1. الگوی رشد، شاخص وضعیت و طول اولین بلوغ جنسی ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus در خلیج فارس

صفحه 1-14

ایمان سوری نژاد؛ شهلا نیکخواه خواجه عطایی؛ احسان کامرانی؛ مهدی قدرتی شجاعی


2. تاثیر سطوح مختلف پروتئین و نسبتهای مختلف کربوهیدرات به چربی بر رشد بچه فیلماهی

صفحه 15-32

محمود محسنی


3. اثرات غنی سازی آرتمیا با عصاره جلبک دریایی پادینا (Padina sp. ) بر بقاء و رشد پست لارو میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei)

صفحه 33-46

علی موحد؛ درنا خورشیدیان؛ احسان کامرانی؛ علیرضا سالار زاده؛ کامبوزیا خورشیدیان؛ محمود نفیسی بهابادی؛ عقیل دشتیان


4. مطالعه مقایسه ای تنوع ژنتیکی در میگوی Litopenaeus vannamei با استفاده از جایگشت های SSR (مطالعه موردی: بوشهر و گمیشان)

صفحه 47-64

سیوان رضایی؛ حمید فرحمند؛ محمد علی نعمت اللهی؛ فراز پنجوینی


5. تأثیر افزودن پروبیوتیک "پروتکسین" در جیره غذایی بر عملکرد رشد و بازماندگی ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)

صفحه 65-78

فرشته خادمی؛ میرمسعود سجادی؛ ایمان سوری نژاد؛ عبدالرسول دریایی؛ ام البنین طاهری کندر


6. تغییرات چربی و ترکیب شیمیایی در شرایط متفاوت سترون سازی کنسرو ماهی کپور نقره ای(Hypophthalmichthys molitrix)

صفحه 79-98

محمود ناصری؛ مسعود رضایی؛ آریا وزیرزاده


7. تاثیر شوری به عنوان عامل محیطی بر رشد و بافت روده ماهی سفید دریای خزر (Cyprinidae:Rutilus frisii kutum)

صفحه 99-110

ناهید قیسوندی؛ عبدالمجید حاجی مرادلو؛ رسول قربانی


8. تعیین غلظت کشنده (LC50 96h) کلریدجیوه (Hgcl2)، کلریدسرب (pbcl2) و کلریدروی (Zncl2) روی بازماندگی بچه ماهیان قرمز (Carassius auratus)

صفحه 111-120

عبدالرضا جهانبخشی؛ سید علی اکبر هدایتی؛ شیدا احمدوند


9. بررسی موانع پرورش ماهیان گرم آبی از دیدگاه آبزی پروران استان گلستان

صفحه 121-130

محمد رضا محبوبی؛ نرگس حسن آبادی