کلیدواژه‌ها = کیتوزان
اثر روش های مختلف افزودن کیتوزان و زمان پخت، بر ویژگی های کیفی و حسی برگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 10، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 45-57

10.22069/japu.2021.18538.1560

علیرضا عالیشاهی؛ دانیال بیکی؛ سید مهدی اجاق؛ حجت میرصادقی


اثر کیتوزان بر شاخص‌های ترکیب تقریبی و pH در فیله فیل ماهی (Huso huso) نگه‌داری شده در فریزر

دوره 9، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 81-88

10.22069/japu.2020.17538.1530

سیده مریم دانشور؛ علیرضا عالیشاهی؛ سید مهدی اجاق؛ حجت میرصادقی