دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانمجله بهره برداری و پرورش آبزیان2345-427X5220160621Evaluation of native phytobiotic effects on immune response of fish and shellfishبررسی اثر فیتوبیوتیک های بومی بر پاسخ ایمنی ماهی ها و سخت پوستان116359610.22069/japu.2017.11680.1314FAرودابه روفچاییموسسه تحقیقات شیلات ایرانعلیرضا میرواقفیدانشکده شیلات و منابع طبیعی دانشگاه تهرانسید حسین حسینی فراستادیار، دانشکده شیلات و منابع طبیعیى دانشگاه گرگانوحیده عبداللهیدانشکده کشاورزی و منابع طبیعی ،مجتمع آموزش عالی سراوان، ، سراوانJournal Article20160818The increasing demands for food and aquaculture besides the limited natural resources caused the changes of culture systems towards intensive and super-intensive culture in which water is more polluted and probability of developing diseases is higher compared to semi-intensive and open systems. Since application of antibiotics in aquaculture is prohibited under international laws, administration of food additives and immunity complements as a substitute for antibiotics has been studied in the past decade. Application of vaccines is also limited due to host specificity of pathogens as well as the high cost of vaccines. The review of literatures revealed that administration of probiotics, prebiotics, synbiotics, and herbal medicines has been the successful approaches for controlling pathogens. Among those approaches, herbal medicines are cheaper for treatment of aquatic organisms, protect the environment, and have fewer side effects compared to chemicals. This present manuscript reviews the effects of native medicinal plants and their derivate on the immune response of fish and crustaceans.تقاضای روزافزون جهانی غذا و پرورش آبزیان و محدودیتهای ذخایر طبیعی آبزیان، رویکرد آبزی پروی را به سمت کشت متراکم و فوق متراکم سوق داده است. میزان آلایندگی آب در این سیستم ها بیشتر از سیتمهای نیمه متراکم و باز بوده و میزان آلایندگی آب، و احتمال بروز بیماری در آنها بیشتر خواهد بود. با توجه به قوانین بین المللی در زمینه ممنوعیت مصرف و کاربرد آنتی بیوتیکها در آبزی پروری، اهمیت افزودنیهای غذایی و مکمل های ایمنی بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. استفاده از واکسن نیز بدلیل اختصاصی بودن عوامل بیماریزا و هزینه بالا، با محدودیت مواجه است. بررسی پژوهشهای صورت گرفته نشان میدهد که استفاده از پروبیوتیکها، پربیوتیکها، سین بیوتیکها و داروهای گیاهی از اقبال و موفقیت خوبی در کنترل عوامل بیماریزای آبزیان برخوردار بوده است. در این میان، گیاهان منابع ارزانتری برای درمان بیماریها و حفظ محیط زیست بوده و در مقایسه با مواد شیمیایی عوارض جانبی کمتری دارند. بررسی حاضر به توصیف نقش گیاهان دارویی بومی کشور و اهمیت فرآوردههای آنها در بهبود عملکرد سیستم ایمنی ماهیان و سخت پوستان میپردازد.https://japu.gau.ac.ir/article_3596_485bf27546441452859c0195320dc736.pdfدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانمجله بهره برداری و پرورش آبزیان2345-427X5220160621The effect of probiotic bacteria of bacillus subtilis on fatty acid profiles of common carp (Cyprinus carpio) filletتأثیر باکتری پروبیوتیک معمولیBacillus subtilis بر ترکیب اسیدهای چرب بدن ماهی کپور (Cyprinus carpio)1729359710.22069/japu.2016.3597FAزهرا کلیاییدانش آموخته کارشناسی ارشد شیلات، دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء )ص( بهبهان، خاتم الانبیاء، بهبهان،علی آبرومنداستادیار گروه شیلاتسعید ضیایی نژاداستادیار گروه شیلات، دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء )ص( بهبهان، خاتم الانبیاء، بهبهان،مهران جواهری بابلیدانشیار کارشناسی ارشد گروه شیلات، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، اهواز، ایرانJournal Article20170717<span style="font-family: BLotus; font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;">باکتریهای پروبیوتیک نقش مهمی در پرورش بهینه ماهی دارد. این تحقیق با هدف بررسی تأثیر<span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"> باکتری زیستیار <span style="font-size: 11pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;">Bacillus subtilis<span style="font-family: BLotus; font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;">جدا شده از ماهی کپور معمولی، بر ترکیب اسیدهای چرب بدن<span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"> ماهی با میانگین وزن اولیه ) 54/56 ±1گرم( انجام شد. ماهیان گروه شاهد با جیره پایه و ماهیان 2<span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"> تیمار آزمایشی دیگر با جیره مکملسازی شده در دو سطح با غلظتهای ) 10<span style="font-family: BLotus; font-size: 7pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;">3<span style="font-family: BLotus; font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;">تیمار (1و ) 10<span style="font-family: BLotus; font-size: 7pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;">6<span style="font-family: BLotus; font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;">تیمار<span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"> ) (2سلول در هر میلیلیتر( تغذیه شدند. آزمایش در قالب یک طرح کاملاً تصادفی در 3تکرار و به<span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"> مدت 8هفته صورت پذیرفت. نرخ تغذیه بر اساس 2درصد وزن بدن و 2بار در روز انجام شد. تعیین<span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"> میزان طول و وزن ماهیان هر 14روز یک بار انجام گرفت. در نتایج ترکیب اسیدهای چرب، هیچ<span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"> تفاوت معنیداری بین مقادیر امگا ،3امگا ،6مجموع اسیدهای چرب اشباع با یک پیوند دوگانه،<span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"> مجموع اسیدهای چرب اشباع در کلیه تیمارهای آزمایشی مشاهده نشد ) .(<span style="font-size: 11pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;">P<<span style="font-family: BLotus; font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;">0/05مقادیر مجموع<span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"> اسیدهای چرب اشباع با چند پیوند دوگانه و مجموع اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره در<span style="font-size: 12pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"> تیمارهای آزمایشی نسبت به شاهد کاهش یافت و تیمار 2تفاوت معنیداری با گروه شاهد نشان داد.<br /><span style="font-family: BLotus; font-size: 6pt; color: #000000; font-style: normal; font-variant: normal;"><br /></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span>https://japu.gau.ac.ir/article_3597_0a0923fbf2b67c2404ec3a8f659a6884.pdfدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانمجله بهره برداری و پرورش آبزیان2345-427X5220160621Economic Evaluation of cultured Carp Production in Golestan Provinceارزیابی اقتصادی تولید ماهیان گرمابی در استان گلستان3143359810.22069/japu.2017.6949.1224FAرقیه صفریدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانسید محمود عقیلیهیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانمحمدرضا ایمانپورهیات علمی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانسید حسن صالحیشیلات ایرانسهراب رضوانیموسسه تحقیقات شیلات ایرانJournal Article20140623This study was done to evaluate factor cost and profitability of cultured carps production in Golestan province . For data collection, a comprehensive questionnaire was provided including information from farms (fixed and variable costs) and farms' managers. 30farms were randomly selected. The collected information was analyzed using SPSS program. Result showed that with the average larvae stocking density of 1955 per hectares and produced carp of 2533 kg/ha, the average cost of fertilizer, food, energy, manpower, larvae and bank interest was calculated 4352/4, 2538/9, 2357/56, 1994/85, 1623/157 and 1269/45 respectively. The average profit, benefit-cost and rate of return of investment were 29000 Rials per kg, 6/2 and 50% respectively.این تحقیق بهمنظور ارزیابی هزینه نهادههای تولید، سود پرورش کیور ماهیان در استان گلستان انجام گرفت. برای جمع-آوری اطلاعات مورد نیاز از مزارع، پرسشنامهای جامع شامل اطلاعات مزارع (هزینههای ثابت و متغیر تولید) و مدیران مزارع تهیه شد. 30 استخر بهصورت تصادفی از مزارع استان انتخاب و اطلاعات مزارع فوق پس از جمعآوری مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج نشان داد با میانگین ذخیره سازی لارو 1955عدد در هکتار و تولید 2533 کیلوگرم درهکتار متوسط هزینه کود، غذا، انرژی، نیروی انسانی، لارو، بهره بانکی بهترتیب 4/4352 ، 9/2538، 56/2357، 85/1994، 157/1632 و 45/1269 ریال و متوسط سود 29000 ریال در کیلوگرم، نسبت فایده به هزینه6/2 و نرخ بازگشت سود به مزرعه نیز 50% محاسبه شد.https://japu.gau.ac.ir/article_3598_877e1f58e7bf741daec4ca5c0ea0e6cf.pdfدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانمجله بهره برداری و پرورش آبزیان2345-427X5220160621Development of sustainable aquaculture by using biofloc technologyتوسعه آبزیپروری پایدار با استفاده از فنآوری تودهسازی زیستی4572359910.22069/japu.2017.11710.1315FAمحمدحسین خانجانیفارغ التحصیل. مدرسمرتضی علیزادهموسسه تحقیقات شیلاتاحمد رفیعی پوردانشگاه جیرفتJournal Article20160830With increasing world population, food production industries such as aquaculture needs to be expanded very well. An innovative technology which is called biofloc technology (BFT) can follow the objectives of sustainable aquaculture by using zero-water exchange system. BFT is the eco-friendly aquaculture system that considered as an efficient alternative system since nutrients could be continuously recycled and reused as food for aquatic. This technology is basically dependent on adjustment of carbon/ nitrogen (C/N) ratio for development of microbial community and bioflocs which leads to microbes harvest excreted inorganic nitrogen and produce microbial proteins. These bioflocs improve water quality. Limited water exchange, minimizing the effluent, maintaining of water quality, food supply, reducing protein in food, growth improvement, biosecurity and production of organic products are the important of this technology that has greatly considered during these past two decades. In this review, introduction of biofloc technology will be discussed, that can be suggested as a strategy for enhancement and development of sustainable aquaculture in country and also as an appropriate way for beneficial use of water resources.با افزایش جمعیت جهان، صنایع تولید غذا از قبیل آبزیپروری نیاز هست که به خوبی گسترش یابد. یک فنآوری جدید که فنآوری تودهسازی زیستی (بیوفلوک) نامیده میشود، میتواند اهداف آبزی پروری پایدرار را با استفاده از سیستم بدون تعویض آب دنبال کند. فنآوری تودهسازی زیستی از سیستمهای آبزی پروری سازگار با محیط زیست است که بعنوان یک سیستم جایگزین موثر مورد توجه قرار گرفته است، مواد مغذی را بطور پیوسته بازیافت و مجددا آنها را به عنوان غذا در دسترس آبزی قرار میدهد. این فنآوری براساس تنظیم نسبت کربن به نیتروژن برای توسعه جوامع میکروبی و توده زیستی میباشد که سبب شده میکروبها نیتروژن غیرآلی دفع شده را برداشت و پروتئین میکروبی را تولید کنند. این تودههای میکروبی سبب بهبود کیفیت آب میشوند. تعویض محدود آب، به حداقل رساندن پساب خروجی، حفظ کیفیت آب، تامین غذا، کاهش مصرف پروتئین در خوراک، رشد مطلوب، امنیت زیستی و تولید محصول ارگانیک از مزایای این فنآوری میباشد، که در دهه اخیر مورد توجه قرار گرفته است. در این مطالعه مروری معرفی فنآوری تودهساز زیستی بهعنوان یک راهبرد مهم در ارتقاء و توسعه پایدار آبزیپروری کشور و استفاده مفید از منابع آبی، مورد بحث قرار خواهد گرفت.https://japu.gau.ac.ir/article_3599_aedc86617a15e40431b2086765645a0c.pdfدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانمجله بهره برداری و پرورش آبزیان2345-427X5220160621Study on the effects of shrimp effluent sewage in Gomishan shrimp farms in Golestan Provinceبررسی بار آلودگی پساب خروجی مزارع مجتمع پرورش میگوی گمیشان، استان گلستان7381360010.22069/japu.2017.11784.1319FAعبدالکریم خداشناسدانشگاه علوم کشاورزی گرگانسید علی اکبر هدایتیدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان0000-0001-7658-5314رسول قربانیدانشگاه گرگانسید عباس حسینیدانشگاه گرگانمحمود سقلیدانشگاه گرگانJournal Article20160906The development of large complexes aquaculture, including shrimp culture increases the risk of environmental pollution. The outgoing effluent control to reduce the pollution load is considered one of the vital. This research was conducted on shrimp farms in the northern of Gomishan city in Golestan province. For this project, the 2 stations, at water input and output lagoon, in the last 3 months during the breeding period (end of August, September and October in year 1394) by measuring some the physicochemical parameters including temperature, pH, EC, BOD, TSS, NO3, PO4 and NH4 samples were taken. Then Statistical analyses of experimental data were analyzed with SPSS 17 software and mean comparisons were assessed at 5% confidence level. According to the results of this study, it was observed that the values of pH, temperature, total suspended solids, BOD, nitrate, ammonium and phosphate ions at three points, entry site, which indicates a lack of impact of shrimp farming on these factors. The results showed that shrimp farms significantly increased the electrical conductivity and total dissolved solids in the water output compare with the site input. In general, due to the factors, Gomishan shrimp farming with this volume of production, is not a serious threat for Gomishan wetland and the Caspian Sea ecosystem, But if the area of shrimp rearing grows and the next phase start to work should be thought of solutions for wastewater treatment because it increases the likelihood of contamination of wetland so can create the serious risks for the environment.گسترش مجتمعهای بزرگ تکثیر و پرورش آبزیان از جمله پرورش میگو خطر آلودگی محیط زیست را افزایش میدهد. لذا کنترل پسابهای خروجی یکی از موارد حیاتی جهت کاهش بار آلودگی بشمار میآید. تحقیق حاضر در مجتمع پرورش میگو ی گمیشان در شمال شهرستان گمیشان- استان گلستان اجرا شد. جهت انجام طرح، از دو ایستگاه ورودی و خروجی مجتمع پرورش میگوی گمیشان، در سه ماهه آخر طول دوره پرورش (اواخر ماههای مرداد، شهریور و مهر سال 1394) با اندازهگیری برخی از پارامترهای فیزیکوشیمیایی آب شامل دما، pH، EC، BOD، TSS، NO3، PO4 و NH4 نمونهبرداری صورت گرفت. سپس تجزیه تحلیل آماری داده های حاصل از آزمایش با نرم افزار SPSS 17 آنالیز گردید و مقایسه میانگین ها در سطح اطمینان 5 درصد بررسی شد. با توجه به نتایج حاصل از این تحقیق مشاهده شد که مقادیر pH، دما، کل مواد جامد معلق، BOD، نیترات، یون آمونیم و فسفات در دو نقطه ورودی و خروجی سایت تغییرات معنیداری نداشتند (05/0p) که نشان دهنده عدم تاثیر شدید مجتمع بر این عوامل بوده است هر چند مقادیر این عوامل در ورودی سایت در کمترین میزان و در خروجی سایت در بیشترین میزان بود ولی در مجموع این تغییرات معنی دار نبودند. نتایج نشان میهد که مزارع پرورش میگو به طور معنی داری باعث افزایش میزان هدایت الکتریکی و کل مواد جامد محلول در آب خروجی نسبت به ورودی سایت شدهاند.https://japu.gau.ac.ir/article_3600_a8ffd4cbc4537833731147d8f3525325.pdfدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانمجله بهره برداری و پرورش آبزیان2345-427X5220160621Investigation on histology and histochchemistry ofmantel edge of Chlamysruschenbergeriiبررسی ساختار بافتی و هیستوشیمی لبهی روپوش گونهی Chlamysruschenbergerii8393360110.22069/japu.2017.11951.1325FAمحمد شریف رنجبرداتشگاه هرمزگانJournal Article20161010Calcium is involved in the formation of the shell of bivalves. The shell is produced by the mantle. Despite the undeniable importance of mantle and calcium in the formation of the shell, in Iran no studies have clarified the structure of the mantle edge and detection of calcium in it. The present aimed to provide a detailed description of the structure of the mantle edge and identify the presence of calcium in the important species of Persian Gulf, Chlamys ruschenbergerii. The anterior and posterior segments and the center segment of the mantle edge of each valve were cut, and the tissue sections were stained with Harris Hematoxylin and Eosin. Alizarin red S and Von Kossa methods were used to detect calcium content in the mantle. The result showed that the mantle edge of Chlamys ruschenbergerii consists of outer, middle and inner fold. Each of the three folds has a different shape and size. It was observed the differences in the structure, height and the kind of epithelium in various area of the mantle edge. Calcium was not detected in the mantle of Chlamys ruschenbergerii.کلسیم در شکلگیری پوستهی صدفها مشارکت دارد. تولید پوسته توسط بافت روپوش صدف صورت میگیرد. علیرغم اهمیت غیر قابل انکار بافت روپوش و کلسیم در شکل گیری پوسته، هیچگونه مطالعهای در زمینهی بافتشناسی روپوش دوکفهایها و شناسایی کلسیم در این بافت مهم، در کشور صورت نگرفته است. مطالعهی حاضر جهت بررسی ساختار بافتی لبهی روپوش در گونهیارزشمندChlamysruschenbergerii خلیجفارس و شناسایی کلسیم در این بافت میباشد.قسمت قدامی، خلفی و مرکز لبهی روپوش هر کفه جدا گردید و رنگآمیزی مقاطع بافتیتوسط روش هماتوکسیلین-ائوزین هریس صورت گرفت.جهت تشخیص کلسیم از دو روش آلیزارینرد اس و وونکوسا استفاده شد. نتایج نشان داد که لبهی روپوش این گونه، از سه چین خارجی، میانی و داخلی تشکیل شده است که هر یک از سه چین دارای شکل و اندازهی متفاوتی میباشد. تفاوت در ساختار، ارتفاع و نوع اپی-تلیوم، در مناطق مختلف لبهی روپوش مشاهده شد.کلسیم با استفاده از دو روش ذکر شده رنگ نگرفته و تشخیص داده نشد.<br /> کلمات کلیدی: بافتشناسی، کلسیم، لبهی روپوش، دوکفهای، خلیجفارسhttps://japu.gau.ac.ir/article_3601_f7d7b22f6381e1414399544312fa07cc.pdfدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانمجله بهره برداری و پرورش آبزیان2345-427X5220160621Effect of diets containing Astaxanthin on continuous quality fish rainbow troutبررسی اثر جیره غذایی حاوی آستاگزانتین بر کیفیت ماندگاری گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان95110360210.22069/japu.2017.11728.1316FAشهلا علیزادهنویسندهسید مهدی اجاقاستادیار0000-0001-7325-1263علیرضا عالیشاهیاستادیارحجت میرصادقیدانشجوJournal Article20160825Abstract<br /> The effect of diet containing astaxanthin on continuous quality fish rainbow trout for 8 weeks with synthetic astaxanthin concentrations of 100,60,40 mg per kg (mg / kg) were used for food. Trends and compare the quality of the samples, using chemical indicators, as well as color index L * a * b *)), in five separate time periods every 4 days (16,12,8,4,0) in typical refrigerator temperature were taken. The results showed that the highest levels of astaxanthin (100 mg) in the diet of rainbow trout compared with the amounts (40 mg) (60 mg) resulted in improved Meat quality status in terms of reducing the amount of PH, PV TBA and FFA in maximum storage time was due to the antioxidant properties of these compounds As the antioxidant and control groups were statistically significant (0/05> P) also can be colored based on the highest levels of astaxanthin for use in feed for the fish offered.چکیده<br /> در این مطالعه اثر جیره غذایی حاوی آستاگزانتین بر کیفیت ماندگاری گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان به مدت 8 هفته با غلظت 100،60،40 میلی گرم آستاگزانتین سنتتیک در کیلو گرم(mg/kg) غذای مورد استفاده بررسی شدند. روند تغییرات و مقایسه کیفیت نمونه ها، با استفاده از شاخص های شیمیایی و هم چنین شاخص رنگی L* a*b*))، در 5 نوبت با فاصله زمانی هر 4 روز یکبار (16،12،8،4،0) در دمای معمولی یخچال نمونه برداری صورت پذیرفت . نتایج پژوهش نشان داد استفاده از بالاترین مقادیر آستاگزانتین (100 میلی گرم) در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان در مقایسه با مقادیر (40 میلی گرم )و (60میلی گرم )سبب بهبود وضعیت کیفی گوشت از لحاظ کاهش مقدارPH ، PV TBA و FFAدر حداکثر زمان نگهداری به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی این ترکیبات گردید بطوریکه در تیمارهای حاوی آنتی اکسیدان و شاهد اختلاف معنی دار آماری مشاهده گردید ( 0/05>P) همچنین بر اساس شاخص رنگی می توان استفاده از بالاترین مقادیرآستاگزانتین را برای استفاده در جیره غذایی این ماهی پیشنهاد کرد.https://japu.gau.ac.ir/article_3602_76a97b0ded57ff0db6f34e660f447277.pdf