1. تأثیر باکتری پروبیوتیک معمولیBacillus subtilis بر ترکیب اسیدهای چرب بدن ماهی کپور (Cyprinus carpio)

دوره 5، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 17-29

10.22069/japu.2016.3597

زهرا کلیایی؛ علی آبرومند؛ سعید ضیایی نژاد؛ مهران جواهری بابلی


2. بررسی ارزش تغذیه‌ای فیله‌های خام و سرخ شده ماهی شعری معمولی (Lethrinus nebulosus)

دوره 4، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 1-14

علی آبرومند


3. اثرخشک کردن در شرایط هوای آزاد و محفظه پلاستیکی روی ارزش غذایی دو گونه ماهی Sphyraena jello وSphyraena forsteri

دوره 4، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 19-27

علی آبرومند