (Malus pumila) بر شاخص‌های خون‌شناسی و بیوشیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 59-70]
  • جعفری، ولی اله اثرات سطوح مختلف پکتین بعنوان پربیوتیک طبیعی در جیره غذایی بر ایمنی، سیستم دفاع آنتی‌اکسیدانی میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei ) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 63-73]
  • جعفریان، حجت الله ارزیابی سلامت رودخانه‌های زرین گل، کبودوال و شیرآباد، استان گلستان با استفاده از شاخص‌های زیستی [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 65-80]
  • جواهری، مهران تأثیر پروبیوتیک تپاکس آبزیان (AQUALASE) بر رشد، بقاء و فاکتورهای خونی ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 23-41]

ح

  • حاجی میر رحیمی، سیدداوود میزان مصرف سرانه آبزیان و عوامل موثر بر آن در استان آذربایجان غربی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 81-95]
  • حافظیه، محمود میزان مصرف سرانه آبزیان و عوامل موثر بر آن در استان آذربایجان غربی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 81-95]
  • حسینی، سید مرتضی اثر افزودن زردچوبه به جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر شاخصهای خونشناسی و بیوشیمیایی در زمان حمل و نقل [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 43-54]
  • حسینی، سیده صدیقه بررسی تاثیر محیط کشت اختصاصی حاوی عصاره سیب زمینی و موز به عنوان پری بیوتیک روی رشد مخمر ساکارومایسیس سرویسیه (Saccharomyces cerevisiae) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 75-83]
  • حسین زاده، مهناز مدل شبیه سازی مصرف آبزیان با استفاده از رویکرد پویایی شناسی سیستم [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 69-83]
  • حسینی فر، سید حسین تاثیر سطوح مختلف پکتین حاصل از تفاله سیب درختی (Malus pumila) بر شاخص‌های خون‌شناسی و بیوشیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 59-70]
  • حسینی فر، سید حسین اثرات سطوح مختلف پکتین بعنوان پربیوتیک طبیعی در جیره غذایی بر ایمنی، سیستم دفاع آنتی‌اکسیدانی میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei ) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 63-73]
  • حسینی فر، سید حسین ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آبی ماکرو جلبک قهوه ای Sargassum vulgare جمع آوری شده ازسواحل قشم [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 49-63]
  • حسنی نژاد، معصومه عوامل موثر بر خرید فرآورده‌های بسته‌بندی‌شده دریایی در بین جوانان گرگانی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 71-80]
  • حقیقی، محمد مدل شبیه سازی مصرف آبزیان با استفاده از رویکرد پویایی شناسی سیستم [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 69-83]
  • حکمت پور، فاطمه تاثیر روش غذادهی اتوماتیک و دستی بر شاخص های رشد و بازماندگی میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 43-49]

خ

  • خانلر، محمد علی ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آبی ماکرو جلبک قهوه ای Sargassum vulgare جمع آوری شده ازسواحل قشم [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 49-63]
  • خدادادی، مژگان تأثیر پروبیوتیک تپاکس آبزیان (AQUALASE) بر رشد، بقاء و فاکتورهای خونی ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 23-41]
  • خدمتی، کامبیز ارزیابی صید و ذخایر کیلکای معمولی Clupeonella cultriventris caspiaدر سواحل ایرانی دریای خزر (98-1397) [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 15-25]
  • خسروی، خیراله تاثیر غلظت‌های تحت کشنده نیترات نقره (AgNO3) بر شاخص‌های بیوشیمیایی و بیان ژن سیتوکروم P450 در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
  • خندان بارانی، هاشم مقایسه ترکیب تقریبی بدن و برخی از مواد معدنی (پتاسیم، سدیم ، کلسیم و فسفر) در بافت عضله چهار گونه از شورت ماهیان آب های دریایی جنوب ایران [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 86-97]
  • خواجوی، مریم گیاهان دارویی: منبعی امیدبخش در پیشگیری و درمان بیماری‌های آبزیان [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 27-47]

د

  • دادگر، شهرام میزان مصرف سرانه آبزیان و عوامل موثر بر آن در استان آذربایجان غربی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 81-95]
  • دوآن، هین ون تاثیر سطوح مختلف پکتین حاصل از تفاله سیب درختی (Malus pumila) بر شاخص‌های خون‌شناسی و بیوشیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 59-70]

ذ

  • ذاکری، محمد مقایسه بازدهی و روند نیتریفیکاسیون در سیستم آکواپونیک با بکارگیری دو نوع بستر کشت گیاهی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 27-43]
  • ذکریائی، حمیده بررسی تاثیر محیط کشت اختصاصی حاوی عصاره سیب زمینی و موز به عنوان پری بیوتیک روی رشد مخمر ساکارومایسیس سرویسیه (Saccharomyces cerevisiae) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 75-83]

ر

  • ریاحی بختیاری، علیرضا مقایسه ترکیب تقریبی بدن و برخی از مواد معدنی (پتاسیم، سدیم ، کلسیم و فسفر) در بافت عضله چهار گونه از شورت ماهیان آب های دریایی جنوب ایران [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 86-97]
  • رازقیان، غلامرضا ارزیابی صید و ذخایر کیلکای معمولی Clupeonella cultriventris caspiaدر سواحل ایرانی دریای خزر (98-1397) [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 15-25]
  • رحیمی، کبری بررسی عملکرد پلی پروپیلن و پارچه کتان(cotton sheet)، به عنوان پالایشگر زیستی، بر تغییرات ترکیبات نیتروژندارآب، رشد و بازماندگی بچه ماهی کپور (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در سیستم مدار بسته پرورشی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 13-21]
  • رشیدیان، قاسم تاثیر سطوح مختلف پکتین حاصل از تفاله سیب درختی (Malus pumila) بر شاخص‌های خون‌شناسی و بیوشیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 59-70]
  • رفیعی، غلامرضا بررسی عملکرد پلی پروپیلن و پارچه کتان(cotton sheet)، به عنوان پالایشگر زیستی، بر تغییرات ترکیبات نیتروژندارآب، رشد و بازماندگی بچه ماهی کپور (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در سیستم مدار بسته پرورشی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 13-21]

ز

  • زارع، پرویز بررسی تاثیر عوامل محیطی بر میزان صید به ازای واحد تلاش (CPUE) ماهیان حلوا سیاه (Parastromateus niger Black Pomfret) صید شده در سه منطقه صیادی (پزم، بریس و رمین) استان سیستان و بلوچستان [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 27-41]
  • زمانی، عباس گیاهان دارویی: منبعی امیدبخش در پیشگیری و درمان بیماری‌های آبزیان [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 27-47]
  • زنگوئی، نسیم اثر سطوح مختلف پری بیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد رشد، بازماندگی و برخی شاخص های بیوشیمیایی خون بچه ماهی بنی Mesopotamichthys sharpeyi )) [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 55-68]

س

  • سیدالنگی، بیتا سادات بررسی تاثیر محیط کشت اختصاصی حاوی عصاره سیب زمینی و موز به عنوان پری بیوتیک روی رشد مخمر ساکارومایسیس سرویسیه (Saccharomyces cerevisiae) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 75-83]
  • سعادت‌فر، مهدی عوامل موثر بر خرید فرآورده‌های بسته‌بندی‌شده دریایی در بین جوانان گرگانی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 71-80]
  • سلطانی، مهدی تاثیر سطوح مختلف پکتین حاصل از تفاله سیب درختی (Malus pumila) بر شاخص‌های خون‌شناسی و بیوشیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 59-70]
  • سوداگر، محمد بررسی تاثیر محیط کشت اختصاصی حاوی عصاره سیب زمینی و موز به عنوان پری بیوتیک روی رشد مخمر ساکارومایسیس سرویسیه (Saccharomyces cerevisiae) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 75-83]

ش

  • شریفیان، منصور میزان مصرف سرانه آبزیان و عوامل موثر بر آن در استان آذربایجان غربی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 81-95]
  • شعبانی، علی تاثیر غلظت‌های تحت کشنده نیترات نقره (AgNO3) بر شاخص‌های بیوشیمیایی و بیان ژن سیتوکروم P450 در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
  • شعبان پور، بهاره مقایسه پتانسیل جذب پرتوهای ماورابنفش و مقدار فیکوبیلی پروتئین های عصاره های استخراج شده با کمک حلال و امواج فراصوت از ریزجلبک اسپیرولینا پلتنسیس (Spirulina platensis) [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 81-96]

ص

  • صیدگر، مسعود میزان مصرف سرانه آبزیان و عوامل موثر بر آن در استان آذربایجان غربی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 81-95]

ط

  • طبیبی، امین تاثیر روش غذادهی اتوماتیک و دستی بر شاخص های رشد و بازماندگی میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 43-49]
  • طبری، بهنام تاثیر غلظت‌های تحت کشنده نیترات نقره (AgNO3) بر شاخص‌های بیوشیمیایی و بیان ژن سیتوکروم P450 در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
  • طرفی صبیح زاده، مصطفی اثر سطوح مختلف پری بیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد رشد، بازماندگی و برخی شاخص های بیوشیمیایی خون بچه ماهی بنی Mesopotamichthys sharpeyi )) [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 55-68]

ع

  • عادلی، افشین عوامل موثر بر خرید فرآورده‌های بسته‌بندی‌شده دریایی در بین جوانان گرگانی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 71-80]
  • عادلی، افشین مقایسه پتانسیل جذب پرتوهای ماورابنفش و مقدار فیکوبیلی پروتئین های عصاره های استخراج شده با کمک حلال و امواج فراصوت از ریزجلبک اسپیرولینا پلتنسیس (Spirulina platensis) [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 81-96]
  • عالیشاهی، علیرضا اثر روش های مختلف افزودن کیتوزان و زمان پخت، بر ویژگی های کیفی و حسی برگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 45-57]
  • عالیشاهی، علیرضا ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آبی ماکرو جلبک قهوه ای Sargassum vulgare جمع آوری شده ازسواحل قشم [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 49-63]
  • عالی محمودی، مزدک اثر نسبتهای مختلف کربن به ازت و پروتئین غذایی بر ایمنی بچه ماهی کپور معمولی درسیستم بایوفلاک [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 1-13]
  • عباسپور نادری، رضا بررسی تاثیر عوامل محیطی بر میزان صید به ازای واحد تلاش (CPUE) ماهیان حلوا سیاه (Parastromateus niger Black Pomfret) صید شده در سه منطقه صیادی (پزم، بریس و رمین) استان سیستان و بلوچستان [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 27-41]
  • عسگری، حسین محمد مکان یابی کارگاه های تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری (Huso huso )دراستان خوزستان با استفاده از سامانه جغرافیای(GIS) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 1-10]
  • علوی یگانه، محمدصادق مقایسه ترکیب تقریبی بدن و برخی از مواد معدنی (پتاسیم، سدیم ، کلسیم و فسفر) در بافت عضله چهار گونه از شورت ماهیان آب های دریایی جنوب ایران [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 86-97]
  • عموزاد مهدیرجی، حنان مدل شبیه سازی مصرف آبزیان با استفاده از رویکرد پویایی شناسی سیستم [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 69-83]

غ

  • غفاری فارسانی، حامد تاثیر سطوح مختلف پکتین حاصل از تفاله سیب درختی (Malus pumila) بر شاخص‌های خون‌شناسی و بیوشیمیایی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 59-70]

ف

  • فضلی، حسن ارزیابی صید و ذخایر کیلکای معمولی Clupeonella cultriventris caspiaدر سواحل ایرانی دریای خزر (98-1397) [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 15-25]

ق

  • قلی زاده، محمد ارزیابی سلامت رودخانه‌های زرین گل، کبودوال و شیرآباد، استان گلستان با استفاده از شاخص‌های زیستی [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 65-80]

ک

  • کامیاب، حمیدرضا بررسی تاثیر عوامل محیطی بر میزان صید به ازای واحد تلاش (CPUE) ماهیان حلوا سیاه (Parastromateus niger Black Pomfret) صید شده در سه منطقه صیادی (پزم، بریس و رمین) استان سیستان و بلوچستان [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 27-41]
  • کردجزی، معظمه ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آبی ماکرو جلبک قهوه ای Sargassum vulgare جمع آوری شده ازسواحل قشم [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 49-63]
  • کوچنین، پریتا مقایسه بازدهی و روند نیتریفیکاسیون در سیستم آکواپونیک با بکارگیری دو نوع بستر کشت گیاهی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 27-43]

ل

  • لله زهی، احمد تاثیر روش های مختلف انجمادزدایی بر برخی شاخص‌های کیفی ماهی شوریده ( Otolithes ruber) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 1-12]

م

  • مازندرانی، محمد اثرات سطوح مختلف پکتین بعنوان پربیوتیک طبیعی در جیره غذایی بر ایمنی، سیستم دفاع آنتی‌اکسیدانی میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei ) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 63-73]
  • مازندرانی، محمد بررسی تاثیر محیط کشت اختصاصی حاوی عصاره سیب زمینی و موز به عنوان پری بیوتیک روی رشد مخمر ساکارومایسیس سرویسیه (Saccharomyces cerevisiae) در شرایط آزمایشگاهی [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 75-83]
  • محسنی نژاد، لفته تاثیر روش غذادهی اتوماتیک و دستی بر شاخص های رشد و بازماندگی میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 43-49]
  • محمدی آذرم، حمید اثر نسبتهای مختلف کربن به ازت و پروتئین غذایی بر ایمنی بچه ماهی کپور معمولی درسیستم بایوفلاک [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 1-13]
  • محمدی آذرم، حمید بررسی شاخصهای خون شناسی و بیوشیمایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با غلظتهای مختلف نانوپلاستیک پلی استایرن [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 97-106]
  • محمدی آذرم، حمید بررسی عوارض کبدی و شاخص های موکوسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با غلظت های مختلف نانو پلاستیک [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 15-26]
  • محمدی آذرم، حمید اثر سطوح مختلف پری بیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد رشد، بازماندگی و برخی شاخص های بیوشیمیایی خون بچه ماهی بنی Mesopotamichthys sharpeyi )) [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 55-68]
  • محمدی دوست، مهرداد تاثیر روش غذادهی اتوماتیک و دستی بر شاخص های رشد و بازماندگی میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 43-49]
  • میرصادقی، حجت اثر روش های مختلف افزودن کیتوزان و زمان پخت، بر ویژگی های کیفی و حسی برگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 45-57]
  • مصطوفی، حسین ارزیابی سلامت رودخانه‌های زرین گل، کبودوال و شیرآباد، استان گلستان با استفاده از شاخص‌های زیستی [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 65-80]
  • منیعات، میلاد اثر سطوح مختلف پری بیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد رشد، بازماندگی و برخی شاخص های بیوشیمیایی خون بچه ماهی بنی Mesopotamichthys sharpeyi )) [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 55-68]
  • مهری، علیرضا بررسی شاخصهای خون شناسی و بیوشیمایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با غلظتهای مختلف نانوپلاستیک پلی استایرن [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 97-106]
  • مهری، علیرضا بررسی عوارض کبدی و شاخص های موکوسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با غلظت های مختلف نانو پلاستیک [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 15-26]
  • موانس، فاطمه غنی سازی سوسیس ماهی کپور نقره ای با مایکوپروتئین فوزاریوم ونناتوم (Fusarium Venenatum) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 11-25]
  • موسوی، سید محمد مقایسه بازدهی و روند نیتریفیکاسیون در سیستم آکواپونیک با بکارگیری دو نوع بستر کشت گیاهی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 27-43]

ن

  • ناصری، علی تأثیر پروبیوتیک تپاکس آبزیان (AQUALASE) بر رشد، بقاء و فاکتورهای خونی ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 23-41]
  • نصیری، حمیدرضا اثرات سطوح مختلف پکتین بعنوان پربیوتیک طبیعی در جیره غذایی بر ایمنی، سیستم دفاع آنتی‌اکسیدانی میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei ) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 63-73]
  • نظری، محسن مدل شبیه سازی مصرف آبزیان با استفاده از رویکرد پویایی شناسی سیستم [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 69-83]
  • نکوئی فرد، علی میزان مصرف سرانه آبزیان و عوامل موثر بر آن در استان آذربایجان غربی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 81-95]

و

  • وان دوان، هین اثرات سطوح مختلف پکتین بعنوان پربیوتیک طبیعی در جیره غذایی بر ایمنی، سیستم دفاع آنتی‌اکسیدانی میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei ) [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 63-73]

ه

  • هدایتی، سید علی اکبر بررسی شکل، ساختار و عملکرد فلس در برخی گونه های ماهیان [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 51-61]
  • هدایتی، سید علی اکبر بررسی شاخصهای خون شناسی و بیوشیمایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با غلظتهای مختلف نانوپلاستیک پلی استایرن [دوره 10، شماره 3، 1400، صفحه 97-106]
  • هدایتی، سید علی اکبر تاثیر غلظت‌های تحت کشنده نیترات نقره (AgNO3) بر شاخص‌های بیوشیمیایی و بیان ژن سیتوکروم P450 در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
  • هدایتی، سید علی اکبر بررسی عوارض کبدی و شاخص های موکوسی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با غلظت های مختلف نانو پلاستیک [دوره 10، شماره 4، 1400، صفحه 15-26]

ی

  • یازرلو، مهسا بررسی شکل، ساختار و عملکرد فلس در برخی گونه های ماهیان [دوره 10، شماره 2، 1400، صفحه 51-61]
  • یاوری، وحید مکان یابی کارگاه های تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری (Huso huso )دراستان خوزستان با استفاده از سامانه جغرافیای(GIS) [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 1-10]
  • یاوری، وحید مقایسه بازدهی و روند نیتریفیکاسیون در سیستم آکواپونیک با بکارگیری دو نوع بستر کشت گیاهی [دوره 10، شماره 1، 1400، صفحه 27-43]