موضوعات = فراوری محصولات شیلاتی
استخراج ترکیبات زیست‌فعال از محصولات جانبی حاصل از فرآوری آبزیان

دوره 6، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 61-73

10.22069/japu.2017.12557.1335

زهرا نحوی؛ سید فخرالدین حسینی؛ مژگان زندی


بررسی اثر جیره غذایی حاوی آستاگزانتین بر کیفیت ماندگاری گوشت ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 5، شماره 2، تیر 1395، صفحه 95-110

10.22069/japu.2017.11728.1316

شهلا علیزاده؛ سید مهدی اجاق؛ علیرضا عالیشاهی؛ حجت میرصادقی


اثر پروتئین هیدرولیز شده ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss) روی محیط‏ کشت باکتری

دوره 4، شماره 2، مرداد 1394، صفحه 93-109

حجت میرصادقی؛ علیرضا عالی شاهی؛ بهاره شعبانپور؛ مریم صالحیان؛ رضا صفری


بررسی اثر عصاره چای سبز بر کیفیت شیمیایی و میکروبی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور نقره‎ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 4، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 109-119

حنانه رضاییان؛ سید ولی حسینی؛ نرگس انوشه؛ بهنام فرجامی


تولید کنسرو قلیه میگو از میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) و ارزیابی تاثیر روش های مختلف پخت اولیه بر کیفیت آن

دوره 3، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 37-50

الهام گرمسیری؛ علی کاظمی؛ بهاره شعبانپور؛ محمد خضری؛ صادق شیروانی فیل آبادی


بررسی اثر عصاره خیاردریایی گونه Holothuria leucospilota بر کیفیت شیمیایی فیله‌ قزل‌آلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال (1±4 درجه سانتیگراد)

دوره 3، شماره 3، آذر 1393، صفحه 27-36

حنانه رضائیان؛ سید ولی حسینی؛ عباسعلی مطلبی مغانجوقی؛ علیرضا میرواقفی


بررسی و تعیین غلظت عنصر کادمیوم در بافت کبد ماهی زمین کن دم نواری Platycephalus indicus طی فصول زمستان و تابستان در مناطق میناب، قشم و بندر خمیر (خلیج فارس)

دوره 3، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 67-78

صادق صمصام پور؛ عبدالواحد رحمانی؛ احسان کامرانی کامرانی؛ اسما گلمرادی زاده؛ میر مسعود سجادی


بررسی وضعیت استحصال خاویار در صیدگاه‌های جنوب غربی دریای خزر (استان گیلان)

دوره 3، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 121-130

غضنفر مرادی نسب؛ سید یوسف پیغمبری؛ الهام میررسولی


بررسی اثر شکل محصول و دانه ‏بندی آرد سوخاری بر خواص کیفی و حسی فینگر و ناگت ماهی کپور نقره ‏ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 2، شماره 3، آذر 1392، صفحه 11-26

انیسه جمشیدی؛ سید مهدی اجاق؛ بهاره شعبان پور؛ سعید کاظمی نیا


میزان فنول کل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی جلبک قرمز (Hypnea hamulosa) خلیج فارس

دوره 2، شماره 3، آذر 1392، صفحه 37-48

الهام گرمسیری؛ مسعود رضایی؛ امیررضا شویک لو؛ آریا باباخانی لشکان