1. اثر غلظت عصاره های سیر و لیمو بر خواص ارگانولپتیک تخم نمک سود ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss) طی نگهداری دریخچال

دوره 4، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 63-75

حجت میرصادقی؛ علیرضا عالی شاهی؛ بهاره شعبانپور؛ رضا صفری


2. اثر پروتئین هیدرولیز شده ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhyncus mykiss) روی محیط‏ کشت باکتری

دوره 4، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 93-109

حجت میرصادقی؛ علیرضا عالی شاهی؛ بهاره شعبانپور؛ مریم صالحیان؛ رضا صفری


3. تاثیر سطوح مختلف پربیوتیک گروبیوتیک(GroBiotic®-A) ، بر فعالیت ضد باکتریایی و برخی از شاخص‌های ایمنی موکوس فیل ماهیان (Linnaeus, 1754) Huso huso جوان پرورشی

دوره 3، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 99-111

میلاد عادل؛ رضا صفری؛ امین نعمت الهی؛ سکینه یگانه؛ شراره احمدوند