1. ارزیابی اقتصادی آببندان‌های دو منظوره آبزی‌پروری- کشاورزی در استان گلستان در سال 1389

صفحه 1-14

رسول قربانی


2. اثرات سطوح مختلف نیترات بر رشد و محتوای اسید چرب دو گونه از ریز جلبک‌های آب شیرین

صفحه 15-28

مهدی نادری فارسانی؛ سعید مشکینی؛ رامین مناف فر؛ مهدی بنایی


3. مقایسه اثر ضد قارچی نانوذره اکسیدروی (ZnO) با مالاشیت گرین بر قارچ ساپرولگنیا(Saprolegnia. Sp)

صفحه 29-38

آذر صدیقی؛ محمد سوداگر؛ مسعود هاشمی کروئی؛ سیده صدیقه حسینی


4. تاثیر مقادیر مختلف آهک پاشی صبحگاهی روی پارامترهای یونی و بیوشیمیایی خون کپورماهیان پرورشی

صفحه 39-46

محمدرضا ایمان پور؛ نوشین مهدی نژاد؛ احمد رضا احمدی


5. بررسی مقایسه ای ویژگی‌های ریخت‌سنجی و شمارشی ماهی (Barilus mesopotamicus (Cypriniformes: Cyprinidae در رودخانه‌های سیمره، چنگوله و سیاه گاو استان ایلام

صفحه 47-64

آرش جولاده رودبار؛ صابر وطن دوست


6. بررسی روند تغییرات نقطه ذوب و دمای تشکیل ژل آگار جلبک پرورشی گراسیلاریوپسیز پرسیکا در شرایط مختلف استخراج

صفحه 65-78

محمدرضا انتصاریان؛ مسعود رضایی؛ علی معتمدزادگان


7. تاثیر استفاده از باکتری‌های Bacillus subtilis و Bacillus Licheniformisو ویتامین C در شرایط فوق متراکم بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیب شیمیایی لاشه میگوی وانامی (Litopeneaus vannamei)

صفحه 79-92

حمید رئیسی؛ ولی اله جعفری؛ حمیدرضا احمدنیای مطلق


8. مطالعه تأثیر برخی عوامل شیمیایی بر فعالیت آنزیم تریپسین و کیموتریپسین بچه ماهی نورس قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در محیط in vitro

صفحه 93-108

عباس زمانی؛ مریم خواجوی؛ امین اوجی فرد


9. بررسی اثر عصاره چای سبز بر کیفیت شیمیایی و میکروبی سوریمی تهیه شده از ماهی کپور نقره‎ای (Hypophthalmichthys molitrix)

صفحه 109-119

حنانه رضاییان؛ سید ولی حسینی؛ نرگس انوشه؛ بهنام فرجامی