1. تأثیر افزودن پروبیوتیک "پروتکسین" در جیره غذایی بر عملکرد رشد و بازماندگی ماهی صبیتی (Sparidentex hasta)

دوره 3، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 65-78

فرشته خادمی؛ میرمسعود سجادی؛ ایمان سوری نژاد؛ عبدالرسول دریایی؛ ام البنین طاهری کندر


2. بررسی و تعیین غلظت عنصر کادمیوم در بافت کبد ماهی زمین کن دم نواری Platycephalus indicus طی فصول زمستان و تابستان در مناطق میناب، قشم و بندر خمیر (خلیج فارس)

دوره 3، شماره 1، بهار 1393، صفحه 67-78

صادق صمصام پور؛ عبدالواحد رحمانی؛ احسان کامرانی کامرانی؛ اسما گلمرادی زاده؛ میر مسعود سجادی