1. بررسی مصرف آبزیان و فرآورده‌های شیلاتی در شهر رشت و شناسایی عوامل موثر بر تقاضا

صفحه 1-18

سهیل علی نژاد؛ کبری یکتای گورابی؛ علی رضا باهنر؛ عاطفه امینی فرد


2. اثرخشک کردن در شرایط هوای آزاد و محفظه پلاستیکی روی ارزش غذایی دو گونه ماهی Sphyraena jello وSphyraena forsteri

صفحه 19-27

علی آبرومند


3. بهینه سازی شرایط هیدرولیز آنزیمی پروتئین ضایعات سر سینه میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحه 29-50

بهاره شعبانپور؛ معظمه کردجزی؛ خاطره نظری


4. اثرات دما و دفعات غذادهی بر شاخص های رشد بچه ماهیان کلمه (Rutilus rutilus caspicus) دریای خزر

صفحه 51-61

مهدیه منجمی؛ محمدرضا ایمانپور؛ ماهرخ نعمتی؛ فاطمه افشاری


5. اثر غلظت عصاره های سیر و لیمو بر خواص ارگانولپتیک تخم نمک سود ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss) طی نگهداری دریخچال

صفحه 63-75

حجت میرصادقی؛ علیرضا عالی شاهی؛ بهاره شعبانپور؛ رضا صفری


6. تأثیر کشندگی سموم قارچکش پیلت و بنومیل بر جمعیت جلبک سبز سندسموس کواردیکودا (Scenedesmus quadricauda)

صفحه 77-89

احمدرضا پیرعلی زفره ئی؛ امیدوار فرهادیان؛ مریم فلاح


7. تبیین عوامل رفتاری مؤثر بر نوآوری و کارآفرینی در جهت پیشبرد اهداف اقتصادی شیلات (مطالعه‌ای در شیلات استان مازندران)

صفحه 91-108

حسین صمدی میارکلائی؛ حمزه صمدی میارکلائی