نویسنده = بهاره شعبان پور
خواص آنتی اکسیدانی عصاره های آبی و اتانولی استخراج شده از صدف آب شیرین Anodonta cygnea

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 16 اسفند 1402

10.22069/japu.2023.21493.1792

سکینه حیدری؛ پرستو پورعاشوری؛ بهاره شعبان پور؛ فاطمه شمس آبادی؛ مهدی شیخ عربی


اثر نمک کروم بر کیفیت چرم تهیه شده ازپوست ماهی خاویاری گونه سیبری( Acipenser baerii )

دوره 8، شماره 2، مرداد 1398، صفحه 41-51

10.22069/japu.2019.16089.1477

معظمه کردجزی؛ مریم احمدی؛ بهاره شعبان پور؛ علیرضا عالیشاهی؛ حجت میرصادقی


اثر استفاده از عصاره جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) و گیاه میموزا (Acacia mearnsii) در دباغی پوست ماهی خاویاری سیبری (Acipenser baerii)

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1398، صفحه 11-19

10.22069/japu.2019.16026.1474

معظمه کردجزی؛ زهرا نهرکارون؛ بهاره شعبان پور؛ سید مهدی اجاق؛ حجت میرصادقی


اثرات مرگ ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) در تور گوشگیر بر کیفیت و ماندگاری آن در یخچال

دوره 7، شماره 3، آذر 1397، صفحه 29-39

10.22069/japu.2019.13603.1393

زهره امینی خواهان؛ سعید گرگین؛ بهاره شعبان پور؛ محسن یحیایی


ارزیابی خصوصیات فیلم‌ دولایه آگار/ کازئینات سدیم حاوی نانوذرات اکسید روی

دوره 7، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 41-51

10.22069/japu.2018.13855.1402

زهرا غفوری آهنگر؛ پرستو پورعاشوری؛ سید مهدی اجاق؛ بهاره شعبان پور


اثر پروتئین هیدرولیز شده ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss) روی محیط‏ کشت باکتری

دوره 4، شماره 2، مرداد 1394، صفحه 93-109

حجت میرصادقی؛ علیرضا عالی شاهی؛ بهاره شعبانپور؛ مریم صالحیان؛ رضا صفری


تولید کنسرو قلیه میگو از میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) و ارزیابی تاثیر روش های مختلف پخت اولیه بر کیفیت آن

دوره 3، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 37-50

الهام گرمسیری؛ علی کاظمی؛ بهاره شعبانپور؛ محمد خضری؛ صادق شیروانی فیل آبادی