نویسنده = معظمه کردجزی
استخراج ژلاتین از پسماند فرآوری آبزیان با رویکرد مصارف خوراکی

دوره 13، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 175-188

10.22069/japu.2024.22012.1839

میلاد زعفرانی تبریزی؛ سید مهدی اجاق؛ معظمه کردجزی؛ مظاهر قلی پور ملک آبادی؛ علیرضا عالیشاهی؛ الکساندر سیفالیان


ارزیابی روش سطح پاسخ بر تغییرات نقطه ذوب و دمای ژله‌ای کاراگینانflagelliformis Hypnea

دوره 12، شماره 3، مهر 1402، صفحه 147-158

10.22069/japu.2023.21192.1763

محمد رضا انتصاریان؛ سید مهدی اجاق؛ معظمه کردجزی


ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره آبی ماکرو جلبک قهوه ای Sargassum vulgare جمع آوری شده ازسواحل قشم

دوره 10، شماره 3، مهر 1400، صفحه 49-63

10.22069/japu.2021.19111.1587

میترا احدی فر؛ سید مهدی اجاق؛ سید حسین حسینی فر؛ معظمه کردجزی؛ محمد علی خانلر؛ علیرضا عالیشاهی


مروری بر نقش ترکیبات زیست فعال جلبک ها در صنایع آرایشی-بهداشتی.

دوره 9، شماره 2، تیر 1399، صفحه 57-79

10.22069/japu.2020.17056.1517

رضوان قره خان؛ معظمه کردجزی؛ افشین عادلی؛ فرزاد آدوسی


اثر نمک کروم بر کیفیت چرم تهیه شده ازپوست ماهی خاویاری گونه سیبری( Acipenser baerii )

دوره 8، شماره 2، مرداد 1398، صفحه 41-51

10.22069/japu.2019.16089.1477

معظمه کردجزی؛ مریم احمدی؛ بهاره شعبان پور؛ علیرضا عالیشاهی؛ حجت میرصادقی