نویسنده = %D8%A7%D9%84%D9%87%D8%A7%D9%85 %DA%AF%D8%B1%D9%85%D8%B3%DB%8C%D8%B1%DB%8C
تولید کنسرو قلیه میگو از میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) و ارزیابی تاثیر روش های مختلف پخت اولیه بر کیفیت آن

دوره 3، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 37-50

الهام گرمسیری؛ علی کاظمی؛ بهاره شعبانپور؛ محمد خضری؛ صادق شیروانی فیل آبادی


میزان فنول کل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی جلبک قرمز (Hypnea hamulosa) خلیج فارس

دوره 2، شماره 3، آذر 1392، صفحه 37-48

الهام گرمسیری؛ مسعود رضایی؛ امیررضا شویک لو؛ آریا باباخانی لشکان