نویسنده = %D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%B9%D8%A7%D8%B4%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%8C%20%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D9%88
خواص آنتی اکسیدانی عصاره های آبی و اتانولی استخراج شده از صدف آب شیرین Anodonta cygnea

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 16 اسفند 1402

10.22069/japu.2023.21493.1792

سکینه حیدری؛ پرستو پورعاشوری؛ بهاره شعبان پور؛ فاطمه شمس آبادی؛ مهدی شیخ عربی


مقایسه‌ خواص عملکردی پروتئین استخراج‌شده از ریزجلبک اسپیرولینا (Spirulina Platensis) با روشهای مختلف

دوره 12، شماره 2، تیر 1402، صفحه 133-144

10.22069/japu.2023.20252.1669

ساناز اورجه؛ پرستو پورعاشوری؛ بهاره شعبانپور؛ سید ولی حسینی


ارزیابی خصوصیات فیلم‌ دولایه آگار/ کازئینات سدیم حاوی نانوذرات اکسید روی

دوره 7، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 41-51

10.22069/japu.2018.13855.1402

زهرا غفوری آهنگر؛ پرستو پورعاشوری؛ سید مهدی اجاق؛ بهاره شعبان پور