1. بررسی اثر عصاره خیاردریایی گونه Holothuria leucospilota بر کیفیت شیمیایی فیله‌ قزل‌آلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال (1±4 درجه سانتیگراد)

دوره 3، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 27-36

حنانه رضائیان؛ سید ولی حسینی؛ عباسعلی مطلبی مغانجوقی؛ علیرضا میرواقفی


2. تعیین درجه سمیت دیازینون و بررسی اثر آن بر روی برخی شاخص های آنزیمی در فیل ماهی (Huso huso)

دوره 3، شماره 1، بهار 1393، صفحه 17-34

نیما شیری؛ خدیجه خوشنودی فر؛ غلامرضا رفیعی؛ علیرضا میرواقفی