نمایه نویسندگان

آ

  • آدوسی، فرزاد مروری بر نقش ترکیبات زیست فعال جلبک ها در صنایع آرایشی-بهداشتی. [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 57-79]
  • آقاسی، مرضیه بررسی کیفیت ضایعات حاصل از کارخانه فراوری ماهی و مقایسه آن با استاندارهای ارائه شده جهت تولید کمپوست (مطالعه موردی ماهی هوور و ماهی زرده شهرک صنعتی میرود بابلسر) [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 15-23]

ا

  • اجاق، سید مهدی اثر کیتوزان بر شاخص‌های ترکیب تقریبی و pH در فیله فیل ماهی (Huso huso) نگه‌داری شده در فریزر [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 81-88]
  • احمدی، مینا بررسی غلظت فلزات سنگین مس و کبالت در بافت خوراکی عضله اردک ماهی(Esox lucius) تالاب بین المللی بندرانزلی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 13-20]
  • احمدزاده، حسین کشت میکسوتروف Spirulina platensis: پتانسیل تولید زیست توده، متابولیت ها و رنگدانه ها [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 53-67]
  • احمدنیای مطلق، حمید رضا معرفی ماهی کوبیا (Rachycentron canadum) به عنوان گونه بومی مستعد پرورش به منظور افزایش تنوع گونه های آبزیان پرورشی در کشور [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 73-82]
  • ارجمند، واحد مروری بر معرفی باکتری‌های آزادکننده فسفر موثر بر ترکیبات فسفر آلی رسوبات استخرهای پرورش ماهیان گرمابی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 43-53]
  • اسدی امیرآبادی، امین بررسی برخی از فاکتورهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)تغذیه شده با منابع مختلف آهن و روی (نانو ذره) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 109-121]
  • افرایی بندپی، محمدعلی بررسی فراوانی و تنوع زیستی جوامع زئوپلانکتونی در استخرهای پرورش ماهیان گرمابی استان مازندران [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 21-31]
  • ایگدری، سهیل بررسی ویژگی های زیستی و چالش های اکولوژیکی احتمالی ناشی از حضور ماهی سیچلاید گورخری Amatitlania nigrofasciata (Günther, 1867) در آبهای داخلی ایران [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 69-80]
  • امینیان فتیده، باقر بررسی شاخص های زیستی کیلکای معمولی دریای خزر (Clupeonella culltriventris) در بندر صیادی انزلی استان گیلان [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 41-51]
  • امینی خوئی، زهرا حذف یون فسفات از محلول های آبی با استفاده از جلبک قهوه ای ilicifolium Sargassum به عنوان جاذب زیستی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 1-11]

ب

  • باباخانی لشکان، آریا بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی‌اکسیدانی با روش امواج فراصوت از گیاه آزولا Azolla filiculoides [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 1-13]
  • باقری، طاهره جایگزینی پودر ماهی با پودر سویا در جیره غذایی تاثیر تداخلی در تولیدمثل آبزیان دارد [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 25-40]
  • برهان، احسان برخی ویژگی های ریختی ماهی سه‌خاره Gasterosteus aculeatus Linnaeus, 1758 در مصب رودخانه‌های گرگان‌رود و قره‌سو، استان گلستان [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 77-88]
  • بشارتی، حسین چرخه گوگرد و تولید سولفید هیدروژن دراکوسسیتم‎های آبی با تاکید بر آبزی‎پروری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 105-115]
  • بقالیان، علی معرفی ماهی کوبیا (Rachycentron canadum) به عنوان گونه بومی مستعد پرورش به منظور افزایش تنوع گونه های آبزیان پرورشی در کشور [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 73-82]
  • بندانی، غلامعلی تحلیل روند میزان صید و بازسازی گونه های کپور و کلمه در آبهای ایرانی دریای خزر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 45-56]
  • بهرامی فر، نادر ارزیابی عملکرد نانوحسگر رنگی گرافن اکسید آمین دار – برموفنول بلو بر پایه کاغذی صافی در تعیین کیفیت ‏اکسیداسیونی غذای ماهی نگهداری شده در شرایط سرد ‏ [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 1-17]
  • بهمنی، ذبیح اله اثر اسانس فلفل دلمه سبز (Capsicum annuum) بر ویژگیهای کیفی سوسیس کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 19-34]

پ

  • پارسا، عرفان معرفی ماهی کوبیا (Rachycentron canadum) به عنوان گونه بومی مستعد پرورش به منظور افزایش تنوع گونه های آبزیان پرورشی در کشور [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 73-82]
  • پارسا، مهدی کشت میکسوتروف Spirulina platensis: پتانسیل تولید زیست توده، متابولیت ها و رنگدانه ها [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 53-67]
  • پاک نژاد، حامد بررسی تنوع لوکوس های صفات کمی (QTLs) مرتبط با صفت رشد در بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان پرورشی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 95-104]
  • پولادی، مجتبی بررسی برخی از فاکتورهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)تغذیه شده با منابع مختلف آهن و روی (نانو ذره) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 109-121]

ت

  • تهامی، فاطمه سادات بررسی فراوانی و تنوع زیستی جوامع زئوپلانکتونی در استخرهای پرورش ماهیان گرمابی استان مازندران [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 21-31]

ج

  • جعفری، حسن بررسی شاخص های زیستی کیلکای معمولی دریای خزر (Clupeonella culltriventris) در بندر صیادی انزلی استان گیلان [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 41-51]
  • جعفری، ولی الله اثرات تغذیه‌ای عصاره‌ی هیدروالکلی آویشن (Thymus vulgaris) بر مقاومت و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون در بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در مواجهه با تنش شوری [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 35-44]

ح

  • حاجی مرادلو، عبدالمجید برخی ویژگی های ریختی ماهی سه‌خاره Gasterosteus aculeatus Linnaeus, 1758 در مصب رودخانه‌های گرگان‌رود و قره‌سو، استان گلستان [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 77-88]
  • حسینی، سید ابراهیم اثر افزودن ماکروجلبک Gracilaria persica بر برخی فاکتورهای فیزیکوشیمیایی سوسیس ماهی کپور معمولی طی نگهداری در یخچال [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 27-41]
  • حسینی، سیدعباس برخی ویژگی های ریختی ماهی سه‌خاره Gasterosteus aculeatus Linnaeus, 1758 در مصب رودخانه‌های گرگان‌رود و قره‌سو، استان گلستان [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 77-88]
  • حسینی، سید مهرداد ارزیابی موانع مصرف و خرید ماهی در میان گروه‌های مختلف مصرف‌کننده (موردی: پرسنل آجا) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 55-71]
  • حسینی شکرابی، سید پژمان اثر افزودن ماکروجلبک Gracilaria persica بر برخی فاکتورهای فیزیکوشیمیایی سوسیس ماهی کپور معمولی طی نگهداری در یخچال [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 27-41]
  • حسینی شکرابی، سید پژمان اثر مواد پرکننده مختلف بر برخی شاخص‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کنسرو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 45-62]
  • حسینی فر، سید حسین اثرات استفاده مجزا و تلفیقی اسید فرمیک و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسید لاکتیکی (Pediococcus acidilactici ) بر شاخص‌های رشد و مقاومت به شوری در بچه ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 83-91]
  • حشمت فر، فاطمه اثرات استفاده مجزا و تلفیقی اسید فرمیک و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسید لاکتیکی (Pediococcus acidilactici ) بر شاخص‌های رشد و مقاومت به شوری در بچه ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 83-91]
  • حقی، مهسا ارزیابی لزوم احداث سازه ماهی رو در طراحی تاسیسات سد و قفل کشتیرانی مارد (آبادان) در مسیر مهاجرت تولیدمثلی ماهی صبور (Tenualosa ilisha) [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 63-76]

خ

  • خانی پور، علی اصغر بررسی غلظت فلزات سنگین مس و کبالت در بافت خوراکی عضله اردک ماهی(Esox lucius) تالاب بین المللی بندرانزلی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 13-20]
  • خانجانی، محمدحسین مدیریت جوامع میکروبی در سیستم آبزی‌پروری تولید توده زیستی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 93-107]

د

  • دانشور، سیده مریم اثر کیتوزان بر شاخص‌های ترکیب تقریبی و pH در فیله فیل ماهی (Huso huso) نگه‌داری شده در فریزر [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 81-88]
  • دباغ مقدم، آراسب ارزیابی موانع مصرف و خرید ماهی در میان گروه‌های مختلف مصرف‌کننده (موردی: پرسنل آجا) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 55-71]
  • دریانبرد، غلامرضا تحلیل روند میزان صید و بازسازی گونه های کپور و کلمه در آبهای ایرانی دریای خزر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 45-56]
  • دشت بین، رعنا چرخه گوگرد و تولید سولفید هیدروژن دراکوسسیتم‎های آبی با تاکید بر آبزی‎پروری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 105-115]

ر

  • رادخواه، علیرضا بررسی ویژگی های زیستی و چالش های اکولوژیکی احتمالی ناشی از حضور ماهی سیچلاید گورخری Amatitlania nigrofasciata (Günther, 1867) در آبهای داخلی ایران [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 69-80]
  • رسولی، زهرا کشت میکسوتروف Spirulina platensis: پتانسیل تولید زیست توده، متابولیت ها و رنگدانه ها [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 53-67]
  • رضایی، مجید بررسی برخی از فاکتورهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)تغذیه شده با منابع مختلف آهن و روی (نانو ذره) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 109-121]
  • رضاقلی تبار، زینب اثرات تغذیه‌ای عصاره‌ی هیدروالکلی آویشن (Thymus vulgaris) بر مقاومت و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون در بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در مواجهه با تنش شوری [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 35-44]
  • رضائی، مسعود ارزیابی عملکرد نانوحسگر رنگی گرافن اکسید آمین دار – برموفنول بلو بر پایه کاغذی صافی در تعیین کیفیت ‏اکسیداسیونی غذای ماهی نگهداری شده در شرایط سرد ‏ [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 1-17]
  • روحی کلاگر، ابوالقاسم بررسی فراوانی و تنوع زیستی جوامع زئوپلانکتونی در استخرهای پرورش ماهیان گرمابی استان مازندران [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 21-31]
  • روشن طبری، مژگان بررسی فراوانی و تنوع زیستی جوامع زئوپلانکتونی در استخرهای پرورش ماهیان گرمابی استان مازندران [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 21-31]

س

  • سالارجزی، میثم امکان‌سنجی اجرای معیشت جایگزین در تالاب های آلماگل، آجی گل و آلاگل [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 89-103]

ش

  • شربتی، سعید امکان‌سنجی اجرای معیشت جایگزین در تالاب های آلماگل، آجی گل و آلاگل [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 89-103]
  • شعبانی، علی اثرات استفاده مجزا و تلفیقی اسید فرمیک و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسید لاکتیکی (Pediococcus acidilactici ) بر شاخص‌های رشد و مقاومت به شوری در بچه ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 83-91]
  • شمسایی مهرجان، مهدی اثر مواد پرکننده مختلف بر برخی شاخص‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کنسرو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 45-62]

ص

  • صحرایی، حسن بررسی برخی از فاکتورهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)تغذیه شده با منابع مختلف آهن و روی (نانو ذره) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 109-121]
  • صفری، رقیه اثرات استفاده مجزا و تلفیقی اسید فرمیک و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسید لاکتیکی (Pediococcus acidilactici ) بر شاخص‌های رشد و مقاومت به شوری در بچه ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 83-91]

ط

  • طباطبایی نیکو، نازنین اثر افزودن ماکروجلبک Gracilaria persica بر برخی فاکتورهای فیزیکوشیمیایی سوسیس ماهی کپور معمولی طی نگهداری در یخچال [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 27-41]

ع

  • عابدی سروستانی، احمد امکان‌سنجی اجرای معیشت جایگزین در تالاب های آلماگل، آجی گل و آلاگل [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 89-103]
  • عادلی، افشین تحلیلی بر اشتغال و فرصت‌های کسب و کارهای شیلاتی ایران و جهان [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 1-13]
  • عادلی، افشین مروری بر نقش ترکیبات زیست فعال جلبک ها در صنایع آرایشی-بهداشتی. [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 57-79]
  • عادلی، افشین ارزیابی موانع مصرف و خرید ماهی در میان گروه‌های مختلف مصرف‌کننده (موردی: پرسنل آجا) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 55-71]
  • عالیشاهی، علیرضا اثر کیتوزان بر شاخص‌های ترکیب تقریبی و pH در فیله فیل ماهی (Huso huso) نگه‌داری شده در فریزر [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 81-88]
  • عرفانی فر، الناز حذف یون فسفات از محلول های آبی با استفاده از جلبک قهوه ای ilicifolium Sargassum به عنوان جاذب زیستی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 1-11]

غ

  • غفاری، هادی اثرات استفاده مجزا و تلفیقی اسید فرمیک و پروبیوتیک پدیوکوکوس اسید لاکتیکی (Pediococcus acidilactici ) بر شاخص‌های رشد و مقاومت به شوری در بچه ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 83-91]

ف

  • فضلی، حسن تحلیل روند میزان صید و بازسازی گونه های کپور و کلمه در آبهای ایرانی دریای خزر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 45-56]
  • فلاح، علیرضا مروری بر معرفی باکتری‌های آزادکننده فسفر موثر بر ترکیبات فسفر آلی رسوبات استخرهای پرورش ماهیان گرمابی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 43-53]

ق

  • قربانی، رسول برخی ویژگی های ریختی ماهی سه‌خاره Gasterosteus aculeatus Linnaeus, 1758 در مصب رودخانه‌های گرگان‌رود و قره‌سو، استان گلستان [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 77-88]
  • قره خان، رضوان مروری بر نقش ترکیبات زیست فعال جلبک ها در صنایع آرایشی-بهداشتی. [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 57-79]
  • قلی زاده، محمد اثرات تخریب زیستگاه بر اساس سیلاب های فصلی و مدیریت آن در حوضه رودخانه: مطالعه موردی رودخانه زرین‌گل [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 33-44]

ک

  • کردجزی، معظمه مروری بر نقش ترکیبات زیست فعال جلبک ها در صنایع آرایشی-بهداشتی. [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 57-79]
  • کریمیان، کوروش اثر مواد پرکننده مختلف بر برخی شاخص‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کنسرو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 45-62]
  • کریمزاد، قاسم بررسی شاخص های زیستی کیلکای معمولی دریای خزر (Clupeonella culltriventris) در بندر صیادی انزلی استان گیلان [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 41-51]

ل

  • لاریجانی، محمد تحلیل روند میزان صید و بازسازی گونه های کپور و کلمه در آبهای ایرانی دریای خزر [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 45-56]

م

  • مازندرانی، محمد اثرات تغذیه‌ای عصاره‌ی هیدروالکلی آویشن (Thymus vulgaris) بر مقاومت و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون در بچه ماهیان کپور معمولی (Cyprinus carpio Linnaeus, 1758) در مواجهه با تنش شوری [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 35-44]
  • محمدی، کریم امکان‌سنجی اجرای معیشت جایگزین در تالاب های آلماگل، آجی گل و آلاگل [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 89-103]
  • محمدزاده، بهروز اثر جایگزینی کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر برخی شاخص‌های کیفی سس ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 81-93]
  • محمودی، نعمت الله چرخه گوگرد و تولید سولفید هیدروژن دراکوسسیتم‎های آبی با تاکید بر آبزی‎پروری [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 105-115]
  • محمودی، نعمت الله مروری بر معرفی باکتری‌های آزادکننده فسفر موثر بر ترکیبات فسفر آلی رسوبات استخرهای پرورش ماهیان گرمابی [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 43-53]
  • میرا، سحاب امکان‌سنجی اجرای معیشت جایگزین در تالاب های آلماگل، آجی گل و آلاگل [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 89-103]
  • میرصادقی، حجت اثر کیتوزان بر شاخص‌های ترکیب تقریبی و pH در فیله فیل ماهی (Huso huso) نگه‌داری شده در فریزر [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 81-88]
  • معتمدی، راحله اثرات تخریب زیستگاه بر اساس سیلاب های فصلی و مدیریت آن در حوضه رودخانه: مطالعه موردی رودخانه زرین‌گل [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 33-44]
  • مهردادی، ناصر بررسی کیفیت ضایعات حاصل از کارخانه فراوری ماهی و مقایسه آن با استاندارهای ارائه شده جهت تولید کمپوست (مطالعه موردی ماهی هوور و ماهی زرده شهرک صنعتی میرود بابلسر) [دوره 9، شماره 1، 1399، صفحه 15-23]

ن

  • نادری جلودار، مهدی بررسی فراوانی و تنوع زیستی جوامع زئوپلانکتونی در استخرهای پرورش ماهیان گرمابی استان مازندران [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 21-31]
  • نظری، سجاد بررسی تنوع لوکوس های صفات کمی (QTLs) مرتبط با صفت رشد در بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان پرورشی [دوره 9، شماره 2، 1399، صفحه 95-104]
  • نقدی، شهاب بهینه سازی استخراج ترکیبات آنتی‌اکسیدانی با روش امواج فراصوت از گیاه آزولا Azolla filiculoides [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 1-13]
  • نقدی، شهاب ارزیابی عملکرد نانوحسگر رنگی گرافن اکسید آمین دار – برموفنول بلو بر پایه کاغذی صافی در تعیین کیفیت ‏اکسیداسیونی غذای ماهی نگهداری شده در شرایط سرد ‏ [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 1-17]
  • نوایی، میثم اثر اسانس فلفل دلمه سبز (Capsicum annuum) بر ویژگیهای کیفی سوسیس کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 19-34]
  • نوغانی، فاطمه اثر مواد پرکننده مختلف بر برخی شاخص‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کنسرو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 9، شماره 4، 1399، صفحه 45-62]

ه

  • هاشمی، سید احمد رضا بررسی برخی از شاخص های صیادی از داده های صید در آبهای شمالی دریای عمان (استان سیستان و بلوچستان) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 15-25]
  • هدایتی، سید علی اکبر بررسی برخی از فاکتورهای رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)تغذیه شده با منابع مختلف آهن و روی (نانو ذره) [دوره 9، شماره 3، 1399، صفحه 109-121]